ben doktorla konuşmak için soruyorum bu soruları zaten.doktorla konuşacağımı konuştum zaten.burda cevap beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.için rahat olsun diyorda belki beni rahatlatmak için söylüyor.sorduğum iki soruya kesin bir cevap alamadım.bana kesin cevap lazım,kaçamak cevap lazım değil.çünkü içim anca böyle rahat eder.sonuçta ucunda ölüm olan birşey olduğu için kesin cevap istememde çok normal.kesin bir cevap alana kadarda sormaktan vazgeçmeyeceğim.bu iki soruya tam kesin bir cevap almam lazım.sorular şunlar.belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı?bu iki soruya kesin cevap almam lazım.yoksa doğal olarak tekrar soracağım.bir eşya alırken bile özelliklerine dikkat edersin.bende bu konuda sorumun cevabını kesin olarak almaya çalışıyorum.yani bir nevi iyi eşya almaya çalışıyorum gibisinden davranıyorum.o yüzden gayet normal bu iki soruyu sürekli sormam.çünkü bu iki soruya kesin cevap almadan içim rahat etmez.o yüzden sayın climaxtanda kesin bir cevap bekliyorum.