Oyun bağımlılığı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Oyun çeşitleri ve özellikleri arttıkça her geçen gün çok daha fazla sayıda kişi de oyunlara karşı bağımlı hale gelmektedir. Sosyal hayatın durması bir tarafa sabahlara kadar oyun oynamaktan iş hayatını aksatanlar bile olabiliyor.

Çevremde de var öyle tipler. Uzak durulması gereken insanlar. 50 kere söylüyorum olm kalkın ayağınız bi çime değsin manyak mısınız siz diye ama yok, nafile
Uzak durmaya çalışanları da farklı oyunları oynamaya teşvik edip bu bağımlılığa ortak etmeye çalışıyorlar, ben de şiddetle kınıyorum.:)

oyun bağımlıları yazıları böyle okuyo

Tıpkı Fenerbahçe tutkumuz gibi her şey dozunda çok şükür.:)
Fenerbahçe bağımlılıktan, tutkudan öte bişey :)

bi oyunları var uğraşmayın yaaa .p
Olayın oyun bağımlılığı değil sohbet, muhabbet, ortamın güzelliği olduğunu açıklamayı geçtik artık :) Tek başına kimse saatlerce manyak gibi oyun oynamıyor. Ekip toplanınca maksat muhabbet, oyun bahane :)

Özel hayatı ve günlük yaşamı felç etmiyorsa sorun yok ancak öyle örnekler var ki eşini, çocuğunu bile unutabiliyor.

Ay ben sıkılırım. Film falan izlerken de uyuyakalırım..

la bu oyun bağımlıları size ne etti . . . :D

bu arada anlamadığım birşey var yıllarca bu oyun oynayanlar asosyallikle suçlandı durdu. genelde oyunlarda dışarda tanışabileceğinden daha cok insanla tanışıp konuşuyorsun ama bilemedim

Bazıları gerçekten sırf bu bağımlılığı yüzünden aile içi huzursuzluk bile yaratabiliyor.Bağımlılık değil de;hobi derecesinde sınırlandırılabilecek bir eylem olacaksa ne mutlu size.
Bende de mevcut fakat online sevemiyorum,single türlerini yalayıp yutmuşluğum çoktur.Hala daha ara ara nostalji yaparak yad ederim.Gel bakalım Ezio Auditore..

Geri