Oyun bilgisayarı?

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1028 gün önce görüldü
şuan senin için baktım özellikleri iyi olanlarına fakat ramleri düşük geldi bana 8gb genellikle bütçene yakınlar diğerleri zaten yukarı seviye

Monster Modelleri, Fiyatları ve Ürünleri - Hepsiburada

sana diğer önerim lenovo olacak ben lenovo almıştım bu gamebook harikadır.16gb ram i7 3.8 turbo işlemci 1tb harddisk nvidia gtx1050 4gb ekran kartı 2x2 dolby sound fazlasıyla memnun kalırsın bunu düşünmelisin

https://www.teknosa.com/urunler/125033474/lenovo-legion-y520-i7-7700hq16gb1tbgeforce-gtx1050

Mm o gönderdiğin epey iyi bir bilgisayar ama bütçemi çok aşıyor ya.. Babama göre 1500 liralık bir bilgisayar her şeyi kaldırır. :e2: Zaten bu bütçeyle epey üst düzey bir dizüstü bulamam ama mümkün olan en iyi bilgisayarı almak istiyorum işte.. Teşekkür ederim bu arada. ^^

Seren, Youtuber mı olacaksın? dşlsakfşlsg.

Ya öf, ne diye ifşa ediyorsun? :liv:
Minecraft oynayıp Youtube'un tozunu attıracağım..........

ayrıca benim gönderdiğim lenovo 5bin senin bütçeye uygun değil ama güzel referans olabilirim diye söyledim.bu book harika.
monsterında bu fiyata 16gbramli +240 ssd gamebookları da var marka olarak karar senin
Monster Abra A7 V7.3.1 Intel Core i5 7300HQ 16GB 1TB + 240GB Fiyatı

muhtemelde senin düşündüğün gamebook bu

Monster Abra A5 V11.1 Freedos 15.6 Intel Core i7 7700HQ 8GB Fiyatı

Fiyatı 4200 civarı olan en azından birkaç özelliği bundan iyi bir model vardı aklımda ama ismini hatırlayamadım şimdi. Oyun zevkim değişiyor zaten bazen grafikleri zorlamayan basit indie oyunlara da sarabiliyorum, ortlama olarak idare etsin yeter üst düzey performans beklemiyorum. :p

bu galiba Monster Abra A5 V9.2 Intel Core i7 7700HQ 8GB 240GB SSD Fiyatı

üst düzey birşey beklemiyorsan buna benzer gamebook almak mantıklı ekran kartı zaten kalite zaten lenovodaki aynı işlemci var dediğim gibi ramin düşük olması bu gamebookların tek eksisisi hayırlı olsun şimdiden rica ederim.

Emin olmamakla birlikte bu sanırım:
www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-2.html#.WVvlt4E8XqB

Kendi sitelerinde 250 lira indirimli satıyorlar. Yine de son ana kadar düşüneceğim. ^^

bütçeni 3-5 kuruş daha artırırsan MSI GT83VR 7RF var .)

oyun bilgisayarı diye konu açıp 4 bin tl bütçe ayırdım diyen bayan konusu sizi şaşırtmadı galiba arkadaşlar hemen önerileri vermişsiniz. vallahi ben şaşırdım, şimdiki hanım kızlarımız 4bin tl bütçeyi çeyizine bile ayırmıyor arkadaş oyun bilgisayarı diyor. asdasfk steamden ekleşelim bu arada elia. :cici:

oyun bilgisayarı diye konu açıp 4 bin tl bütçe ayırdım diyen bayan konusu sizi şaşırtmadı galiba arkadaşlar hemen önerileri vermişsiniz. vallahi ben şaşırdım, şimdiki hanım kızlarımız 4bin tl bütçeyi çeyizine bile ayırmıyor arkadaş oyun bilgisayarı diyor. asdasfk steamden ekleşelim bu arada elia. :cici:

Forumdakiler beni erkek sanıyor olabilir. khjdjsşjk
Ekleşiriz canım, bi' alayım da şu bilgisayarı. :cici:

Bütçeyi 4300'e çıkarmıştım bunu mu alayım? :p O değil de buna bir şeyler ekletsem i5 işlemci ne kadar zorluk çıkarır? :bekle

i5 İşlemciler
Ortalama seviye veya bütçesi yeterli olmayan ileri seviye kullanıcılar için uygundur. Orta seviye sistem gereksinimine sahip oyunlar ile ileri derece yüklü olmayan grafik tasarım uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabilir. Çoğunda Turbo-Boost özelliği mevcut. (ihtiyaç halinde Performansı bir tık arttırır.)

i7 işlemciler
ileri seviye ve çılgın derecede görselliğe önem vererek oyun oynayan kullanıcılar içindir. Video düzenlemeye ve harikar tasarımlar yapmaya yarar. hatta bu işlerin altından başarı ile kalkar. Fiyatıda günümüzde diğer işlemcilere göre üst limittedir.

O değilde sen iddaadan mı kazandın o parayı asdsdghdhdh

i5 İşlemciler
Ortalama seviye veya bütçesi yeterli olmayan ileri seviye kullanıcılar için uygundur. Orta seviye sistem gereksinimine sahip oyunlar ile ileri derece yüklü olmayan grafik tasarım uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabilir. Çoğunda Turbo-Boost özelliği mevcut. (ihtiyaç halinde Performansı bir tık arttırır.)

i7 işlemciler
ileri seviye ve çılgın derecede görselliğe önem vererek oyun oynayan kullanıcılar içindir. Video düzenlemeye ve harikar tasarımlar yapmaya yarar. hatta bu işlerin altından başarı ile kalkar. Fiyatıda günümüzde diğer işlemcilere göre üst limittedir.

O değilde sen iddaadan mı kazandın o parayı asdsdghdhdh

Yok ben i7 alayım bulaşmayayım.
Iddaa'da ne kadar iyi olduğumu biliyorsun. :cvcv:

i5 yerine i7 tercih edin.

ekran kartı 1500

ana kart + kasa + ram = 700

600-700 liraya güzel bi ekran

yalan 1100 e de bi işlemci

sapphire ekran kartı iyidir gigabyte anakart işlemci i7 olsun mutlaka

şu özellikler ile her oyunu oynarsınız

ayrıca kalan 300-400 e de kesinlikle SSD almalısınız ssd hariç hard disk alırsanız gta 5 istersen 10 binlik pc olsun kasar . Open world oyunları oynatmaz ssd hariç harddiskler saygılar.

Monster book lar çöptür.

MSI bu işin kralının kralıdır.

alacaksanız msi laptop alın ben masaüstü tarifi vermiştim.

Geri