PC format konusunda yardım!

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Adami pisman ettirdiniz.
Yazik ya.ddddddddd

nolur yapmayın aglicam şimdi

Türk içinden hepinize küfür etmiştir. Ben olsam ederdim…

Favela hariç herkes konumu terk etsin. :D

adama bak ya kolanya dan cd yi sil diyor. Zaten bilgisayarım olmadığı için okey turnuvasını kaybettim siz benle başak geçiyonuz :(

Favela hariç herkes konumu terk etsin. :D

adama bak ya kolanya dan cd yi sil diyor. Zaten bilgisayarım olmadığı için okey turnuvasını kaybettim siz benle başak geçiyonuz :(
link atmışım. yapacağın şey belli orada.
o caps dalga geçenlereydi. üzdün.

Dolar 3 seviyelerine inerse alacam yeni bi tane kanka. Şuan ki parayla en fazla fare klavye alabiliyorum
ben en çok suslere takıldım emre , senin hassas kalbini kiramam bundan sonra. uzer bu beni.

10+ yıllık bilgisayarlar için çare Linux. Eğer Xp mevzusu çözülmezse hafif linux dağıtımlarına bilhassa flash bellek üzerinden çalışabilecek dağıtımlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Hatta direkt Puppy Linux'u flash belleğe yükle ve başka bir şey yapmadan bilgisayarı kullanmaya başla. Puppy Linux gibi flash bellek üzerinden çalışan dağıtımların hem maliyeti çok çok düşük hem de günü kurtarma adına ideal çözümler.

link atmışım. yapacağın şey belli orada.
o caps dalga geçenlereydi. üzdün.
Ben o mesajı attıktan sonra gördüm kanki mesajını sorry :(

Tavsiyelerinizi yarın deneyeceğim arkadaşlar sağ olun:)Şuan yeni pc alamam mecbur akp gidene dolar düşene kadar kullanacam.

biostan sata özelliğini disable yapıp dener misin?
benim eski laptopta olmuştu ben modifiye işletim sistemi kurmuştum ama sonradan biostan sata özelliğini disable yapınca düzelmişti.

10+ yıllık bilgisayarlar için çare Linux. Eğer Xp mevzusu çözülmezse hafif linux dağıtımlarına bilhassa flash bellek üzerinden çalışabilecek dağıtımlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Hatta direkt Puppy Linux'u flash belleğe yükle ve başka bir şey yapmadan bilgisayarı kullanmaya başla. Puppy Linux gibi flash bellek üzerinden çalışan dağıtımların hem maliyeti çok çok düşük hem de günü kurtarma adına ideal çözümler.
abi hiç denemeyin öyle şeyleri 2 gün sonra sinirden duvara fırlatırsınız o laptopu.laptop eskidir olan duvara olur.
kanser edici bir durum kesinlikle, fenerbahçeli olmak gibi bir şey.

abi hiç denemeyin öyle şeyleri 2 gün sonra sinirden duvara fırlatırsınız o laptopu.laptop eskidir olan duvara olur.
kanser edici bir durum kesinlikle, fenerbahçeli olmak gibi bir şey.
Pcnet dergisinin -hafızam beni yanıltmıyorsa- 2006 yılında verdiği Pardus cdsinden beri uzun aralıklarla Linux'un çok farklı dağıtımlarını kullandım. Zor günlerim, çıldırmak üzere olduğum günler olmadı değil ama eski denebilecek hemen her bilgisayarda sığındığım en güvenli liman linux oldu. Ha flash üzerinden işletim sistemi mevzusuna gelirsek sürdürülebilir değil ama dediğim gibi günü kurtarmak için ideal bir çözüm. Slax ve Puppy'nin hakkını yiyemem beni çok kere ipten aldılar. Öyle aman aman da baş ağırtmadılar.

Abi siz manyak mısınız? Donanımsal sorunu yazılımsal olarak nasıl çözeceksiniz? Parmak okuyucu özellik olmayan telefona program yükleyerek parmak izi okutmaya da çalışırsınız siz. Tey allam Pardus diyo :D

Geri