Ozel üyeliğim neden alındı acaba

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Özel üyemiydin sanki hiç olmadın gibi ama

Elmas üye diye hatırlıyorum bende özel üye değil.
Ban yiyen üyeleri normal üye rankına çekiyorlar kısaca sende o yüzden düz üyesin artık

sen onu bunu bırak, coolumsu’nun üye sözlüğünü neden sildin jsjsh bu konu tekrar gündeme gelmeli…
Adam hakkaten bir acayipti. Bilgisayarın F5 tuşunun üstüne bir şey bırakmış herhalde, sayfa sürekli yenilendiğinden konunun görüntülenme sayısı milyonları bulmuştu. Forumun en çok görüntülenme alan konusunda ilk sıraya gelmişti. Yanlışlıkla sildikten sonra benim onu kıskandığımı filan söylemişti, evet, gerekçe bu onu kıskanmışım djdkdk

Adam hakkaten bir acayipti. Bilgisayarın F5 tuşunun üstüne bir şey bırakmış herhalde, sayfa sürekli yenilendiğinden konunun görüntülenme sayısı milyonları bulmuştu. Forumun en çok görüntülenme alan konusunda ilk sıraya gelmişti. Yanlışlıkla sildikten sonra benim onu kıskandığımı filan söylemişti, evet, gerekçe bu onu kıskanmışım djdkdk
Kfkdkfjdj
Of hahaha

Eğer ozledıysen yada onsuz buralarda yapamıyorsan çağırayım

18 yaşıma geldim artık avukat tutabiliyorum istediğim gibi dava açabilirim diyen o değil miydi yanlış mı hatırlıyorum
eğer oysa çağırmayın onun saçma sapan davalarıyla uğraşmayalım :d

Geri