Otobüste kendisini dikizleyen elemanı böyle kayda aldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Böyle giyinirse bakarlar tabii diye bir ifadem yok.

Bacağına bakilmasindan rahatsız olan bir kadın, bacağını göstermeyebilir şeklinde bir ifadem var. Israrla neden en art ihtimalden ele aliniyorum anlamadim.

Ben kadin olsam bacağıma bakan adamlara kafa yormazdim mesela. Refleks değil normal de bakabilir bu insani değil mi sence? Sen de baldirları poposu kavisli bi adama bakabilirsin. Ara ara poposunu inceleyebilirsin sapık mı yapıyor bu seni? Adam da kimse popoma bakmasın diye deliriyosa evden çıkmasın o zaman. Gereksiz histeri geliştirmek yerine hayatın akışında kalmak lazım. Tehlike anlarına göre sınırlarımızı çizmek de bizim elimizde.
Nyc anladım ne demek istediğini ama bu adamın zihniyetinde olan insanlara ne yapsan boş bacağını kapatırsın göğüsüne bakar dar giyinirsin vücut şeklinden dolayı bakıp azarlar bunu anlatmaya çalışmıştım aslında ben… sonra mesela bir de açmayın kardeşim o zaman tv açıksa izlenir gibi saçma sapan bir eleştiri yaparlar

bence videoyu baştan sona tekrar izle. bakmıyor, taciz ediyor. refleks olarak bakmak ya da sadece bakmak ile bakışlarıyla taciz etmenin arasındaki farkı kavrayabileceğini düşünüyorum, halbuki senin.

Videodan tamamen bagimsiz yorumladim.
Eminim climax da videodan bağımsız genel olarak "açık bacağa bakilir" demek istemiştir. Zaten ondan alıntı yapıp yazdım ilk yorumumu.
E bakılır? Hiç bi şekilde bakilmamali absürtlugu çocukça geliyor ve hem bu kafada olup hem de her yerini açan kadınları sorunlu buluyorum.
Videodan bagimsiz genel yorum yaptığımı belirtmemem benim hatam.

Bakmayan hakkında da kötü şeyler söyleniyor.

Ama ama ama Almanya'da böyle düşünmezlerdi biliyor musunuuuuuuuuuuuuuuzzzzz. Ne düşünürlerdi pardon ? Aaaa evet onların iqsu bizimkinden daha yüksekti değil mi ? mesela Alman gözünden bakınca sanatla ilgisi çok yüksek birine benziyor aaaa hatta elinde bir" fırça" var görüyor musunuz var çünkü bu adam bir ressam evet. Gerçekten servet dökseniz bu kadar mükemmel bir ressam ile otobüste denk gelemezsiniz. Çok estetik bir ressam çizmeye bacaktan başlıyor.

Bazılarının yaşam ortamında doğal böyle giyinmek ve onlar da doğal olarak herkes gibi giyiniyor. Hiç yakışmasa bile. Bazıları da gerçekten kışkırtmak için giyiniyor. Beğenilmek istemek te onların da en doğal hakkı, kötü göremem. Ama iletişimde sıkıntı oluyor. Beklentiler örtüşmüyor. Kültürler çakışıyor.

Çok ta üzerine gitmemek gerekir. Siz ısırırsanız, sizi de ısırırlar.

bacakları izlemekten adamı fark etmemişim
mesajları okuyunca neyin ne olduğunu öğrendim
arkadaşlar bacaklar büyülü hipnoz ediyo
o yüzden çok şaaaapmamak lazım
sakin olun
bence

yorumlara hızlıca şöyle bir baktım da konudaki sapıklığın konuşulacak bir yanı yok zaten, sapık sapıktır. bunun üzerinden yapılan bazı yorumlar bana samimi gelmiyor.
bakmasınlar, etmesinler, ben kendim için giyerim, kimse için giymem, kimse için vücudumu sergilemem sözleri biraz havada kalıyor. erkek, kadın fark etmez. ilgi görmek, beğenilmek, arzulanmak bunlar güzel şeyler. her insan hoşlanır bundan. kendimizi kandırmayalım. kadının dekolteli giyinmesi, mini giymesi, squat yapıp poposunu her yerde sergilemesi beğenilmek içindir. neden bakıyorsunuz, sizin için yapmıyoruz bunları sözleri gerçekçi değil. kas yapıp, vücudunu sergileyen veya dar giyip bir şeyleri ön plana koymaya çalışan erkek için de geçerli bu durum.

@Nyctophilia aslında bakılmasını istiyorlar. Ama senin yada benim bakmamı istiyorlar. Mesela o dayı baksın istemiyorlar. Bunu sahada uygulamak zor. Bakan bakacaktır.

@Nyctophilia aslında bakılmasını istiyorlar. Ama senin yada benim bakmamı istiyorlar. Mesela o dayı baksın istemiyorlar. Bunu sahada uygulamak zor. Bakan bakacaktır.
Adama dayı diyorsun da doktor, muhtemelen senden küçük ahah.
Kendini de hemencecik merkeze koymuşsun, benim bakmamı istiyorlar diye.. pozisyon temiz hocam, gol nizami :)
Yine kitabın ortasından konuşmuşsun.

Video'yu çeken hanımefendi de müthiş tatmin olmuştur kendisinden etkilenilmesinden ki, o sebeple de bir Ayı'nın karşısına oturup, bir de Video'ya çekmiş ve yayınlamış.

Kral iki dakika aldim postunu kizamasinlar diye hakkini helal et asfkj

Bakilir ki , mesela biz de istemeden video da gormus olduk. Ayrica bakilandan ziyade kimlerin baktigi onemli sanirim. Hadi biz kime bakilip kime bakilamayacagini yada nasil bakilirsa tepki almayacagimizi biliriz de.
Bu dayi nereden bilecek? Bir aliagaoglu da degil ki meramini acikca belirtebilsin.
Bir de isin rudegirl kismi var fakat konuyu uzatmayacagim anlatarak.

Son düzenleme:
YAŞLI VE SAPIK
bu adam size yaşlı gelmiyorsa siz yaşlanmışsınız demektir... bb

Bir gün Dolmuş durağında beklerken şişman bir kız geldi durağa Beş parmak etek ile. Beyaz bir Şahin durdu hemen durağın bir 10 metre ilerisine. İçinde terden sırılsıklam olmuş bir şişman Adam. Dakika başı kornaya bastı durdu Ayı. Gözlerini de ayırmadı Kız'dan. Kız dönüp bakmadı bile. Gidip adamı dövesim vardı da, Karakol da bir kaç sokak ötesinde. Kız binecek dolmuşa gidecek. Herkes diyecek, hiç bir şey yokken birden saldırdı bu dayı Ayı'ya. Ben suçlu çıkacağım. O kadar sinir olmuştum ki, hala unutamamışım. Biri salak, biri yüzsüz. Neyse, Antalya'nın Ayı'ları işte. Dişisi de, erkeği de aynı.

Şimdi bu adam abaza olduğu için mi kadının bacaklarına bakıyor yoksa baktığı için mi abaza? Bence her iki sorunun cevabı da evet. O halde bakmamak gerekiyor. Bu şekilde kendini kontrol edemeyen zayıf bir erkeğin genç ve yakışıklı olması da sapık gibi görünmesine engel değil.

Bir gün Dolmuş durağında beklerken şişman bir kız geldi durağa Beş parmak etek ile. Beyaz bir Şahin durdu hemen durağın bir 10 metre ilerisine. İçinde terden sırılsıklam olmuş bir şişman Adam. Dakika başı kornaya bastı durdu Ayı. Gözlerini de ayırmadı Kız'dan. Kız dönüp bakmadı bile. Gidip adamı dövesim vardı da, Karakol da bir kaç sokak ötesinde. Kız binecek dolmuşa gidecek. Herkes diyecek, hiç bir şey yokken birden saldırdı bu dayı Ayı'ya. Ben suçlu çıkacağım. O kadar sinir olmuştum ki, hala unutamamışım. Biri salak, biri yüzsüz. Neyse, Antalya'nın Ayı'ları işte. Dişisi de, erkeği de aynı.
1734722920802.png

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri