BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Seri açıklama bekliyorum yönetimden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben 1kg kömbeye kapattım olayı.50 euroya ozel uyelik veriyorlar. Benden 100 aldi hha gurbetci vergisi dedi...
HHA:Özel üye değildin, elmas üye rankın vardı.
Konu içindeki mesaj 'O değil de...'
O değil de...
Gerekli açıklamaya buradan ulaşabilirsin.
O saatte seri açıklama istemiş bir de : ddSabah 5,36 mı bekledin mddkdk
O saatte seri açıklama istemiş bir de : dd
Adam hakkaten bir acayipti. Bilgisayarın F5 tuşunun üstüne bir şey bırakmış herhalde, sayfa sürekli yenilendiğinden konunun görüntülenme sayısı milyonları bulmuştu. Forumun en çok görüntülenme alan konusunda ilk sıraya gelmişti. Yanlışlıkla sildikten sonra benim onu kıskandığımı filan söylemişti, evet, gerekçe bu onu kıskanmışım djdkdksen onu bunu bırak, coolumsu’nun üye sözlüğünü neden sildin jsjsh bu konu tekrar gündeme gelmeli…
KfkdkfjdjAdam hakkaten bir acayipti. Bilgisayarın F5 tuşunun üstüne bir şey bırakmış herhalde, sayfa sürekli yenilendiğinden konunun görüntülenme sayısı milyonları bulmuştu. Forumun en çok görüntülenme alan konusunda ilk sıraya gelmişti. Yanlışlıkla sildikten sonra benim onu kıskandığımı filan söylemişti, evet, gerekçe bu onu kıskanmışım djdkdk
Eğer ozledıysen yada onsuz buralarda yapamıyorsan çağırayımAdam hakkaten bir acayipti. Bilgisayarın F5 tuşunun üstüne bir şey bırakmış herhalde, sayfa sürekli yenilendiğinden konunun görüntülenme sayısı milyonları bulmuştu. Forumun en çok görüntülenme alan konusunda ilk sıraya gelmişti. Yanlışlıkla sildikten sonra benim onu kıskandığımı filan söylemişti, evet, gerekçe bu onu kıskanmışım djdkdk
Benim bir sorunum yok, canı istiyorsa gelsin. ama forum üyeleri “fiziğim nasıl sizce” temalı konuları özlemiş olabilir : ddEğer ozledıysen yada onsuz buralarda yapamıyorsan çağırayım