Özel Karakter Analizi İsteyenler !!

Konu sahibi son olarak 4261 gün önce görüldü
ben kendi analizimi kendim yaptım ya. çok yakışıklı biriyle evlencem ve bizim ailede herkesin kahrını babam çekiyo. evet istemiyorum benimkini açıklamanı!

dünya kadınlar gününde olmamıza rağmen sadece babayı içeren bu maskülen analize tepkimizi koymayacak mıyız ? nerede eşitlik, hak, adalet ? benim gözü yaşlı anam kurtuluş harbinde 40 kiloluk mermi taşıyacak ama bir ankette bile adı geçmeyecek ayıptır yaw

1-truman show'daki merdiven geldi aklıma direkt. uzun bi merdiven, sonunda bi kapı falan var. daha fazla ayrıntı istersen açıp bak bence bi.
2-sarı güzel bi at. ilk bindiğim at sarı idi.
3-büyük bi dağ.
4-atı da yanıma alırım.
5-ata yükleme yaparım.

yeter artık benim analizi yapmak istemiyosan açık açık söyle?????

1-truman show'daki merdiven geldi aklıma direkt. uzun bi merdiven, sonunda bi kapı falan var. daha fazla ayrıntı istersen açıp bak bence bi.
2-sarı güzel bi at. ilk bindiğim at sarı idi. :p
3-büyük bi dağ.
4-atı da yanıma alırım.
5-ata yükleme yaparım. :p

cevap buradan pls.

Hayal gücünü sevdim ama hayatını toz pembe geçiremezsin bence niye basit olalım ki planlarını çoğaltmalısın tabi yaşını bilmiyorum :)
kişiliğin komik ve eğlenceli mutlusun ve mutluluğumu paylaşmaktan hoşlanıyorsun eşin farklı olması lazım değil mi daha akıllı çekici ve sadık senin gibi olmalı yani ailen le aranı sıkı tut baba kelimesi basit değildir annede öyle mutlu et onları sana diyeceğim bu kadar kusura bakma beklettim :(

- çölde merdiven düşünemedim:/
- ımm. koyu kahverengi, kocaman yeleli bir at
- yeşil, ağaçlarla dolu fazla yüksek olmayan bir dağ
- benim atım artık o. bırakmam tek başına, ben nereye o oraya.
- alırım yanıma, devam ederim yoluma.

yorumu buradan alabilirim

Bu kadar realist olmanın kime faydası var bence biraz optimist düşünmelisin herşey kötü değildir ama bu pesimist bakışına rağmen kendine mutlu olabilecek ve sana çok değer verebilecek birini arıyorsun inşallah karşına öyle biri çıkar aileni seviyorsun babanı da öyle güzel ama karamsar olma sadık olan bir eş de seni çok mutlu edecek bir sorun mu yaşadın daha önce bence eskiye çizik at bence ve sen değerini bil kendini küçümseme teşekkürler beklediğin için

1 - Merdivenler kumun içinden çıkmakta ve gökyüzüne doğru uzanmakta ne başını ne de sonunu göremiyorum, zaten güneş tepemde,ışınların yansıması gözümü alıyor, tek görebildiğim merdiven basamaklarının bulutların arasında kaybolduğu .. Ve bir şey daha dikkatimi çekiyor .. Bu merdivenler som altından yapılı .. Bir an için elimi kabzama doğru götürüyorum .. Amacım kılıcımı çekip olanca gücümle vurarak bir parça olsun koparabilmek ama bunu yapmaktan vazgeçiyorum .. Bu lanet çölde, çöl cinlerinin oyunlarına oyuncak olmak niyetinde değilim .. Yoluma devam ediyorum ..

2 - Önce serap gördüğümü sandım ama hayır bu gördüğüm kesinlikle simsiyah bir at .. Muhteşem güzellikte yeleleri var ve yelelerinin ucu kırmızıya çalmakta .. Sağıma soluma bakınıyorum belki sahibi buralardadır diye .. Yabani bir at olmadığı çok belli zira üstünde koşum takımı bulunmakta .. Ve oldukça uysal .. Başını okşamama ses çıkarmıyor .. Usulca üzerine biniyorum ve ona verdiğim adı fısıldıyorum " Hadi bakalım Hayalet, gidiyoruz "

3 - Sonunda çölü aşmıştım .. Önce kısa bitkilerin bulunduğu çorak bir araziden geçtim .. Yakınlarda olduğunu tahmin ettiğim bir akarsu olmalıydı zira suyun o rahatlatıcı akışını duyabiliyordum .. Az daha ilerleyip bir tepeliği aştıktan sonra oldukça sarp bir dağı karşımda görüverdim .. Bu bir tür maden dağıydı .. Ve benden önce de bu dağa çıkanlar olmuştu belli ki .. Bunu dağın belirli yerlerine açılmış yollardan kolayca anlayabilmiştim .. Dağ yolunu takip etmeye başladım ..

4 - " Sanırım buraya kadar ha Hayalet " sanki beni anlamış gibi kafasını sallar olmuştu atım .. Bir süre boyunca takip ettiğimiz bu zorlama yol yerini aşılması güç kayalıklara bırakmıştı .. Bundan sonrasını atımla gitmem mümkün olmayacaktı .. Hayaletin üzerinde ki koşum takımını çıkarıp yelelerini son bir kez okşadım ve sonra onu bıraktım .. Bıraktım zira dağı aşıp öte yanına inmek kararındaydım ..

5 - Dağ zirveleri soğuk olurdu bildiğim kadarıyla ama bu zirveye çıktığımdan beri beni sıcak basmıştı .. Başımda ki sarığı çözmüştüm .. Kulak memelerim üzerinde biriken ter bir yana ensem de yumurta kırılsa pişecek gibiydi adeta .. Sonra ansızın fark ettim onları .. Önce büyük kuş yumurtaları sandım ama biraz daha yanlarına yaklaştığımda bu gördüklerimin bir kartal yumurtası büyüklüğünde som altınlar olduğunu fark ettim .. Sayamayacağım kadar çoktular .. Tıpkı çölün ortasında gördüğüm altın merdiven gibi yine karşıma bir sınav daha çıkmıştı .. Kimin hazinesiydi bunlar acaba ? Birini alsam ne olurdu sanki ..? " Lanet olsun " deyip uzaklaştım altınların yanından .. Oldum olası sevmediğim belirsizliğin iki de bir karşıma çıkması canımı sıkmıştı .. At neyse hani de bu altınlar meselesi huzursuz etmişti beni .. Dağdan inmeye başlamıştım .. Arkamdan ismimin fısıldandığını duydum .. Bir değil bir kaç kez hem de .. İnişimi hızlandırdım .. Durmak ya da arkaya bakmak niyetinde değildim .. Kılıcım bileğim ve yüreğim her şeye meydan okuyabilirlerdi ama bilinmezliğe değil .. Daha da hızlandım ..

Cevabınızı en kısa zamanda hazırlıyorum

Ben?
Mavide değilim ki turuncuyum nasıl gözden kaçarım?

Çiçek işlemeli az basamaklı mavi bir merdiven. :p
Asil siyah bir at.
Karlı çok büyük bir dağ.
Atı serbest bırakırım.
O taşın paha biçilemez olduğunu baktığım anda anlayamam. Yanımda götürürüm ve taşı muhtemelen inceletirim. Sonra onu bir müzeye veririm.

Kesin normal çıkmam ben. :D

Sorunlara karşı geçici olan çözüm yolları üretmeyi bırakıp planlarını kalıcı ve sağlam yap günlük değil de hayatın için plan yap ama seni mutlu edecek olan küçük planlar bunlar onurlu bastığı yeri titreten gururlu bir eş mi istiyorsun ama bence sadık mı onu da kontrol et bence tek yanından bakmamalısın sarılmalısın ona çok kolay vazgeçiyorsun amaa şatafat gösteriş bunlar senin göbek adın mı kendine sakla içine iyi bak orada birileri benliğini bulmaya çalışıyor

Sorunlara karşı geçici olan çözüm yolları üretmeyi bırakıp planlarını kalıcı ve sağlam yap günlük değil de hayatın için plan yap ama seni mutlu edecek olan küçük planlar bunlar onurlu bastığı yeri titreten gururlu bir eş mi istiyorsun ama bence sadık mı onu da kontrol et bence tek yanından bakmamalısın sarılmalısın ona çok kolay vazgeçiyorsun amaa şatafat gösteriş bunlar senin göbek adın mı kendine sakla içine iyi bak orada birileri benliğini bulmaya çalışıyor

Hiç bir şey anlamadım.
Kim beni bulmaya çalışıyor? :D
Göbek adımda güzelmiş.

----spoiler----

merdiven - baba
at - eş
taş - kendin

----spoiler----

Adamı bi rahat bırakın :D

ahşap, geniş basamaklı döner merdiven
koyu kahve parlak tüylü siyah yeleli bi at
yeşil örtülü çok yüksek olmayan bi dağ
çok muhteşem bi at canlandırdım şu an hayalimde ya. ben gelene kadar durması için bağlarım.
elbette satarım. -değerli taş cidden bensem bu çok çirkin oluyo tabi-

burdan yazabilir misin? :p

1: Uzun altın renkten merdiven

2: İhtişamlı beyaz at

3:yemyeşil ormanlı bir dağ

4: atı bağlarım biyere

5: Yanıma alırım sonra birine taşın değerini biçtiririm satarımda muhtemelen:p

Cevabı burdanda alabilirim.

1 - Merdivenler kumun içinden çıkmakta ve gökyüzüne doğru uzanmakta ne başını ne de sonunu göremiyorum, zaten güneş tepemde,ışınların yansıması gözümü alıyor, tek görebildiğim merdiven basamaklarının bulutların arasında kaybolduğu .. Ve bir şey daha dikkatimi çekiyor .. Bu merdivenler som altından yapılı .. Bir an için elimi kabzama doğru götürüyorum .. Amacım kılıcımı çekip olanca gücümle vurarak bir parça olsun koparabilmek ama bunu yapmaktan vazgeçiyorum .. Bu lanet çölde, çöl cinlerinin oyunlarına oyuncak olmak niyetinde değilim .. Yoluma devam ediyorum ..

2 - Önce serap gördüğümü sandım ama hayır bu gördüğüm kesinlikle simsiyah bir at .. Muhteşem güzellikte yeleleri var ve yelelerinin ucu kırmızıya çalmakta .. Sağıma soluma bakınıyorum belki sahibi buralardadır diye .. Yabani bir at olmadığı çok belli zira üstünde koşum takımı bulunmakta .. Ve oldukça uysal .. Başını okşamama ses çıkarmıyor .. Usulca üzerine biniyorum ve ona verdiğim adı fısıldıyorum " Hadi bakalım Hayalet, gidiyoruz "

3 - Sonunda çölü aşmıştım .. Önce kısa bitkilerin bulunduğu çorak bir araziden geçtim .. Yakınlarda olduğunu tahmin ettiğim bir akarsu olmalıydı zira suyun o rahatlatıcı akışını duyabiliyordum .. Az daha ilerleyip bir tepeliği aştıktan sonra oldukça sarp bir dağı karşımda görüverdim .. Bu bir tür maden dağıydı .. Ve benden önce de bu dağa çıkanlar olmuştu belli ki .. Bunu dağın belirli yerlerine açılmış yollardan kolayca anlayabilmiştim .. Dağ yolunu takip etmeye başladım ..

4 - " Sanırım buraya kadar ha Hayalet " sanki beni anlamış gibi kafasını sallar olmuştu atım .. Bir süre boyunca takip ettiğimiz bu zorlama yol yerini aşılması güç kayalıklara bırakmıştı .. Bundan sonrasını atımla gitmem mümkün olmayacaktı .. Hayaletin üzerinde ki koşum takımını çıkarıp yelelerini son bir kez okşadım ve sonra onu bıraktım .. Bıraktım zira dağı aşıp öte yanına inmek kararındaydım ..

5 - Dağ zirveleri soğuk olurdu bildiğim kadarıyla ama bu zirveye çıktığımdan beri beni sıcak basmıştı .. Başımda ki sarığı çözmüştüm .. Kulak memelerim üzerinde biriken ter bir yana ensem de yumurta kırılsa pişecek gibiydi adeta .. Sonra ansızın fark ettim onları .. Önce büyük kuş yumurtaları sandım ama biraz daha yanlarına yaklaştığımda bu gördüklerimin bir kartal yumurtası büyüklüğünde som altınlar olduğunu fark ettim .. Sayamayacağım kadar çoktular .. Tıpkı çölün ortasında gördüğüm altın merdiven gibi yine karşıma bir sınav daha çıkmıştı .. Kimin hazinesiydi bunlar acaba ? Birini alsam ne olurdu sanki ..? " Lanet olsun " deyip uzaklaştım altınların yanından .. Oldum olası sevmediğim belirsizliğin iki de bir karşıma çıkması canımı sıkmıştı .. At neyse hani de bu altınlar meselesi huzursuz etmişti beni .. Dağdan inmeye başlamıştım .. Arkamdan ismimin fısıldandığını duydum .. Bir değil bir kaç kez hem de .. İnişimi hızlandırdım .. Durmak ya da arkaya bakmak niyetinde değildim .. Kılıcım bileğim ve yüreğim her şeye meydan okuyabilirlerdi ama bilinmezliğe değil .. Daha da hızlandım ..

Öncelikle bu kadar güzel ve ciddi cevap verdiğiniz için sizi tebrik ederim.
Gerçekten muazzam bir hayal dünyanız var. Hayatınızda elinizde olan bütün imkanları kullanarak imkansızı zorlayabilirsiniz şartlara teslim olmak yerine şartları teslim almayı seçiyorsunuz. Hayatta karşına gelen sorunlara karşı bulduğunuz çözüm yolları kalıcı ve sağlam. Günü kurtarmak adına değilde hayatınızı güzelleştirmek için çabalıyorsunuz ve bu sizi bazen yıpratıyor.

Sevdiğiniz veya seveceğiniz insan asil sakin mizaçlı ve tabiri caiz ise sizin için bir zümrüd-ü anka fakat hayal dünyanızda canlandırdığınız kadın profilini ya aramaktasınız yada bu hayatınızda var olan kadında bu özelliklerin oluşmasını yada olgunlaşmasını beklemektesiniz yani sizi siz yapacak sizi tamamlayacak olan özellikleri

Baban senin için bir kahraman zengin bir karaktere sahip fakat aranızda bazı uçurumlar var sizden mi yoksa ondan dolayı mı bilmiyorum yine de babanıza çok derin bir saygınız var. Ulaşmaya çalışıp ulaşamadığınız model bir insan.

At sizin bilinçaltınızdaki eşiniz amacınız için onu bırakıyorsunuz ama bu sadece amacınız için de değil onun sizi tam yansıtamadığını düşünüyorsunuz ve bu hareketiniz sadakatsizlikten dolayı değil. Sizin hayal dünyanızdaki o ulaşılması güç sevgiliyi aramanızdan. Ona karşı çok duygusalsınız. Onun da sizin bu kararlarınıza saygı göstermesini istiyorsunuz

Ve size gelelim hazine sizsiniz ! Çünkü bu dünyada paha biçilmeyen yegane olan şey insanın kendisidir. Amacınıza yaklaşmak sizi mutlu ediyor , büyük bir benlik arayışı içerisindesiniz kendinize şans tanıyın hayata her açıdan bakıyorsunuz fakat etrafınızı güzelleştirmek isterken kendinizi es geçiyorsunuz ve tam sizi siz yapacak olan benliğinize ulaşacakken bundan vazgeçiyorsunuz bile bile bunu yapıyorsunuz ama ne için kim için bunu işte bilmiyorum ..

Önem verdiğiniz için size teşekkür ederim sadece hak edenlere böyle irdelerdim ve siz bunu hak ettiniz

EyvaALLAH kardeş sağolasın ..

ahşap, geniş basamaklı döner merdiven
koyu kahve parlak tüylü siyah yeleli bi at
yeşil örtülü çok yüksek olmayan bi dağ
çok muhteşem bi at canlandırdım şu an hayalimde ya. ben gelene kadar durması için bağlarım.
elbette satarım. -değerli taş cidden bensem bu çok çirkin oluyo tabi-

burdan yazabilir misin? :p

İzin verirseniz yarın yorumlıya bilir miyim?

1: Uzun altın renkten merdiven

2: İhtişamlı beyaz at

3:yemyeşil ormanlı bir dağ

4: atı bağlarım biyere

5: Yanıma alırım sonra birine taşın değerini biçtiririm satarımda muhtemelen:p

Cevabı burdanda alabilirim.

İzin verirseniz yarın yorumlıya bilir miyim?

Geri