tercihin monster olsun
Forum dışında da pek çok kişinin ısrarla monster tavsiye etmesinden dolayı onu almaya karar verdim. Peki hangi modeli sence? Görüp duyduğun şu iyidir dediğin bir şey var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tercihin monster olsun
şuan senin için baktım özellikleri iyi olanlarına fakat ramleri düşük geldi bana 8gb genellikle bütçene yakınlar diğerleri zaten yukarı seviye
Monster Modelleri, Fiyatları ve Ürünleri - Hepsiburada
sana diğer önerim lenovo olacak ben lenovo almıştım bu gamebook harikadır.16gb ram i7 3.8 turbo işlemci 1tb harddisk nvidia gtx1050 4gb ekran kartı 2x2 dolby sound fazlasıyla memnun kalırsın bunu düşünmelisin
https://www.teknosa.com/urunler/125033474/lenovo-legion-y520-i7-7700hq16gb1tbgeforce-gtx1050
Seren, Youtuber mı olacaksın? dşlsakfşlsg.

ayrıca benim gönderdiğim lenovo 5bin senin bütçeye uygun değil ama güzel referans olabilirim diye söyledim.bu book harika.
monsterında bu fiyata 16gbramli +240 ssd gamebookları da var marka olarak karar senin
Monster Abra A7 V7.3.1 Intel Core i5 7300HQ 16GB 1TB + 240GB Fiyatı
muhtemelde senin düşündüğün gamebook bu
Monster Abra A5 V11.1 Freedos 15.6 Intel Core i7 7700HQ 8GB Fiyatı
bu galiba Monster Abra A5 V9.2 Intel Core i7 7700HQ 8GB 240GB SSD Fiyatı
üst düzey birşey beklemiyorsan buna benzer gamebook almak mantıklı ekran kartı zaten kalite zaten lenovodaki aynı işlemci var dediğim gibi ramin düşük olması bu gamebookların tek eksisisi hayırlı olsun şimdiden rica ederim.
bütçeni 3-5 kuruş daha artırırsan MSI GT83VR 7RF var .)
3-5 kuruş mu? jdhsjd
3-5 kuruş + bir miktar daha para + holosko .p
oyun bilgisayarı diye konu açıp 4 bin tl bütçe ayırdım diyen bayan konusu sizi şaşırtmadı galiba arkadaşlar hemen önerileri vermişsiniz. vallahi ben şaşırdım, şimdiki hanım kızlarımız 4bin tl bütçeyi çeyizine bile ayırmıyor arkadaş oyun bilgisayarı diyor. asdasfk steamden ekleşelim bu arada elia. :cici:
Öğrencilere yaz indirimi varmış baya uygun oluyor i5 fakat ekran kartı GTX1050
https://www.monsternotebook.com.tr/...d=483164&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
4 bin tl bütçenin geri kalanıyla altın yatırımı yaparsın :d
Bütçeyi 4300'e çıkarmıştım bunu mu alayım? :p O değil de buna bir şeyler ekletsem i5 işlemci ne kadar zorluk çıkarır? :bekle
i5 İşlemciler
Ortalama seviye veya bütçesi yeterli olmayan ileri seviye kullanıcılar için uygundur. Orta seviye sistem gereksinimine sahip oyunlar ile ileri derece yüklü olmayan grafik tasarım uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabilir. Çoğunda Turbo-Boost özelliği mevcut. (ihtiyaç halinde Performansı bir tık arttırır.)
i7 işlemciler
ileri seviye ve çılgın derecede görselliğe önem vererek oyun oynayan kullanıcılar içindir. Video düzenlemeye ve harikar tasarımlar yapmaya yarar. hatta bu işlerin altından başarı ile kalkar. Fiyatıda günümüzde diğer işlemcilere göre üst limittedir.
O değilde sen iddaadan mı kazandın o parayı asdsdghdhdh