nedebenmecnun
Gümüş Üye
30 yaş altı gitsin kral oyunda bebek giydirsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tezcanlı olduğun için olabilir mi?6 aylıkken yürümeye başlamışım ben, o kadarlıkken şu hayat enerjisine bakar mısın.....
eveeet. hala aynıyım arada enerjimi çeken insanlar oluyor ama kısa süreli çok şükür....Tezcanlı olduğun için olabilir mi?
O tip insanlara asla tahammül edemem. Benim ruh halim kolay kolay değişmez, çok uzun süre sabit kalırım. O tür insanları fark ettiğim an hemen uzaklaşırım. Çünkü oluşturduğum rutini sabote edebilecek kapasitededir bu tür insanlar.eveeet. hala aynıyım arada enerjimi çeken insanlar oluyor ama kısa süreli çok şükür....
benim gelgitlerimin hızına asla kimse yetişemeeez...O tip insanlara asla tahammül edemem. Benim ruh halim kolay kolay değişmez, çok uzun süre sabit kalırım. O tür insanları fark ettiğim an hemen uzaklaşırım. Çünkü oluşturduğum rutini sabote edebilecek kapasitededir bu tür insanlar.
İş bankası çocuklara kitap dağıtıyor ben yeğenime aldım, sen de git al.Mecnun ne diyosun
Konuyu değiştirme... o sorduğun soruya biri cıkıp, yaşım 30'un üstünde.. gecen sene de olgundum, bu sene de.. dese ne olacak sadece soruyorüm......İş bankası çocuklara kitap dağıtıyor ben yeğenime aldım, sen de git al.
Onu ben sormadım ki cevap verdim sadeceKonuyu değiştirme... o sorduğun soruya biri cıkıp, yaşım 30'un üstünde.. gecen sene de olgundum, bu sene de.. dese ne olacak sadece soruyorüm......
yaşım 32 geçen senede olgundum, bu senede olgunum. al işte bir şey olmadı.Konuyu değiştirme... o sorduğun soruya biri cıkıp, yaşım 30'un üstünde.. gecen sene de olgundum, bu sene de.. dese ne olacak sadece soruyorüm......
yaşım 32 geçen senede olgundum, bu senede olgunum. al işte bir şey olmadı.