Öyle üflemek değil gıı... Üzerler seni Lari...bi üfle demiş herkes... zorda kalınca yine maneviyata yönelmişsiniz......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle üflemek değil gıı... Üzerler seni Lari...bi üfle demiş herkes... zorda kalınca yine maneviyata yönelmişsiniz......
Abi inanmazsın nerden bulduysam bende de hâla Ekmek Teknesi tüm bölümleri duruyor. Arşivci ruhunu yaşatmak için bir zamanlar neler yapmamışız neler. Sordum sarı gluma forum morum var mıdır zaaar...Bende daha ne cd'ler var Fave görsen şaşarsın -avseq yok, sen sormadan söyleyeyim-. Ulan Soprano'nun orijinal cd'leri var. Paraları nerelere gömmüşüz... Arada bir tane de ilahi cd'si çıktı. Anam koymuş zaar.
Öyle üflemek değil gıı... Üzerler seni Lari...
iyigami sen susBen de iddialiyim bu konuda .p
@Türk Öncelikle BIOS'a girip altta veya üstte default ayarlar şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum gösterdiği F tuşuna bas ve kayıt edip çık bilgisayar yeniden başlasın.@Neo bir el ativer
Ay ne güzel nostalji oldu eski forumdomalım ortamı gibi
Zil sesi yapmak için MP3 kesme programı arardık.
abi çok pardon, affına sığınarak soruyorum da orası nasıl bi forumdu ki öyle domalım filan, napıyordunuz ki.Ay ne güzel nostalji oldu eski forumdomalım ortamı gibi
Zil sesi yapmak için MP3 kesme programı arardık.