Paranormal bir olay yaşadınız mı?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Cünüp cünüp yatiyorsunuz, igne ucu kadar kuru yer kalmicak gusulu iyi alin yoksa boyle sonucuna katlanirsiniz . :S

Bir gün yine askerdeyim gece santralindeyim koskoca bina da tekim karanlık uzuncasına koridor tuvalet ebesinin örekesin de, petekleri bile küçük beyaz elbiseli kız çocuklarına benzetiyorum artık kafa o kadar gidiyor.

İşte hemen benim odanın karşısı bekleme salonu üçlü koltuk var, koltuk dediysem sandalyeden bozma olan geçtim oraya yattım uyuyorum. Ne güzel rüyalar falan bir askerin eh çok ihtiyacı olan şeyler işte. Neyse birisi bi hışımla dürtmeye başladı küfür ederek kalktım, bizim nöbetçi astsubay baya da samimiyiz, noluyor komutanım diye kalktım işte dedi kalk silahlığa birisi girdi diyor. Dedim komutanım anahtar nerede? Bende oğlum bende nasıl girdiler diyor. Ne bileyim lan ben diyemiyorsun tabi. Neyse ben diyorum bak komutanım dalga geçiyorsan şurada zaten zar zor uyumuşum birde ben korkarım diyorum buna illa kalk bakacağız diyor kalktım gittik bir şey yok. Aradan bir hafta geçti neyse bu yine nöbetçi, muhabere odasına gittim evrak verecem bu sığır yine aha yine silahlığa girmişler diyor döndüm baktım kameraya komando'nun silahlığına bakıyormuş kek. Olan benim uykuma oldu. Öyle işte girlsss.

Yaşamadım ama dün resident evil serisinin 3,4,5 ini peşpeşe izledim tüm gece boyunca zombileri kestim doğradım dünyayı kurtarıyordum :D

hikayelerin birçoğu yalnızken yaşanıyor. insanın kendiyle baş başa kaldığı anlar da kurduğu hayaller.

nedense bir evde iki insan kaldığı vakit ruhani varlıklar ziyaret etmiyor.
belkide birebir görüşmekten hoşlanıyorlar. kim bilir!

Dün değil ondan önceki gece, gecenin ilerleyen saatlerinde önce peş peşe duru rüya denilen rüyalardan gördüm.
En son ise rüyada olduğumu bilmekle beraber bedenimi hareket ettirmiyor ve uyanamıyordum.
Gözüm her nasılsa açık gibiydi.
Birşey sol elimden beni kendine doğru çekiyordu.
Sesim çıkamadı önce ancak içimden konuşursam biteceğini söyledim.
Bana fısıltı gibi gelen ama uyanırken de bağırarak "yapma" diye bağırdım.

Bu sanki suyun içine atlayan birinin bir anda su yüzeyine çıkması gibi oldu ve uyandım bağırıyorken.

O kadar bağırmışım ki boğazım acıdı.

Dün evi temizlerken odada ekmek kırıntısı olduğunu gördüm ve temizledim.
Dün gece bir olay yaşamadım.

Adamın biri para verdi abi dedim bu paranormal mi evet normal dedi

Bknz. Ayın en kötü espiri yapan üyesi

Eskiden daha fazla yaşardım şimdi yok artık, sanırım ben de bir eksiklik var artık ya da fazlalık.

OhOoOoOo Cin'ler periler geliyor kacınn konunun icindeler :D

korkunc-goz.jpg

Geri