Heisenberg
Altın Üye
Söz vermedim ama ona göre baskı altında yapılan yemekler kötü oluyor hepBekliyoruz o halde![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Söz vermedim ama ona göre baskı altında yapılan yemekler kötü oluyor hepBekliyoruz o halde![]()
Biz bunu söz olarak kabul ediyoruz nöeösö şaka bi yana tabi seni tekrar burda görmek güzel.Söz vermedim ama ona göre baskı altında yapılan yemekler kötü oluyor hep![]()
Biz bunu söz olarak kabul ediyoruz nöeösö şaka bi yana tabi seni tekrar burda görmek güzel.
Fazla çarpmıyacaksa neden olmasın mdödöGurmeler gibi mekan ve yemek önerilerine başlayabilirim bak alkollü kek severseniz onu hemen yapabilir tarif ve ölçü bırakabilirim haha:d
Fazla çarpmıyacaksa neden olmasın mdödö
Fazla çarpmıyacaksa neden olmasın mdödö
Yeniliklere açığız efenim ne olursa kabulümüzAma pek iyi olmadı ya fazlaca arge çalışması yapmak lazım üzerinde
ama şu sıralar uzakdoğu mutfağına fena takıldım evde yapmak için çok zor makarna ve pizza tarifleri gelir ama
Ama pek iyi olmadı ya fazlaca arge çalışması yapmak lazım üzerinde
ama şu sıralar uzakdoğu mutfağına fena takıldım evde yapmak için çok zor makarna ve pizza tarifleri gelir ama
Yeniliklere açığız efenim ne olursa kabulümüz))
Açılışı en kısa zamanda bekliyorumAranılan kan bu işte haha![]()
Açılışı en kısa zamanda bekliyorum![]()
Bilmem artık ne yaparsan nçdçdNe yapsam acaba jsjsjsjs sarma?
Offf en zor kısım bu ne yapacağım endişesi jsjsjsjBilmem artık ne yaparsan nçdçd
Bulursun sen mdödöOfff en zor kısım bu ne yapacağım endişesi jsjsjsj
Bi tarife patlar çdödöşey şu sağ üstte kısır var adres versem acaba ne kadara patlar bize :d
Bi tarife patlar çdödö
Anlaştık adres alayım çdödöahaha sana bi beef welington tarifi veririm :d
beef welington'ı evde yapabilecek misin :dAnlaştık adres alayım çdödö
Sanmam mmdmdmbeef welington'ı evde yapabilecek misin :d
Sanmam mmdmdm