Tahrik edici ama..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakılır ki
Abi siz kafayı mı yediniz hiç bir tarafımıza bakılmasını istemiyoruz sizin mantığınıza göre çarşafa girip peçe takıp ninja gibi gezelim o zaman ? Lütfen biraz düşünerek konuşun ya yıl olmuş 2024 hala yok baksın diye açık giyiniyor kafasına giriyorsunuz mk
Kalkıp neden bunak iğrenç sapık insanların bakmasını isteyelim ???? GErizekalımıyız biz ?
Homo sapiens ile günümüzü mü karşılaştırıyorsun gerçekten?? O bakışları gerçekten izlerken bile seni rahatsız etmiyorsa daha da diyecek bir şeyim yok zaten… gülüp geçildiği için şu an bu tarz bir topluma evrildikBaksın diye açık giyiniyor demedim.
Bakilmasindan rahatsız oluyorsa giymesin dedim.
Buradaki bakma eylemi illa sapıklık olarak ele alınmamalı. Refleks olarak bakabilir, estetik bulduğu için bakabilir bir sürü sebebi olabilir, niyet okuyucu musun?
Hayatta kötü insanlar var sapıklar var, psikopatlar var ya da kötü niyetli olmayıp o anki refleks ile bakan ve güzel bulan da var.
Tüm iyi ve kötü ihtimalleri ele alarak tercihte bulunmalı insan.
Fakat senin zihniyetine göre tüm kötü adamlar ıslah edilmeli, ben "şayet rahatsiz oluyorsam" bir şeylerden korunmak için beynimi kullanmamaliyim. Homo sapiens tarihinde böyle bir örnek var mı? Bacaklarına bakılıp buna gülüp geçen de çok kadın var mesela. Abazan histerisi oluşturmaktan daha değerli meşgaleleri var muhtemelen

Homo sapiens ile günümüzü mü karşılaştırıyorsun gerçekten?? O bakışları gerçekten izlerken bile seni rahatsız etmiyorsa daha da diyecek bir şeyim yok zaten… gülüp geçildiği için şu an bu tarz bir topluma evrildik
Ekli dosyayı görüntüle 103934
Kb ama kafa yapınızın bunlardan bir farkı yok
@Gajul evet tv örneğin bunun içinde geçerli değil mi saçmasaymış kardeşim bileğini tahrik oluyor insanlar
İğrençsşniz Mk
Homo sapiens ile günümüzü mü karşılaştırıyorsun gerçekten?? O bakışları gerçekten izlerken bile seni rahatsız etmiyorsa daha da diyecek bir şeyim yok zaten… gülüp geçildiği için şu an bu tarz bir topluma evrildik
Ekli dosyayı görüntüle 103934
Kb ama kafa yapınızın bunlardan bir farkı yok
@Gajul evet tv örneğin bunun içinde geçerli değil mi saçmasaymış kardeşim bileğini tahrik oluyor insanlar
İğrençsşniz Mk
Nskskdkdkdk drama yapan çarpıtan yok verdiğin örnek saçma kesinliği yok homo sapiensde de böyle oluyordu 100% gerçeklikNe demek istediğimi net yazdım.
Dramanı, çarpıtmanı çekemiycem.
Uslupta ne varmış ?? Adamına göre konuşmak en doğrusu bunu hak etmişsin demek kiBu uslupte konuşman zaten sizin haklı bir yorum yaptıgımın farkında oldugunu gösteriyor. İletişim kurmak için uslubunu düzelt yok düzeltmezsen ben komple çizerim sizi
Nskskdkdkdk drama yapan çarpıtan yok verdiğin örnek saçma kesinliği yok homo sapiensde de böyle oluyordu 100% gerçeklik
Uslupta ne varmış ?? Adamına göre konuşmak en doğrusu bunu hak etmişsin demek ki