Jose
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
[YOUTUBE]KT0JMgEPX6A[/YOUTUBE]
:dusun:
:dusun:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklında para mı vardır? Duydugum en saçma genelleme.
Ne burada ne gerçek hayatta kimse çirkin ve fakir birisini istemez.
Kendi kendine yakışıklı ve zengin olmalı der. Kimse toz pembe hayaller görmesin.
Aksini söyleyen senden ya borç isteyecek yada bir şey satmaya çalışıyordur
Ay ne alakası var aşırı sinirleniyorum şu ithamlara adam hayatını yaşayabilecek durumdaysa gerisinin önemi yok. Para değil bazı standartlari savunan kadınlar elbet olacak. Ama bunu bi erkek üstünden mi yapıyor tüm kadınlar ? Rica ederim sacmalamayin. Boşuna okuyup çalışıyoruz o halde.
Bunu isteyenler görmemiş hayatlarında hiç çalışmamış tiplerdir ki onları da tüm kadınlar ile bir tutamazsiniz.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çalışmanız ve ayaklarınız üzerinde durmanız konumuz değil. Konumuz kadınların ayaklı liste araması kaldı ki hiç kimse çirkin birisini koluna takmaz.
Takarsa ya zengindir yada en geç bir hafta sonra çevre baskısı sonucu ilişki biter.
Rica ediyorum olaylara toz pembe bakmaktan vazgeç
Rica ediyorum at gözlüklerini çıkar.
İyi günler.
Düşüncelerimiz arasındaki fark
Sen sözlerini doğrulamak için en fazla 2-3 çift bulabilecekken benim binlerce hatta milyonlarca çift bulabileceğim.
Gerçekçi olmak her zaman en iyisidir
Kadın erkek olarak olaya baktığıniz sürece değişen bir şey olamaz. Çünkü bu tür asalakligin kadını erkeği yok.