Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

maziye yolculukyok artık neler oluyor bu sayfada![]()

bende fırın yok,fırın olsa tatlıları kekleri börekleri yapardımmaziye yolculuk))))))
Olmadığı daha iyi ya elimde olsa bende yok edecembende fırın yok,fırın olsa tatlıları kekleri börekleri yapardım![]()
valla bazen avm ye gidip pazarlık yapıyorum almak için sonra 200 kilo olacaksın dur diyip eve dönüyorumOlmadığı daha iyi ya elimde olsa bende yok edecem![]()
yemek yemesini seven insana hiç şey engel olamıyor malesef : p evde fırın olmasada pastaneler börekciler saolsun diyoruz : d sonra da diyete başlıyoruz paşa paşa : dvalla bazen avm ye gidip pazarlık yapıyorum almak için sonra 200 kilo olacaksın dur diyip eve dönüyorum![]()
![]()
![]()
resmen iki yüz kilo olmama teşvik var sayın hakimim :pyemek yemesini seven insana hiç şey engel olamıyor malesef : p evde fırın olmasada pastaneler börekciler saolsun diyoruz : d sonra da diyete başlıyoruz paşa paşa : d
hayır ya ben masum : dresmen iki yüz kilo olmama teşvik var sayın hakimim :p![]()
ellerine sağlık.
tamam tamam şikayeti geri aldımhayır ya ben masum : d
Teşekkürlertamam tamam şikayeti geri aldım
ellerine sağlık![]()