palu ailesi

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
Biri Tunceri öldürmeli, nasılsa bunlar tavuk keser gibi insan kesiyor.

bu arada nazmiye çam cinayetini hatırlayan old schoollar burda mı................

k9vWkA.jpg

Biride yazmis ''palu ailesinin en masumu Tuncerin cinleri'' diye :D

Ajansı almaya geldim. Son dakika gelişmeleri için teşekkürler

Yemek arasinda izlemeyi dusunuyorum kantinde :mrslkm:

İştahınız kapanır w hanımcım benden demesi

Ben anlamadım :( Google a bakmaya üşendim belki bir üye açıklayıcı bir yorumda bulunur ben kaparım diye ama.. Olmadı be

Dalga geçiyoruz ama aile gerçekten tedavi edilmeli. Herkes ya kafayı sıyırmış ya da gerçekten büyülenmişler. Kaç cinayet oldu ,kaç tecavüz, kaç çocuk kaçırma, kaç organ mafyası hikayesi ben sayamadım.Yazık ya .

palu family okulda olduğum saate denk geliyor izleyemiyorum maalesef henüz birinci sezondayım gelişmeleri yazın buradan arkadaşlar müsait oldukça okuyacağım. :'(

Sapık - Sapkın bir aile

Resmen dizi gibi başını kacırdıysan sonunu anlamıyorsun.
dun izlerken mavi ekran verdim.

İki nokta'^dan sürekli spoiler yemesem aslında sezonluk dizi tadında bitireceğim inşaalah.

Emine sayesinde 'alakası yok' sözünden soğudum :/

Yorumlari okuyunca bu aileyi bilmedigime uzulmedim.

[YOUTUBE]bHQ3NXBJnPo[/YOUTUBE]

palu ailesi hakkında 2 şey duydum
biri adamın yarı hoca olması ve yarı hoca mı olunur yarı hoca ne demekmiş nidalarını duyduğumda
ee yüzyıllardır ofluları yarı hoca kabul ettik şimdi yarı hoca ne demek ne demek yorumum oldu

birde adam evde ki herkese tecavüz etmiş diye bişey okudum
birlikte yaşadığı evde ki herkese tecavüz etmiş olmak kavramını
epey bir düşündüm işin içinden çıkamadım

Dun bir yerde okudum, bir tur uyusturucu madde kullandiklari iddia edildi, bu da oncelikle dislere ve sonra da vucutta deformasyon olusmasina sebep oldugunu filan. Duygu durumu degisikligi, bos bakislar filan.Bakinca hakikaten kari koca disleri fena, kadinin yuzunde ve ellerindeki degisim de bu yuzden olabilir, igne olayi da bunu dogruluyor gibi.
Gelismeleri alalim izleyen varsa :T:

Geri