palu ailesi

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
kahvaltı yaparken babam söyledi yakalanmışlar adam heyecandan ölecek nerdeyse asdfksadfsadf

eski oturduğumuz yerdenlermiş bu palular başakşehir lol

Konuda 63 yorum var ve benim hiçbir bilgim yok bu aile ile ilgili. :nopsrn:

Ölen minicik canları siz saçmalık olarak mı görüyorsunuz ?

Sizin Kullanıcı adınızdan daha mantıklı oldukları kesin ;)

Surekli dram yapan, toplumun ruh sagligiyla oynayan, ulkedeki hak ve hukuka olan guveni zedeleten birinin gunduz kusaginda olmasini sacmalik olarak goruyorum. Isterdim ki ulkemde bu olaylari emniyet gucleri cozsun.

Yorumuma kisisel bir bilgim olan kullanici adimi asagilamakla cevap vermeniz de pek hos degil :)

Surekli dram yapan, toplumun ruh sagligiyla oynayan, ulkedeki hak ve hukuka olan guveni zedeleten birinin gunduz kusaginda olmasini sacmalik olarak goruyorum. Isterdim ki ulkemde bu olaylari emniyet gucleri cozsun.

Yorumuma kisisel bir bilgim olan kullanici adimi asagilamakla cevap vermeniz de pek hos degil :)

Kullanıcı adınla olan kısım için haklısın bence de hoş değil ancak diğer kısım maalesef Bi çok şeyin göz önüne serildiği ibretlik bir durum
Program
Sabah kuşağı
Sapkın aileler
Dinle cinsellikle cahillikle örülmüş olaylar
Çözülmeden kapatılan dosyalar
Program ve medyanın gücüyle çözülen davalar

Haklısın keşke olmasa ama var, vardı ve böyle giderse bu ülke hep olacak , ders alınmadıkça devam edecek .

Kullanıcı adınla olan kısım için haklısın bence de hoş değil ancak diğer kısım maalesef Bi çok şeyin göz önüne serildiği ibretlik bir durum
Program
Sabah kuşağı
Sapkın aileler
Dinle cinsellikle cahillikle örülmüş olaylar
Çözülmeden kapatılan dosyalar
Program ve medyanın gücüyle çözülen davalar

Haklısın keşke olmasa ama var, vardı ve böyle giderse bu ülke hep olacak , ders alınmadıkça devam edecek .

Bunlardan ders almak icin her gun birbirinden aci hayatlari izlemek yerine harekete gecmeyi, insanlari bilinclendirmeyi desteklerim. Gelen nesile ahlak ogretmedigimiz surece hicbir sey degismez. Bunu gerekirse cezalarla yapmalilar bence

Bunlardan ders almak icin her gun birbirinden aci hayatlari izlemek yerine harekete gecmeyi, insanlari bilinclendirmeyi desteklerim. Gelen nesile ahlak ogretmedigimiz surece hicbir sey degismez. Bunu gerekirse cezalarla yapmalilar bence

Gelen nesil maalesef çöp
Geçen neslinde uyanması gerek
Belki Bi gün isyan edilir ve dur denir bu kötü gişilata

Umudunuzu yitirmeyin
Gurbettesiniz umut bizden çok size lazım

Anladigim kadari ile sabah kusagi reality show figurleri
yani olmayan aile , bu tip programlar illüzyon yaratmak icin varlar
Necef Ugurlu "insanları oyalama sanati nedir bilmeyen zor kamu yayinciligi yapar" der
ve sonuna kadar hakli

Fiat paulo geliyor aklıma her okuduğumda

Geri