Ozel üyeliğim neden alındı acaba

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Adamın konu açtığı saate bak, aylar yıllardır foruma girmeyen, ya da hiçbir özgün konu açmayan kişiler özel üye.. ne var yani forumun demirbaşı olan, diss kralı, gençlik ateşi ile yanıp tutuşan şu adam özel üye olsa ne olur..
Büyük bir rap yıldızını kaybetmek üzereyiz, kendine gel yönetim..
Arkandayım Onurcan.

Adamın konu açtığı saate bak, aylar yıllardır foruma girmeyen, ya da hiçbir özgün konu açmayan kişiler özel üye.. ne var yani forumun demirbaşı olan, diss kralı, gençlik ateşi ile yanıp tutuşan şu adam özel üye olsa ne olur..
Büyük bir rap yıldızını kaybetmek üzereyiz, kendine gel yönetim..
Arkandayım Onurcan.
Haklı. Foruma aylardır girmeyen üyeler bile özel üyeyken onur can foruma can veriyor jfjfjjf

Haklı. Foruma aylardır girmeyen üyeler bile özel üyeyken onur can foruma can veriyor jfjfjjf
melo, juju, shinin özel üyelikleri alınıp foruma her anlamda gerek saçma gerekse daha saçma katkıları olan onurcan’a verilsin diyenler layka çöksün.sjfljkfldj

Bence de aktif olmayanların özel üyelikleri alınıp lolja ve hiloşuma verilsin. Onlar daha fazla katkı sunuyor foruma.

öff benim de şikayet edesim geliyor, insanın canını çektiriyorsunuz....

18 yaşıma geldim artık avukat tutabiliyorum istediğim gibi dava açabilirim diyen o değil miydi yanlış mı hatırlıyorum
eğer oysa çağırmayın onun saçma sapan davalarıyla uğraşmayalım :d
Evet Aynen O kişi
Müsade edersen birseyler söyleyeceğim o konuda.

Şimdi o dönem bu arkadaş Forumun devrinden önce üyeliğinin sildirilmesi için talepde bulundu . Buda o dönemki yönetim tarafından kabul görülmedi. Seninde bildiğin üzere bu arkadaş başka bir platform üzerinden gerek forum sahibini gerekse yönetim kadrosunda yer alan kişileri dava edeceğine dair paylaşımda bulundu.

09 Haziran 2022, 03:55 Dava edeceğine dair paylaşımı

Eskiden çocuktuk hadii param yoktu babam duymasın üzülür filan bu forumlarda çok çirkin şeylerde gördüm. Küfür edenler filan.. İnsanlar saygısını her zaman korumalıdır birbirine..
Meslek sahibi bir insanım, kendimi kimseye ezdirtmem. Kralını padişahını tanımam

Buna benzer bir kaç yorum vs var. Akabinde Bu yüzden o dönem gerek forum sahibini gerekse yönetim kadrosunu dava edeceğini söyleyen arkadaş forumun devrinden sonrada bu paylaşımı yapmış.

Eski yönetime olan nefretim yüzünden 2000’den fazla konumu silmiştim. Eski anılarımı filan..Amacım kimseyi kötülemek arkasındna konuşmak değil, ancak bu adamın yaptıklarından dolayı bu hakkı kendimde görüyorum. X’e hakkım hiçbir şekilde helal değildir. İlk üye olduğum forumu çaldı, arkadaşlarımı çaldı, kendime duyduğum saygıyı benden çaldı, en ufacık bir hakkım varsa dahi, helal değildir. Onun kirli forumculuk anlayışı sevdiğim insanlarla aramı bozdu.. Allah hiçbir yerde denk getirmesin. Allah katında hesapçıyım.. Forumculuk yerine egoculuk oynadı.. Asla hakkımı helal etmiyorum. Helallik istemeniz zerre samimi değil, aynı kendiniz gibi.. Bu da malum şahıs ve yandaş tayfası ile ilgili yazdığım son yorumdu..Haram olsun!..Hepsi haram olsun.)
İlgili Konu Linki

Tamam herşey olabilir. Forumu sevmeyebilirsin yönetimden memnun olmayabilirsin. Forum içerisindeki bazı sebeblerden dolayı uzaklaşmak isteyebilirsin bunlar normal ve doğal şeyler ancak bu ( . İlk üye olduğum forumu çaldı, arkadaşlarımı çaldı ) ve buna benzer sözler inandırıcı değil. Kim neyi çalmış o dönem ki üyeler şimdide var. Hakkımı helal etmiyorum demiş ne hakkı varmış yanımızda ücretli çalışmışda maaşınımı alamamış yada farklı şeyler yapmışda bizim mi habermiz yok.
O yüzden Kısaca X forumu devretti ben evlendim üstelik 3 tanede çocuk sahibi oldum . Ama bu adam hala bizi dava etmedi. Tamam diyelim ki o dönemki yönetim hatalıydı . Hakkkını yedi olmayan arkadaşlarını çaldı Tamam o konuda haklısın (Coloomsu /Mehmet ) Peki şuan ki yönetim tarafındanda banlısın herkes kötü X kötü Swat kötü oMeN kötü Kısaca bütün genel forum sahipleri kötü adama sorarlar tek iyi senmisin diye.

Burada forum yönetiminin yanıldığı ve anlamadığı nokta Onurcan’ın forumun kırmızı çizgisi olduğu. Burada büyüyen, bir ara son dakika flaş haber tadında evlendim diyerek herkesi şaşırtan, bununla yetinmeyip öldü süsü vererek hepimizi yasa boğan, rep yapıp dissler atarak herkesi coşturan, bazen komik, bazen duygulandırıp bizi uzaklara götüren biri Onurcan. onbinlerce mesaj yazarak değerli vaktini bizler için harcadı, bizlerle birlikte olmaya çalıştı 13-14 yıl boyunca ve siz ona bir rankı çok gördünüz. Diyecek bir şeyim yok gerçekten. : ddd
Editimizi de ekleyelim;

Ekli dosyayı görüntüle vcompress_158.mov

(Video boyutunu küçültmekten biraz kalitesiz çıkmış -.-)

Burada forum yönetiminin yanıldığı ve anlamadığı nokta Onurcan’ın forumun kırmızı çizgisi olduğu. Burada büyüyen, bir ara son dakika flaş haber tadında evlendim diyerek herkesi şaşırtan, bununla yetinmeyip öldü süsü vererek hepimizi yasa boğan, rep yapıp dissler atarak herkesi coşturan, bazen komik, bazen duygulandırıp bizi uzaklara götüren biri Onurcan. onbinlerce mesaj yazarak değerli vaktini bizler için harcadı, bizlerle birlikte olmaya çalıştı 13-14 yıl boyunca ve siz ona bir rankı çok gördünüz. Diyecek bir şeyim yok gerçekten. : ddd
Editimizi de ekleyelim;

Ekli dosyayı görüntüle 107566

(Video boyutunu küçültmekten biraz kalitesiz çıkmış -.-)
skjjdfjdk vay be adama editler yapıldı ciddi ciddi....
ellerine sağlık çok güzel olmuş şimdi sittin sene gitmez daha rankı alsa da almasa dajdhjfdkl

Emre’nin verdiği özel üyeliğim alınmıştı benim de… geri verin!1!1!!1

Geri