Otobüste kendisini dikizleyen elemanı böyle kayda aldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yalnız @Nyctophilia refleks olarak bakmıyor. bakıyor, yetmiyor, kalkıp daha yakından bakıyor. ve bunu, "böyle giyinirse bakarlar tabii" olarak yorumlayabiliyorsunuz. taciz olması için illa dokunması, laf etmesi vs. gerekmiyor; bu düpedüz taciz.

Büyük aşklar kavgayla başlar sözünün dışına çıkmayın lütfen..

Ya aslında kimin baktığıda önemli mesela şöyle bir bey baksa sapik değil size bakıyor diye zevkli olur (kumral ama neyse )
)

1734694209356.jpeg

Ya aslında kimin baktığıda önemli mesela şöyle bir bey baksa sapik değil size bakıyor diye zevkli olur (kumral ama neyse )
)

Ekli dosyayı görüntüle 103937
Yaptığı hareket iğrenç hala anlamamışsınız neyi eleştirdiğimizi… kadının yüzüne bakıp elini şeyine götürüyor… bu da yapsa o da yapsa aynı tepkiyi veririz konu tipsiz veya yakışıklı biri olması değil hsjsjsjs erkekleri aydınlatalım diyoruz galiba önce kadınlardqn başlamak lazım :(

@Architecten evet korkmalısın.

arkadaşın orada **Spam/Adversiting** derken hakaret etmiyor ben cevap verirken mi hakaret ediyorum ? birbirinizi başka yerde yağlayın ballayın.
Kardeşim sana mı etmişim orda???? Hayırdır??? Çok istiyorsan sana da edebilirim ne bu tavırlar??? Nasıl haklı çıkacam diye iyice düşürdün seviyeyi…
Aynen korkcam okey hsjsjdjdjskkdksksksksksksksk

yalnız @Nyctophilia refleks olarak bakmıyor. bakıyor, yetmiyor, kalkıp daha yakından bakıyor. ve bunu, "böyle giyinirse bakarlar tabii" olarak yorumlayabiliyorsunuz. taciz olması için illa dokunması, laf etmesi vs. gerekmiyor; bu düpedüz taciz.
Böyle giyinirse bakarlar tabii diye bir ifadem yok.

Bacağına bakilmasindan rahatsız olan bir kadın, bacağını göstermeyebilir şeklinde bir ifadem var. Israrla neden en art ihtimalden ele aliniyorum anlamadim.

Ben kadin olsam bacağıma bakan adamlara kafa yormazdim mesela. Refleks değil normal de bakabilir bu insani değil mi sence? Sen de baldirları poposu kavisli bi adama bakabilirsin. Ara ara poposunu inceleyebilirsin sapık mı yapıyor bu seni? Adam da kimse popoma bakmasın diye deliriyosa evden çıkmasın o zaman. Gereksiz histeri geliştirmek yerine hayatın akışında kalmak lazım. Tehlike anlarına göre sınırlarımızı çizmek de bizim elimizde.

Böyle giyinirse bakarlar tabii diye bir ifadem yok.

Bacağına bakilmasindan rahatsız olan bir kadın, bacağını göstermeyebilir şeklinde bir ifadem var. Israrla neden en art ihtimalden ele aliniyorum anlamadim.

Ben kadin olsam bacağıma bakan adamlara kafa yormazdim mesela. Refleks değil normal de bakabilir bu insani değil mi sence? Sen de baldirları poposu kavisli bi adama bakabilirsin. Ara ara poposunu inceleyebilirsin sapık mı yapıyor bu seni? Adam da kimse popoma bakmasın diye deliriyosa evden çıkmasın o zaman. Gereksiz histeri geliştirmek yerine hayatın akışında kalmak lazım. Tehlike anlarına göre sınırlarımızı çizmek de bizim elimizde.

bence videoyu baştan sona tekrar izle. bakmıyor, taciz ediyor. refleks olarak bakmak ya da sadece bakmak ile bakışlarıyla taciz etmenin arasındaki farkı kavrayabileceğini düşünüyorum halbuki senin.

Geri