Ozel üyeliğim neden alındı acaba

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Onurcan kankimiz gereken cevabı bugün herkese vermiştir . Şimdi forum yönetimi düşünsün;

Burada forum yönetiminin yanıldığı ve anlamadığı nokta Onurcan’ın forumun kırmızı çizgisi olduğu. Burada büyüyen, bir ara son dakika flaş haber tadında evlendim diyerek herkesi şaşırtan, bununla yetinmeyip öldü süsü vererek hepimizi yasa boğan, rep yapıp dissler atarak herkesi coşturan, bazen komik, bazen duygulandırıp bizi uzaklara götüren biri Onurcan. onbinlerce mesaj yazarak değerli vaktini bizler için harcadı, bizlerle birlikte olmaya çalıştı 13-14 yıl boyunca ve siz ona bir rankı çok gördünüz. Diyecek bir şeyim yok gerçekten. : ddd
Editimizi de ekleyelim;

Ekli dosyayı görüntüle 107566

(Video boyutunu küçültmekten biraz kalitesiz çıkmış -.-)
Kırk yerimden beni bıçakladın abi...

Ah ben de böyle dertler istiyorum. Önce özel üyelik sonra ban lazım ama. İkisine de çok uzağım.: (((

Burada forum yönetiminin yanıldığı ve anlamadığı nokta Onurcan’ın forumun kırmızı çizgisi olduğu. Burada büyüyen, bir ara son dakika flaş haber tadında evlendim diyerek herkesi şaşırtan, bununla yetinmeyip öldü süsü vererek hepimizi yasa boğan, rep yapıp dissler atarak herkesi coşturan, bazen komik, bazen duygulandırıp bizi uzaklara götüren biri Onurcan. onbinlerce mesaj yazarak değerli vaktini bizler için harcadı, bizlerle birlikte olmaya çalıştı 13-14 yıl boyunca ve siz ona bir rankı çok gördünüz. Diyecek bir şeyim yok gerçekten. : ddd
Editimizi de ekleyelim;

Ekli dosyayı görüntüle 107566

(Video boyutunu küçültmekten biraz kalitesiz çıkmış -.-)
Vay be, hayatımdaki ilk ve tek editimi onurcan için yapmıştım : ddd
O kadar da kötü olmamış anlaşılan.

gitmediğin ve kaldığın için çok mutluyuz Onurcan <3

Geri