Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bağımlı olduğumu özellikle belirttim. Buraya özel değil ama gidemiyorum, belki bir gün götürülürüm…sağduyulu, vicdanlı, sakin. yorumlarını okumayı severim. glu bey gibi. böyle muhaliflere ihtiyaç var. vicdan sahibi ama net. ülkenin de bu forumun da.
umarım bir yerlere gitmiyorsun? kırgın bir hava seziyorum. daha yapılacak çok düet var, asla yalnız değilsin kdkdj
İsmail Bey, ben otantik varoluş, tanışmıştık ama hasbihalimiz kısa sürmüştü…..Uçan araba'dan sonra yeni bir icat mı çıktı diye düşünmedim diyemem. Aramızdan biri çıktı. Tanışmış olduk.
Pardon, isim değişiklikleri bazen beni yanıltabiliyor. Yeni nick'in hayırlı olsun.İsmail Bey, ben otantik varoluş, tanışmıştık ama hasbihalimiz kısa sürmüştü…..
nası bi sevgi….. anlatsana birazzzz………gökkuşağı gibi, sohbetinde her renk var. madalyonunun öbür yüzü ile karşılaştığımdan beri de, ayrı bir sevgi besliyorum otantik'e. cuddy buddy<3
borcumu hangi kurdan ödemem gerektiğini sormuştum efendim, istek parçanız nedir…..bana şarkı borcu olduğunu söyledi ben hatırlamıyorum ama borç sevmem otantik…. öde ltfn dfjl. enerjisini sevdiklerimden.
kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyeeeet….nası bi sevgi….. anlatsana birazzzz………