ahbap soru para mutlulugu satin alir mı
elbette alır yani mutluluk kavramini almasina gerek yok mutlu olacagin seyi almani daha fazlasini almani en iyisini almani 2 kere almani saglar ajsjdj
para ile her sey satin alinabilir , ama alinamazda , alinamaz cunku bazi seyleri para ile yaptiramassin. eger yaptiramiyorsan para verip yaptirabilecek yer bulabilirsin. para her kapiyi acmaz ama her kapiyi acicak birini satin alabilirsin.
kendimden ornek veriyim. ben parayi sevmem cunku para ruhumu seytana satmami saglayacak bir sozlesme kagidi gibi oluyor ben de. cok fazla oldugu zamanlarda oluyor , az oldugu zamanlarda. dostum cok param olsa ben is kuramam jajsbshbs o parayi katlamak icin ugrasmam , para ile ihtiyacim olani degil istedigim seyi alirim. eger hala cok guzel ve iyilik dolu bir dunyada yasadiginizi zannediyorsaniz final de arkasi donuk bir sekil de "kizimi birakmak icin ne kadar istiyorsun" diyen fabrikator mubar beye "olm sen beni neyle itham edion lan awkdugum" digin.
dostum lanet olsun uzaga bakmaniza gerek yok bu forum da bile para ile ya da birileri ile yapabileceginiz bir suru sey var mk.