Otobüste kendisini dikizleyen elemanı böyle kayda aldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arizona kertenkelesi gibi ne yapacağını şaşırmış

İğrenç Mk
Midem bulanıyor böyle erkolardan korkunç
Acayip sinirlendim oe
Tahrik edici olan ne 2bacak mı?? Adamın suratına geçircen 2şapalağı

Bakılmasını istemiyorsa niye açar diye sorsam tepki alır mıyım acaba
Dünyadaki her insanın tek tip bir şekilde eğitilebileceğini sananlar var.
Sanmayanlar "eğitilmeli buna saygı duymali" gibi dahiyane beklentilerle sıcak yatağından sokağa çıkmak yerine, istemediği potansiyel bir durumun içine düşmemek adina daha sağlıklı tercihlerde bulunabilir. Bacağına bakilmasindan rahatsız olan bacağını örtebilir mesela. Bu bi fikir değil IQ 50 klasik mantık akil yürütme tekniği. 6 yaşındaki çocuğu çevirip "yavrum bu abla bacağına bakılsın istemiyor sence ne yapsin" diye sorsak daha farklı bir şey demez sanırım.

Abi siz kafayı mı yediniz hiç bir tarafımıza bakılmasını istemiyoruz sizin mantığınıza göre çarşafa girip peçe takıp ninja gibi gezelim o zaman ? Lütfen biraz düşünerek konuşun ya yıl olmuş 2024 hala yok baksın diye açık giyiniyor kafasına giriyorsunuz mk
Kalkıp neden bunak iğrenç sapık insanların bakmasını isteyelim ???? GErizekalımıyız biz ?

Hıhıı bi kadın siz bacak arasına bakın diye mini etek giyiyordur siz memesine bakın diye dekolte giyiyordur……..yemin ederim mide bulandırıcısınız yaa……
Abazayız demiyorsunuz da bakılmasını istediği için giyiyor zaten diyorsunuz

Arkadaşlar bir kadin kadinin açık bir yerlerini gördüğü zaman tahrik olmaz lezbiyen değilse fakat erkeklerin dünyada hükmedemedigi (istisnalar hariç) arzulari ve hayvansi duyguları vardir dogada kanundur bu herkes tarafından bilinir . Ne kız öyle giyindi diye suçlu ne de adam bakti diye fakat daha insani bakabilirsin hayvan gibi şaapmiş )

Iki bacagin neyinden tahrik edilir diyecegim...
Kopege inege tecavuz ediyor it oglu itleri
Burdaki olay tahrik vs degil; ruh hastasi pislikler aman birsey gormesin. Igrenc bir toplum yolunda full gaz devam

Abi siz kafayı mı yediniz hiç bir tarafımıza bakılmasını istemiyoruz sizin mantığınıza göre çarşafa girip peçe takıp ninja gibi gezelim o zaman ? Lütfen biraz düşünerek konuşun ya yıl olmuş 2024 hala yok baksın diye açık giyiniyor kafasına giriyorsunuz mk
Kalkıp neden bunak iğrenç sapık insanların bakmasını isteyelim ???? GErizekalımıyız biz ?

Baksın diye açık giyiniyor demedim.
Bakilmasindan rahatsız oluyorsa giymesin dedim.
Buradaki bakma eylemi illa sapıklık olarak ele alınmamalı. Refleks olarak bakabilir, estetik bulduğu için bakabilir bir sürü sebebi olabilir, niyet okuyucu musun?
Hayatta kötü insanlar var sapıklar var, psikopatlar var ya da kötü niyetli olmayıp o anki refleks ile bakan ve güzel bulan da var.
Tüm iyi ve kötü ihtimalleri ele alarak tercihte bulunmalı insan.
Fakat senin zihniyetine göre tüm kötü adamlar ıslah edilmeli, ben "şayet rahatsiz oluyorsam" bir şeylerden korunmak için beynimi kullanmamaliyim. Homo sapiens tarihinde böyle bir örnek var mı? Bacaklarına bakılıp buna gülüp geçen de çok kadın var mesela. Abazan histerisi oluşturmaktan daha değerli meşgaleleri var muhtemelen

Peki türbanlılara niye bakılıyor? Madem kısa ve dekolteli giyilince bakmak haksa?

ne olmuş bakmışsa? Beğenmiş belki evlenmek istiyordur. Böyle giyenen insanlar buranın Türkiye oldugunu unutuyor. Bizim insanlarımız ne yazık ki teşhircilikle açık giyinmeyi karıştırıyor. Ne yani sen evine televizyon alırsan gelir izlerler

Erkek dünyasını anlamanız için erkek olmanız lazım! Empati kurun azıcık

Baksın diye açık giyiniyor demedim.
Bakilmasindan rahatsız oluyorsa giymesin dedim.
Buradaki bakma eylemi illa sapıklık olarak ele alınmamalı. Refleks olarak bakabilir, estetik bulduğu için bakabilir bir sürü sebebi olabilir, niyet okuyucu musun?
Hayatta kötü insanlar var sapıklar var, psikopatlar var ya da kötü niyetli olmayıp o anki refleks ile bakan ve güzel bulan da var.
Tüm iyi ve kötü ihtimalleri ele alarak tercihte bulunmalı insan.
Fakat senin zihniyetine göre tüm kötü adamlar ıslah edilmeli, ben "şayet rahatsiz oluyorsam" bir şeylerden korunmak için beynimi kullanmamaliyim. Homo sapiens tarihinde böyle bir örnek var mı? Bacaklarına bakılıp buna gülüp geçen de çok kadın var mesela. Abazan histerisi oluşturmaktan daha değerli meşgaleleri var muhtemelen
Homo sapiens ile günümüzü mü karşılaştırıyorsun gerçekten?? O bakışları gerçekten izlerken bile seni rahatsız etmiyorsa daha da diyecek bir şeyim yok zaten… gülüp geçildiği için şu an bu tarz bir topluma evrildik

IMG_6146.jpeg
Kb ama kafa yapınızın bunlardan bir farkı yok
@Gajul evet tv örneğin bunun içinde geçerli değil mi saçmasaymış kardeşim bileğini tahrik oluyor insanlar
İğrençsşniz Mk

Homo sapiens ile günümüzü mü karşılaştırıyorsun gerçekten?? O bakışları gerçekten izlerken bile seni rahatsız etmiyorsa daha da diyecek bir şeyim yok zaten… gülüp geçildiği için şu an bu tarz bir topluma evrildik

Ekli dosyayı görüntüle 103934
@Gajul evet tv örneğin bunun içinde geçerli değil mi saçmasaymış kardeşim bileğini tahrik oluyor insanlar
İğrençsşniz Mk

Ne demek istediğimi net yazdım.
Dramanı, çarpıtmanı çekemiycem.

Ekli dosyayı görüntüle 103934
İğrençsşniz Mk

Bu uslupte konuşman zaten sizin haklı bir yorum yaptıgımın farkında oldugunu gösteriyor. İletişim kurmak için uslubunu düzelt yok düzeltmezsen ben komple çizerim sizi

Ne demek istediğimi net yazdım.
Dramanı, çarpıtmanı çekemiycem.
Nskskdkdkdk drama yapan çarpıtan yok verdiğin örnek saçma kesinliği yok homo sapiensde de böyle oluyordu 100% gerçeklik

Bu uslupte konuşman zaten sizin haklı bir yorum yaptıgımın farkında oldugunu gösteriyor. İletişim kurmak için uslubunu düzelt yok düzeltmezsen ben komple çizerim sizi
Uslupta ne varmış ?? Adamına göre konuşmak en doğrusu bunu hak etmişsin demek ki

Nskskdkdkdk drama yapan çarpıtan yok verdiğin örnek saçma kesinliği yok homo sapiensde de böyle oluyordu 100% gerçeklik

Uslupta ne varmış ?? Adamına göre konuşmak en doğrusu bunu hak etmişsin demek ki

klavye arkasından konuşmanı anlıyorum dilerseniz yüz yüze konuşun bu uslupta konuşursan saygı duyar arkamı döner giderim.

Geri