Fiyat performans ürünü olduğunu düşünmüyorum ya. Bana en iyi fiyata en yüksek özelliklere sahip pc lazımdı benimki işimi görür hem.
Çokça tavsiye edildi hem.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fiyat performans ürünü olduğunu düşünmüyorum ya. Bana en iyi fiyata en yüksek özelliklere sahip pc lazımdı benimki işimi görür hem.
Çokça tavsiye edildi hem.
gtx 1050 alabileceğin max ekran kartı zaten aynı pc vatanda 5000 tl iyi düşün karar ver ama monster alırsan paran çöp olacağından hiç şüphen olmasın :hi:
Arkadaşlar mutlu son, konu kilit. :p
Üstte yazdığım şu bilgisayarı almış bulunmaktayım: https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-2.html
Bu beni üniversite sonuna kadar idare eder, kurcaladığım kadarıyla da epey memnunum.
Öneride bulunan herkese topluca teşekkürler. :f:
Fiyat ve performans açısından güzel tercih;
İ7 7.Nesil HQ İşlemci,
GTX1050 Ti Ekran kartı
15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
256 GB SSD
16 GB RAM
FreeDOS
Üniversite sonuna kadar çok rahat sonrasındada idare eder merak etme,
Ayriyetten 2.5" HDD takabilmeniz için boş yer var 1 TB alıp değerlendirin derim, tadından yenmez,
Hayırlı olsun :wink:
Hayırlı olsun nerden aldın garanti olayı nasıl oluyor bunların arıza olunca nereye götürüon![]()
Teşekkür ederiim. :dyg:
Monster'ın kendi sitesinden aldım, fiks 2 yıl garantili zaten İstanbuldaki şubelerinin yerini de biliyorum. Teknik servis bakımından çok iyiler. Belirli aralıklarla ücretsiz olarak bakımını da yapıyorlarmış bilgisayarın, daha ne olsun. :kaç:
istanbula uzak olanlar için sıkıntı bir iş![]()
İstanbul dışındakiler ölsün. hjsns
Şaka bir yana telefondan bile bazı sorunları hallediyorlarmış. Tamir süresi de olabildiğince az. Bence güzel. :u1:
Telefondan halledilecek sorunu ben kendimde hallederim yaparça arızası sıkıntı neyse hayırlı olsun monsterda benimde gözüm var bakalım