Paranın Kadınlar Üzerindeki Etkisi

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
[YOUTUBE]KT0JMgEPX6A[/YOUTUBE]

:dusun:

yaa işte :D hey yafrum.

Çok romantikti :)
paranın kölesi denilir bunlara

Evet var böyle tipler hem de oldukça fazla. Bu yüzden hemcinlerimden ( böyle olanlardan) utanırım çoğu zaman.
Azıcık gururlu olun her zengin sandığınız adamın peşinden koşmayın.

Sürekli kadınları para delisi tipler olarak görüyorsunuz biz de devamli kafanızda seks var diyince bozuluyorsunuz ne degisiksiniz :D

Kadınların aklında sürekli para vardır.
O yüzden kadınlar sevgili değil liste arar

Aklında para mı vardır? Duydugum en saçma genelleme.

Aklında para mı vardır? Duydugum en saçma genelleme.

Ne burada ne gerçek hayatta kimse çirkin ve fakir birisini istemez.
Kendi kendine yakışıklı ve zengin olmalı der. Kimse toz pembe hayaller görmesin.
Aksini söyleyen senden ya borç isteyecek yada bir şey satmaya çalışıyordur

Ne burada ne gerçek hayatta kimse çirkin ve fakir birisini istemez.
Kendi kendine yakışıklı ve zengin olmalı der. Kimse toz pembe hayaller görmesin.
Aksini söyleyen senden ya borç isteyecek yada bir şey satmaya çalışıyordur

Ay ne alakası var aşırı sinirleniyorum şu ithamlara adam hayatını yaşayabilecek durumdaysa gerisinin önemi yok. Para değil bazı standartlari savunan kadınlar elbet olacak. Ama bunu bi erkek üstünden mi yapıyor tüm kadınlar ? Rica ederim sacmalamayin. Boşuna okuyup çalışıyoruz o halde.

Bunu isteyenler görmemiş hayatlarında hiç çalışmamış tiplerdir ki onları da tüm kadınlar ile bir tutamazsiniz.

Öncekinin maseratisi vardı şimdikinin bmw si.parayı çekiyorum :))))

Ay ne alakası var aşırı sinirleniyorum şu ithamlara adam hayatını yaşayabilecek durumdaysa gerisinin önemi yok. Para değil bazı standartlari savunan kadınlar elbet olacak. Ama bunu bi erkek üstünden mi yapıyor tüm kadınlar ? Rica ederim sacmalamayin. Boşuna okuyup çalışıyoruz o halde.

Bunu isteyenler görmemiş hayatlarında hiç çalışmamış tiplerdir ki onları da tüm kadınlar ile bir tutamazsiniz.

İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çalışmanız ve ayaklarınız üzerinde durmanız konumuz değil. Konumuz kadınların ayaklı liste araması kaldı ki hiç kimse çirkin birisini koluna takmaz.
Takarsa ya zengindir yada en geç bir hafta sonra çevre baskısı sonucu ilişki biter.
Rica ediyorum olaylara toz pembe bakmaktan vazgeç

İstisnalar kaideyi bozmaz.
Çalışmanız ve ayaklarınız üzerinde durmanız konumuz değil. Konumuz kadınların ayaklı liste araması kaldı ki hiç kimse çirkin birisini koluna takmaz.
Takarsa ya zengindir yada en geç bir hafta sonra çevre baskısı sonucu ilişki biter.
Rica ediyorum olaylara toz pembe bakmaktan vazgeç

Rica ediyorum at gözlüklerini çıkar.
İyi günler.

Rica ediyorum at gözlüklerini çıkar.
İyi günler.

Düşüncelerimiz arasındaki fark
Sen sözlerini doğrulamak için en fazla 2-3 çift bulabilecekken benim binlerce hatta milyonlarca çift bulabileceğim.
Gerçekçi olmak her zaman en iyisidir

Düşüncelerimiz arasındaki fark
Sen sözlerini doğrulamak için en fazla 2-3 çift bulabilecekken benim binlerce hatta milyonlarca çift bulabileceğim.
Gerçekçi olmak her zaman en iyisidir

Kadın erkek olarak olaya baktığıniz sürece değişen bir şey olamaz. Çünkü bu tür asalakligin kadını erkeği yok.

Kadın erkek olarak olaya baktığıniz sürece değişen bir şey olamaz. Çünkü bu tür asalakligin kadını erkeği yok.

Bakış açısıyla alakası yok bu tamamen gerçeklik alttan yada üstten bakman bir şey değiştirmez. Konumuz paranın kadınlar üzerindeki etkisi

Geri