Özel Karakter Analizi İsteyenler !!

Konu sahibi son olarak 4259 gün önce görüldü
Size özel olarak bir karakter analizi sorusu yapacağız sorunum cevapları ciddi olarak yazmanızı istiyorum eğer ciddi olmazsanız sonuçları beğenmezsiniz gelelim sorularımıza. Cevaplar profillere yazılacaktır yada özel mesaj atarak cevabınızı alabilirsiniz.

Soru 1: Ucu bucağı olmayan bir çölde ilerlemektesiniz ve karşınıza bir merdiven çıkıyor bu merdiveni betimleyiniz. ÖRN:Uzun mermerden işlemeli sağlam çok basamaklı gibi

Soru 2: İlerlemekte olduğunuz çölde karşınıza bir at çıkıyor betimleyiniz. Örn:ihtişamlı beyaz asil hırçın simsiyah güçlü gibi

Soru 3: Atla çölü aşıyorsunuz ve karşınıza bir dağ çıkıyor nasıl bir dağ betimleyiniz. Örn: Yüce ulu zirvesi karlı yamaç bir dağ orman gibi kıraç

Soru 4: Dağa tırmanıyorsunuz ve belirli bir yere gelince at çok zorlanıyor yayan gidilmesi daha kolay atı yanınızda götürür müsünüz bırakır mısınız bağlar mısınız ne yaparsınız.

Soru 5: Dağın zirvesine geldiniz ve dünyaların paha biçemeyeceği bir maden taş buldunuz ne yaparsınız.
Örn: Yanımda götürürüm bir yere koyarım satarım vb kafanız ne eserse ..

Cevapları düşünerek verin ve sıra ile gidin hayal gücünüzü zorlayın !

Cevaplarını isteyen buraya isteyen özel mesaj olarak profilime atabilir

1- tahtadan seyyar merdiven
2- sonradan açılan lamadan bir tık ötede arap atı, grimsi bir renkte. ağzından soluyor, belli ki susamış.
3- geçmesi çok zor, yüksek mi yüksek sıradağlar.
4- ata yardımı için teşekkür eder, yola tek başıma devam ederim.
5- paha biçebilen bir yere okuturum.

1.buyuk saglam bir merdiven
2. Beyaz uzun yeleli guzel bir at
3. Tepesi karli orta buyuklukte bir dag
4.ati yanima alirim
5.En sevdigim ve guvendigim kisilerle olanlari paylqsirim sonra guvenli bir yerde saklarim

Cevabi ozel mesaj olarak almak tercihimdir

1.buyuk saglam bir merdiven
2. Beyaz uzun yeleli guzel bir at
3. Tepesi karli orta buyuklukte bir dag
4.ati yanima alirim
5.En sevdigim ve guvendigim kisilerle olanlari paylqsirim sonra guvenli bir yerde saklarim

Çok güzel bir karakterin var cevaplarını özel mesaj olarak atardan sana cevabını oradan verebilirim ayrıntılı olarak ama istersen buradan da yazabilirim

2- sonradan açılan lamadan bir tık ötede arap atı, grimsi bir renkte. ağzından soluyor, belli ki susamış.

Soruları ciddi cevaplamanız konusunda bir tavsiyede bulunmuştum yok ben böyleyim diyorsan cevabını yazabilirim ama kötü hissedersin

1- demir çok basamaklı bir uzun merdiven, basamakların bazılarında birer bardak su da olsun
2- red kitin düldülü olsun, sen betimle işte
3- dağ dediğin kum tepesidir senin, çok fazla yüksek de değildir
4- valla geldiği yere kadar kendi bilir
5- eminönünde falan bir yerde okuturum muhtemelen, bu arada madeni alıp yana yakıla atı arardım beni takip etmemişse geri dönüş için laskdjasd

Soruları ciddi cevaplamanız konusunda bir tavsiyede bulunmuştum yok ben böyleyim diyorsan cevabını yazabilirim ama kötü hissedersin

ciddi ciddi cevapladığım ender anketlerden birisidir. yine mi olmadı yani ? hep olumlu sonuç çıkacaksa olmaz zaten anlamlı, buyrun.

1- demir çok basamaklı bir uzun merdiven, basamakların bazılarında birer bardak su da olsun
2- red kitin düldülü olsun, sen betimle işte
3- dağ dediğin kum tepesidir senin, çok fazla yüksek de değildir
4- valla geldiği yere kadar kendi bilir
5- eminönünde falan bir yerde okuturum muhtemelen, bu arada madeni alıp yana yakıla atı arardım beni takip etmemişse geri dönüş için laskdjasd

Cevabınızı özelden atarsanız size dönüş yapacağım teşekkür ederim şimdiden

1-Ağaçtan uzun bir merdiven pek güven vermesede insan çıkmak istiyor.
2-Kahverengi, kırsal kesimlerde rahatça görebileceğiniz sıradan bi at. Ama tüyleri parlak.
3-Tek tük kısa bodur ağaçlardan oluşan fazla yüsek olmayan neredeyse tepe.
4-Bırakırım. Bağlarsam kalır orada. Başının çaresine baksın.
5-Çok sevinirim. Yanımda götürürüm ama satmam bir süre.

Ben analizi burdan istiyorum.

şimdi benimki ciddi değil seninki ciddi mi oluyor ? eee ikimiz de okuttuk parayı nasıl olcak. sorun atta mı yani ? ben de bilirdim yanıma almayı.

sen ama postayı koymuşsun, ben daha insaflıyım bence takip edebildiği yere kadar gelebilir demişim :p

Cevabını veriyorum hayata bakış açın bugün olan benimle yarını yarın düşünürüz basit düşünüyorsun
baban ile aranda biraz sorunlar var galiba biraz iyi davran ona bu arada eş seçiminde basit biri olması o yeterli buluyorsun senin isteklerini karşılamadı yeterli ama eşini yarı yolda bırakacak bir huyun da olabilir bence kendinede biraz daha fazla değer ver önemini fark et

1-truman show'daki merdiven geldi aklıma direkt. uzun bi merdiven, sonunda bi kapı falan var. daha fazla ayrıntı istersen açıp bak bence bi.
2-sarı güzel bi at. ilk bindiğim at sarı idi. :p
3-büyük bi dağ.
4-atı da yanıma alırım.
5-ata yükleme yaparım. :p

cevap buradan pls.

Çiçek işlemeli az basamaklı mavi bir merdiven. :p
Asil siyah bir at.
Karlı çok büyük bir dağ.
Atı serbest bırakırım.
O taşın paha biçilemez olduğunu baktığım anda anlayamam. Yanımda götürürüm ve taşı muhtemelen inceletirim. Sonra onu bir müzeye veririm.

Kesin normal çıkmam ben. :D

Geri