S
Simurg
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Sizin ya da çevrenizden birinin yaşadığı paranormal bir olay var mı?
Varsa nasıldı?
Varsa nasıldı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu terste bi işlik var. Korku filmlerinde genelde söndürüyorlar lambaları , sizinkiler fatura çarpsın diye şey yapmış heralde Anu
Karanlıktan korkardım eskiden ve hep lambalar açık uyurdum. Atlatmıştım bunu ve ışık gözümü alıyordu ama bu sefer ben kapatıyorum onlar açılıyor(du). Neyse artık pek olmuyor. Fatura falan mı düşüneceğiz amber?
Pek olmuyor derken , yani halâ arada oluyor mu ? Siz taşının bence :/ Bi de bi ev vardı , durduk yere yangın çıkan. Ona dönmüş
Eee şimdi gece uyurken açılsa sabaha kadar şişer o fatura. Onu da düşünmek lazım.
Karabasan geldiğinde sadece gözlerin ve düşüncelerine hakimsin. Gerisi sende değildir. Tıpta bunun açıklaması var. Birden uykudan uyandığın için vücudun fişi hala çekili haldedir ve bu yüzdendir ve beyin ile gözler diğer organlardan bağımsızdır ve bu yüzden onlara hakimsindir o anda. Neyse, bir gecede defalarca yaşadığında ve uyutmadıklarında hiç küfrettin mi? Ben ederdim. Zaten böyle başlamıştı ilkin ve o ilk zamanlarıydı anomalitelerin.Alkol sayesinde karabasan vs bile hatırlamıyorum.
![]()
Ne yani benim gözlerim gerçekleri mi görüyordu ? bana kahkaha atan , canımı yakan annem ve babam için "rüya görüyorum gerçek değil " ayağına yattım hep . Şimdi bana gözlerin gerçekten görüyordu demeyin . Ölürüm
O ne demek ki ?
Normal olmayan birsey yasamak gibi mi
Öyle ise hergün bir kadincagiz dövülmüs agzi burnu mosmor ve kan icinde dükkana geliyor alisverise..Ben alistim görmeye ama diger insanlar kendini alamiyor..
Sahsen Cok merak ediyorum o kadincagiz Neden o Halde .s
Annenin babanın kılığına girmiştir belki 'birileri'.
Daha çok ruhani cinli olaylar.