Paranın Kadınlar Üzerindeki Etkisi

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
O halde erkeklerde bu kadar aptal olmasınlar. :)

Gördün mü işte gerçeklik bu can yakacağını bile bile dayanmak ise insanı olduğundan güçlü yapar.
Kimse burada romantizm sergileyip para ve dış görünüş benim için ikinci planda demesin

Gördün mü işte gerçeklik bu can yakacağını bile bile dayanmak ise insanı olduğundan güçlü yapar.
Kimse burada romantizm sergileyip para ve dış görünüş benim için ikinci planda demesin

Sizin için geçerli o . Dış görünüşü diyemem belki ama gereğinden çok parası olan bir erkek arkadaşım da oldu gayet normal çalışıp para kazananda.

Gereksiz genellemeleri yaparken bence karşı cinsi suçlamak yerine parasi ile özgüven satın almaya çalışan cinsinize birazda yönelin.

Sizin için geçerli o . Dış görünüşü diyemem belki ama gereğinden çok parası olan bir erkek arkadaşım da oldu gayet normal çalışıp para kazananda.

Gereksiz genellemeleri yaparken bence karşı cinsi suçlamak yerine parasi ile özgüven satın almaya çalışan cinsinize birazda yönelin.

Erkeklerin nasıl kolayca yönlendirildiğini sana söylemiştim.
Erkekler son derece basittir "sahiplenmek" kelimesi tüm erkeklerin zayıf yanı olmuştur.
Kaldı ki kadınların erkeklerden daha zeki olduğunu gönül rahatlığıyla söylüyorum.

Tekrar söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz. Ama kimse de çirkin ve parasız birisiyle birlikte olmaz.
Çevreden gelecek ilk yorumsa yakıştırlmamasıdır.

Geri