Oyun bağımlılığı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
bağımlı olan bağımlılığını kabul edebiliyor mu acaba...
amaan bağımlıysa da kendine diyeceğim ama yanından birileri kaçırılsa ruhu duymayacak kişiler varmış :d yapmayın bu kadar, oyunla kırmayın kafayı çocuklar...
ya ben onu karanlıkta ayak seslerinden tanırım görmeme gerek yok. ben içerik üreticisiyim o kadar zaman geçirmem normal.

ya ben onu karanlıkta ayak seslerinden tanırım görmeme gerek yok. ben içerik üreticisiyim o kadar zaman geçirmem normal.
helal olsun...
onu öylesine takıldım zaten ya. sade bak gör gör adam ayak sesinden tanıyor....
oyun oynayanlar kırmasın kafayı, sözüm onlara :d

bende aynı şeyi söylüyorum. ben oyun oynamayı seven herkes bagımlıdır demiyorum toplumda böyle bir fikir var o yüzden senin de oyle dusunup herkese oyun bagımlısı dedıgın ıcın yorum yaptıgını dusunup cevap vermıstım. o yuzden yanlıs anlasılmısız dedim.
Hiç bir yazımda oyun oynayan bağımlıdır demedim.Neyse anlaşılmak bile konunun selameti açısından iyi bir sonuç.Ben senin dediğini pekâlâ anladım.Sadece açılan bu konuya yönelik fikrimi yazdım.Yani konu oyun bağımlılığı idi.Her oyun oynayan bağımlı mıdır? Denseydi o zaman fikrim başka olurdu.

Oyun sektörü çok büyük bir pazar ve her geçen gün en çok kazandıran sektörlerden biri haline geliyor. Bağımlı olan oyuncular olmasa parayı kimden kazanacaklar?

Benim aklıma sadece yaren geliyo :d
Ya ben en son 3310 da yılan oynamıştım yeminle o kadar jdkdjsk

Çoğu evlilik ve ilişki bu oyun bağımlılığı yüzünden bitiyor..
Öncelikler yer değiştirdiği gibi bazı kişilerde bu bağımlılık stres de yaratabiliyor. Bağımlılığın her türlüsü hayatı felç eder ve bu örnekte çok ciddi bir zaman kaybı var.

Geri