Para Mutluluğu satın alır mı ?

• Kullanıcı Chelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Evet cünki, dayatilmis mutluluk kavramini para besliyor.

ahbap soru para mutlulugu satin alir mı
elbette alır yani mutluluk kavramini almasina gerek yok mutlu olacagin seyi almani daha fazlasini almani en iyisini almani 2 kere almani saglar ajsjdj
para ile her sey satin alinabilir , ama alinamazda , alinamaz cunku bazi seyleri para ile yaptiramassin. eger yaptiramiyorsan para verip yaptirabilecek yer bulabilirsin. para her kapiyi acmaz ama her kapiyi acicak birini satin alabilirsin.
kendimden ornek veriyim. ben parayi sevmem cunku para ruhumu seytana satmami saglayacak bir sozlesme kagidi gibi oluyor ben de. cok fazla oldugu zamanlarda oluyor , az oldugu zamanlarda. dostum cok param olsa ben is kuramam jajsbshbs o parayi katlamak icin ugrasmam , para ile ihtiyacim olani degil istedigim seyi alirim. eger hala cok guzel ve iyilik dolu bir dunyada yasadiginizi zannediyorsaniz final de arkasi donuk bir sekil de "kizimi birakmak icin ne kadar istiyorsun" diyen fabrikator mubar beye "olm sen beni neyle itham edion lan awkdugum" digin.
dostum lanet olsun uzaga bakmaniza gerek yok bu forum da bile para ile ya da birileri ile yapabileceginiz bir suru sey var mk.

konuda olumsuz önermelerde bulunanlar ve felsefe kasanlar maaşları yatınca benim ibana atabilir...... tşkler.......

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Ulaşabilecekleriniz için para gerekiyorsa evet ama soruyu daha çok var olduğundan beri zengin olan ve fiyatı olan her şeyi satın alabilecek güce sahip birine sormak lazım.
Majör depresif bozukluk için psikiyatr kapısını çalabilen milyonerler olabilince insan bazen farklı sorgulamalar yapabiliyor. Doğum yapmayan birine doğum acısının tarifini sormak gibi konu.Şimdi çevremde satın alamayacağım ve erişemeyeceğim çok olgu olduğu için, onlara beni eriştirecek para epey büyülü geliyor.Ezelinden beri erişebiliyor olsaydım ya da bir gün uzunca bir süre erişebilecek duruma gelirsem yine büyülü gelir mi - mutlu olmama yeter mi yaşamam lazım.
Bir şeye ulaşmak ya da ulaşmamak işin tılsımı.

olumsuz yorum yapanlar mutlulugu satin alamiyom diyo elindekini niye size versin a..

• Beğen
Tepkiler: 0
Bence satın alır, mesela ben Galatasaray maçına gidince çok çok mutlu oluyorum, bu zamana kadar parasız alındığını görmedim biletin ;d

alır açık söylemek gerekirse
her gün her gün
35 liği 300e sayıyorlar yemeğiydi mezesiydi her gün her gün allah sizi davul etsin bıktım

Öyle olsaydı bana yıllık kazancını söyle sana ne kadar mutlu olduğunu söyleyeyim durumu ortaya çıkardı. O kadar basit olmadığını biliyoruz.

Fakir ve gururla olmaya gerek yok parasız mutluluk görmedim.

Geri