Paranormal bir olay yaşadınız mı?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Sizin ya da çevrenizden birinin yaşadığı paranormal bir olay var mı?
Varsa nasıldı?​

Orta3 'te gece camın dışında gördüğüm bir cücevari yaratık dışında şahit olmadım.

Lise yıllarımda istisnasız hergün karabasan görmek gibi mi ?
Tam uykuya dalmadan önce , uyku ile uyanıklık arasında vücudumun kaskatı kesilmesi ve bizimkilerden birinin karşıma gelip kahkahalarla gülmesi , karnıma ya da ayaklarımın parmaklarına bastırması gibi mi ? Hergün olduğu için paranormaldi bence :liv:
Psikoloğa falan gitmiştim, o aralar ölü bir balık gibiydim , delirmiştim ya ağlıyordum uyumak istemiyorum diye .
Ay bak neden hatırladım ki durduk yere :/

Hangisini anlatayım ben şimdi? Evdeki bütün lambalar yandı ve ben gidip kapattım. Acaba şizofreniyim de ben mi yaptım diye şüphe ettim ama evde misafir varken de olunca ve misafir korkudan altına edince anladım ben olmadığını. Lambalar elektrik anahtarının tık tık tık sesleriyle yandı bir de. Ben kapatıyorum, onlar açılıyor. Olay bu!

Bu terste bi işlik var. Korku filmlerinde genelde söndürüyorlar lambaları , sizinkiler fatura çarpsın diye şey yapmış heralde Anu

Askerde nöbet tutuğum sıralarda karşımdaki arazide sürekli koşan gölgeler görüyordum normal bir insan koşşa ses cıkarır diye düşünürdüm 2 saat nasıl geçerdi birde bana sorun

Bu terste bi işlik var. Korku filmlerinde genelde söndürüyorlar lambaları , sizinkiler fatura çarpsın diye şey yapmış heralde Anu

Karanlıktan korkardım eskiden ve hep lambalar açık uyurdum. Atlatmıştım bunu ve ışık gözümü alıyordu ama bu sefer ben kapatıyorum onlar açılıyor(du). Neyse artık pek olmuyor. Fatura falan mı düşüneceğiz amber?

Nan susun ödüm seyoldu, tovbe bismillah.

Karanlıktan korkardım eskiden ve hep lambalar açık uyurdum. Atlatmıştım bunu ve ışık gözümü alıyordu ama bu sefer ben kapatıyorum onlar açılıyor(du). Neyse artık pek olmuyor. Fatura falan mı düşüneceğiz amber?

Pek olmuyor derken , yani halâ arada oluyor mu ? Siz taşının bence :/ Bi de bi ev vardı , durduk yere yangın çıkan. Ona dönmüş

Eee şimdi gece uyurken açılsa sabaha kadar şişer o fatura. Onu da düşünmek lazım.

üniversite yıllarımda kiraladığım köy evinde her gün kabus görürdüm oda üzerini açınca çok soğuk kapatınca çok sıcak olurdu günlük uyku saatim 4 saati geçmezdi ve sürekli kabus görürdüm bulundğum evde benden önceki kiraciların büyücü oldğu ve evin her yerine muska tarzı seyler kamufle ettiği bilgisini evden taşınmaya karar verdiğimde bana söylediler bulunduğum evin arka cephesinde hersey normaldi ve ben zaman zaman halisinasyon dahi görürdüm akıl sağlığımdan olmadan taşındım ve kurtuldum

Pek olmuyor derken , yani halâ arada oluyor mu ? Siz taşının bence :/ Bi de bi ev vardı , durduk yere yangın çıkan. Ona dönmüş

Eee şimdi gece uyurken açılsa sabaha kadar şişer o fatura. Onu da düşünmek lazım.

Karabasan geldiğinde sadece gözlerin ve düşüncelerine hakimsin. Gerisi sende değildir. Tıpta bunun açıklaması var. Birden uykudan uyandığın için vücudun fişi hala çekili haldedir ve bu yüzdendir ve beyin ile gözler diğer organlardan bağımsızdır ve bu yüzden onlara hakimsindir o anda. Neyse, bir gecede defalarca yaşadığında ve uyutmadıklarında hiç küfrettin mi? Ben ederdim. Zaten böyle başlamıştı ilkin ve o ilk zamanlarıydı anomalitelerin. :) Alkol sayesinde karabasan vs bile hatırlamıyorum. :D

O ne demek ki ?
Normal olmayan birsey yasamak gibi mi
Öyle ise hergün bir kadincagiz dövülmüs agzi burnu mosmor ve kan icinde dükkana geliyor alisverise..Ben alistim görmeye ama diger insanlar kendini alamiyor..
Sahsen Cok merak ediyorum o kadincagiz Neden o Halde .s

Karabasan geldiğinde sadece gözlerin ve düşüncelerine hakimsin. Gerisi sende değildir. Tıpta bunun açıklaması var. Birden uykudan uyandığın için vücudun fişi hala çekili haldedir ve bu yüzdendir ve beyin ile gözler diğer organlardan bağımsızdır ve bu yüzden onlara hakimsindir o anda. Neyse, bir gecede defalarca yaşadığında ve uyutmadıklarında hiç küfrettin mi? Ben ederdim. Zaten böyle başlamıştı ilkin ve o ilk zamanlarıydı anomalitelerin. :) Alkol sayesinde karabasan vs bile hatırlamıyorum. :D

Ne yani benim gözlerim gerçekleri mi görüyordu ? bana kahkaha atan , canımı yakan annem ve babam için "rüya görüyorum gerçek değil " ayağına yattım hep . Şimdi bana gözlerin gerçekten görüyordu demeyin . Ölürüm

Ne yani benim gözlerim gerçekleri mi görüyordu ? bana kahkaha atan , canımı yakan annem ve babam için "rüya görüyorum gerçek değil " ayağına yattım hep . Şimdi bana gözlerin gerçekten görüyordu demeyin . Ölürüm

Annenin babanın kılığına girmiştir belki 'birileri'.

O ne demek ki ?
Normal olmayan birsey yasamak gibi mi
Öyle ise hergün bir kadincagiz dövülmüs agzi burnu mosmor ve kan icinde dükkana geliyor alisverise..Ben alistim görmeye ama diger insanlar kendini alamiyor..
Sahsen Cok merak ediyorum o kadincagiz Neden o Halde .s

Daha çok ruhani cinli olaylar.

Şeytanla cameradan konuşma ayarlamıştım .. Tabi öncesinde ne olur ne olmaz diye bir tanıdığımdan koruma istemiştim .. İki tane yollamıştı yanıma sağolsun .. Şeytan bir kadının vasıtasıyla konuşacaktı benimle. Neyse camlar açıldı kadın ritüelini yaptı, okunacak terkibler okundu sonra şekil şemal değişti tabi .. Gelen eleman eski babil büyücülerinden olduğunu iddia etmişti .. Geldiğinde ilk söylediği şey ; "Ooo bakıyorum da yanına iki koruma almışsın " demek olmuştu .. Haberi yoktu bilemezdi ama sayısına kadar bildi işte lavuk .. Eğlenceli ve biraz da gergin bir konuşma olmuştu ..
Daha başka olaylar da var ama onlar bende kalsın ..
Yoo deli değilim :)

Delirme noktasına getirecek kadar olağan dışı olaylar yaşadım. Hatta korkudan konusunu bile açıp burada danışmıştım. Sonra çevredeki kadınlar tarafından sen bir hocaya git falan diyen çok olunca deneyim diyerek gittim. Cinler musallat olmuş söylediğine göre, uyurken üstümde olan kıyafetleri başka odada bulmuştum aniden uyandığımda.
Deli miyim, evet olabilirim.

Geri