Oyun bilgisayarı?

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1029 gün önce görüldü

Fiyat performans ürünü olduğunu düşünmüyorum ya. Bana en iyi fiyata en yüksek özelliklere sahip pc lazımdı benimki işimi görür hem.
Çokça tavsiye edildi hem.

gtx 1050 alabileceğin max ekran kartı zaten aynı pc vatanda 5000 tl iyi düşün karar ver ama monster alırsan paran çöp olacağından hiç şüphen olmasın :hi:

gtx 1050 alabileceğin max ekran kartı zaten aynı pc vatanda 5000 tl iyi düşün karar ver ama monster alırsan paran çöp olacağından hiç şüphen olmasın :hi:

Mesajımı görmediniz sanırım aldığım bilgisayarın linkini attım son postta. Maksimum bir şey beklemiyordum zaten bütçeme uygun alabileceğim en iyi bilgisayardı bu..

Arkadaşlar mutlu son, konu kilit. :p
Üstte yazdığım şu bilgisayarı almış bulunmaktayım: https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-2.html

Bu beni üniversite sonuna kadar idare eder, kurcaladığım kadarıyla da epey memnunum.
Öneride bulunan herkese topluca teşekkürler. :f:

Fiyat ve performans açısından güzel tercih;
İ7 7.Nesil HQ İşlemci,
GTX1050 Ti Ekran kartı
15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
256 GB SSD
16 GB RAM
FreeDOS

Üniversite sonuna kadar çok rahat sonrasındada idare eder merak etme,

Ayriyetten 2.5" HDD takabilmeniz için boş yer var 1 TB alıp değerlendirin derim, tadından yenmez,
Hayırlı olsun :wink:

Fiyat ve performans açısından güzel tercih;
İ7 7.Nesil HQ İşlemci,
GTX1050 Ti Ekran kartı
15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
256 GB SSD
16 GB RAM
FreeDOS

Üniversite sonuna kadar çok rahat sonrasındada idare eder merak etme,

Ayriyetten 2.5" HDD takabilmeniz için boş yer var 1 TB alıp değerlendirin derim, tadından yenmez,
Hayırlı olsun :wink:

HDD ekletsem mi diye düşündüm ama çok acil bir ihtiyaç olmadığı için ertelemeye karar verdim, ileride hallederim. Teşekkürler bu arada. ^^

Hayırlı olsun nerden aldın garanti olayı nasıl oluyor bunların arıza olunca nereye götürüon :D

Hayırlı olsun nerden aldın garanti olayı nasıl oluyor bunların arıza olunca nereye götürüon :D

Teşekkür ederiim. :dyg:
Monster'ın kendi sitesinden aldım, fiks 2 yıl garantili zaten İstanbuldaki şubelerinin yerini de biliyorum. Teknik servis bakımından çok iyiler. Belirli aralıklarla ücretsiz olarak bakımını da yapıyorlarmış bilgisayarın, daha ne olsun. :kaç:

Teşekkür ederiim. :dyg:
Monster'ın kendi sitesinden aldım, fiks 2 yıl garantili zaten İstanbuldaki şubelerinin yerini de biliyorum. Teknik servis bakımından çok iyiler. Belirli aralıklarla ücretsiz olarak bakımını da yapıyorlarmış bilgisayarın, daha ne olsun. :kaç:

istanbula uzak olanlar için sıkıntı bir iş :D

İstanbul dışındakiler ölsün. hjsns
Şaka bir yana telefondan bile bazı sorunları hallediyorlarmış. Tamir süresi de olabildiğince az. Bence güzel. :u1:

Telefondan halledilecek sorunu ben kendimde hallederim ya :D parça arızası sıkıntı neyse hayırlı olsun monsterda benimde gözüm var bakalım

Telefondan halledilecek sorunu ben kendimde hallederim ya :D parça arızası sıkıntı neyse hayırlı olsun monsterda benimde gözüm var bakalım

Yok yok için rahat olsun. Senelerdir kullanan bir arkadaşım da benim içimi rahatlatmıştı. Teknik servisini falan da deneyimlemiş. Valla ben memnunum. Araştırırken fark ettim bizim mimarlık fakültesinde en çok kullanılan üç marka var zaten: Monster, MSI, Mac.
MSI çok pahalı, Mac de (genel anlamda) boş ve pahalı olduğu için buna yöneldim ben. İmkanım olsa tabii oyun için masaüstü alırdım ama şimdilik böyle. :kaç:

Geri