palu ailesi

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
akrabaları tahnal ailesi ile birlikte kirli işlere bulaşmış muhafazakar, namazında niyazında bi yeni türkiye ailesi. tecavüz, uyuşturucu ticareti, organ ticareti, fuhuş, gasp, yağma, adam kaçırma ve cinayet. bolca da cin hikayesi. elebaşı tuncer gibi gözüküyor.

beginner'lar için özet.

intermediate'ler için:

[YOUTUBE]bHQ3NXBJnPo[/YOUTUBE]

Şeytana papucunu ters giydirebileceklerini düşündüğüm karikatür gibi bir aile

Şeytan, ailenin damadı Tuncer Ustael' in önünde saygıyla eğilir. Öyle bir tip bu Tuncer. Kötülüğün ete kemiğe bürünmüş hali.

Tuncer değilde bütün ailenin onu savunması şaşırtıyor.

Kendisi yarı hocaymış zaten, yarı hoca nasıl oluyorsa.d
Bence ailenin tamamı şizofren.

Ben bir türlü anlayamıyorum bu hikayeyi ya. Şahsiyet'teki Kambura kasabası gibi. Sanki herkes her şeyi biliyor ama herkes bir şey gizliyor gibi.

müge: meryem'i ağaca bağlayıp öldürdüğünü gören bi şahit var ne diyosun bu duruma?
tuncer: katılmıyorum.

dava düşmüştür arkadaşlar bu savunma>sokrates'in savunması.

Tv de gördükçe kanal değiştiriyordum.Müge Anlı azarlıyordu genelde.Ne işler dönmüş.Dün burada okurken de yabancı dizi sandım doğa üstü dizilerden.Acayip rahatsız oldum okudukça.Asabım bozuldu.

Sanki hikayedeki herkes akraba. Koopere olamadım.

Dw-N86kq-Xg-AA833-Y.jpg

400 koli gofret muhabbeti var. küçük suçlardan biri, belki atlayan vardır o kısmı. bu şeytan tuncer bi yerde depo tarzı bi yere bakıyor bi dönem. sonra-nereden geldiği belli olmayan- son kullanma tarihi geçmiş 400 koli gofret geçiyor eline. baldızı meryem tahnal'a söylüyor. gofretlerin ambalajları değiştirilip, tekrar piyasaya sürülüyor. küçüğü böyle düşünün. toplum düşmanı diye solcuları eleştirirler bi de.

Müge Anlı ne zaman çıldıracak onu merak ediyorum.

Kim bu palu ailesi,bi ben mi bilmiyorum

Tuncer'in herkesten sakladığı gerçek kimliği:

Türkiye'de bir ben bu aileye şaşırmadım ve ilgimi çekmedi sanırım.​

müge anlının şu kıvama geleceği anı sabırsızla bekliyorum. :ddd

1b2005e52abd4b4d2e6772ad41104d1a.jpg

Fark ettiyseniz Emine gayet savci karakol islerinde deneyimli, hakki nedir ne degildir gayet farkinda.Ve hazir cevap, ellerindeki yaniklari once polisin attigi gaz bombasina bagladi, sonra ic hastaliklarim var dedi. Halbuki telefondaki sahit ellerinin Tuncer'in yaktigini soyluyor. Hala nasil it gibi savunuyor kocasini.
Tuncer'in de vucut dilini takip ettim bir seyi anlatirken ellerini cok kullaniyor ve olayi anlatirken bir yere baglamak istediginde iki elini birbirine getiriyor kapatip bagliyor konuyu.
O pisirik dayilara gelince, Tuncer nasil ablalarina tecavuz ettiyse bunlar da ablalarin cocuguna tecavuz etti, ve Tuncer bunu bildiginden cekiniyorlar Tuncerden.

Ay bir de büyü çıktı.
Biri şu çayımı tazelesin çok heyecanlı.

Geri