- Web sitesi
- www.instagram.com
Bana hep 26 27 taş patlasa 28sin sen diyorlar annem diyor git kız dava aç kurtul kücült yaşınıAilemi dava etmeye gidiyorum ben aslında 22yim…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana hep 26 27 taş patlasa 28sin sen diyorlar annem diyor git kız dava aç kurtul kücült yaşınıAilemi dava etmeye gidiyorum ben aslında 22yim…..
O zaman sen önden yolu yordamı öğren ben pwşinden geliyorum :dBana hep 26 27 taş patlasa 28sin sen diyorlar annem diyor git kız dava aç kurtul kücült yaşını![]()
O degil de cok yakiskli Run..o hirsiz adidas esofmanini nerden buldun?Biraz benim yakışıklılığım hakkında konuşsak mesela..
Az önce kıskanç @Sanem hanıma bir şey dedim ve yapmadı..
Hırsız adidas eşofmanları ile ev işleri sonrasında çekilmiş olduğum fotoğrafı sana atmadı.. üstelik saçsız bir fotoğraf off.
Sanıyorlar ki ben manito bulunca herkesle diyaloğu keseceğim, kesmemama Süreyya için herkesi satarım ahah.
Bugün yine çok güzelsin canıms. Sana özel dm açık bugün, sadece Süreyya hanımcığım için![]()
Ben de 14-15 yaşlarımda falan başlamıştım sanırım forumlara.
harbiden giriyor musun? merak ediyorum ben hiç öyle olmadım ama kız kardeşim 28 den sonra komplekse girdi gibi ay 30 olcam ay oldumYine yaş kompleksine girmeme sebep olan konu -.-
Bir türlü jübile yapıp gidemedik
Tamam siri:=)O zaman sen önden yolu yordamı öğren ben pwşinden geliyorum :d
Canım Adana'da bit pazarı denilen yerde tezgah var benim, başına da iki kişi koydum ve ikinci el her şey satılıyor. Bazı firmaların defolu ürünlerini alıyorum ve satıyoruz.O degil de cok yakiskli Run..o hirsiz adidas esofmanini nerden buldun?
Çoğu kişi yaşını hiç göstermiyorsun dese bile evet giriyorum.p bu arada keşke 30 olsam.dharbiden giriyor musun? merak ediyorum ben hiç öyle olmadım ama kız kardeşim 28 den sonra komplekse girdi gibi ay 30 olcam ay oldum![]()
Run sen çok açık sözlü neyse ne adamsın. Bazı yorumlarını gülümseyerek okuyorum.Canım Adana'da bit pazarı denilen yerde tezgah var benim, başına da iki kişi koydum ve ikinci el her şey satılıyor. Bazı firmaların defolu ürünlerini alıyorum ve satıyoruz.
Evde gündelik giymek için kendim de alıyorum işte bazı şeyler.
Greyder marka ayakkabıları var mesela, onlardan giyiyorum, küçücük bir dikiş hatası olanlar oluyor, sıfır mis gibi ayakkabı.
Psikolojik olarak gerçekten 30 sonrası garip bir duyguya bürünüyor insan.30’a dayandık arkadaşlar. Bir kaç senem kaldı : )