Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ohooo 2021'de de bunları duyacaksak işimiz var hocom...Abi siz manyak mısınız? Donanımsal sorunu yazılımsal olarak nasıl çözeceksiniz? Parmak okuyucu özellik olmayan telefona program yükleyerek parmak izi okutmaya da çalışırsınız siz. Tey allam Pardus diyo![]()
Pcnet dergisinin -hafızam beni yanıltmıyorsa- 2006 yılında verdiği Pardus cdsinden beri uzun aralıklarla Linux'un çok farklı dağıtımlarını kullandım. Zor günlerim, çıldırmak üzere olduğum günler olmadı değil ama eski denebilecek hemen her bilgisayarda sığındığım en güvenli liman linux oldu. Ha flash üzerinden işletim sistemi mevzusuna gelirsek sürdürülebilir değil ama dediğim gibi günü kurtarmak için ideal bir çözüm. Slax ve Puppy'nin hakkını yiyemem beni çok kere ipten aldılar. Öyle aman aman da baş ağırtmadılar.

Yeter haben onun capsini yabmıştım çünkü 1 sn @Anna Karenina
Bende daha ne cd'ler var Fave görsen şaşarsın -avseq yok, sen sormadan söyleyeyim-. Ulan Soprano'nun orijinal cd'leri var. Paraları nerelere gömmüşüz... Arada bir tane de ilahi cd'si çıktı. Anam koymuş zaar.Abi millet ölmüş bu arada. Baksana biri format konusu açsa da hünerlerimi sergilesem diyeni mi ararsın, yıllardır çıkarmadığı cdlerlen hava atan mı dersin, fırsattan istifade konuyla alakasız birbirine giydiren mi dersin. FORUM KAN İSTİYOR KAN