Otantik Varoluş

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 238 gün önce görüldü
hayatının aşkıyla forumda tanışmışsın...... evlenmiş, çocuk sahibi olmuşsun...... çocuk merak etmiş, anne, babamla nasıl tanıştınız diye sormuş...... annesi anlatmış, biz bir forumda tanıştık, babanın niki yürüyen uçaktı...... çocuğun yaşayacağı travmaya bak......

sağduyulu, vicdanlı, sakin. yorumlarını okumayı severim. glu bey gibi. böyle muhaliflere ihtiyaç var. vicdan sahibi ama net. ülkenin de bu forumun da.
umarım bir yerlere gitmiyorsun? kırgın bir hava seziyorum. daha yapılacak çok düet var, asla yalnız değilsin kdkdj

sağduyulu, vicdanlı, sakin. yorumlarını okumayı severim. glu bey gibi. böyle muhaliflere ihtiyaç var. vicdan sahibi ama net. ülkenin de bu forumun da.
umarım bir yerlere gitmiyorsun? kırgın bir hava seziyorum. daha yapılacak çok düet var, asla yalnız değilsin kdkdj
Bağımlı olduğumu özellikle belirttim. Buraya özel değil ama gidemiyorum, belki bir gün götürülürüm…
Kırgınlığımsa otantik varoluşun umutlarına, herkes eleştirip memnuniyetsizliğini belirtmiş olsa da bu nick seçimimi “hayal” temasıyla bütünleşmesi açısından uygun görüyorum. Kendi psikolojimi kontrol altında tutmayı severim.
Başta sen olmak üzere iyi ya da kötü farketmeksizin değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Üşenmediğim bir gün hepiniz hakkında görüşlerimi tek tek yazacağım…
Sevgiyle.

Radikal bir kararla rumuz değişimi yaptıktan sonra üzerine yapılan baskıya rağmen şaha kalkmaya devam ediyor. Arkandayım gardasim, dik dur eğilme ivan da seninle!

yürüyen uçak mı ? yok koşan at.
denk geldiğimde okuyorum, okurum.
yazdığı kısacık bir hikayesi vardı oradan hisli bir insan olduğu kanaatine kapılmıştım sonra zaten zamanla bu durumun tam da böyle olduğu anlaşıldı.
küçük bir önsezidir doğruluğu yoktur belki bilemem ancak kendi içine çok fazla bakıyor.
kendi içine bakanın başı döner çok düşer bazen dışarıdan da bakmak lazım.
kendini anlattığı paragrafla da kendini ne kadar tanıdığını anlıyoruz.

Uçan araba'dan sonra yeni bir icat mı çıktı diye düşünmedim diyemem. Aramızdan biri çıktı. Tanışmış olduk.

gökkuşağı gibi, sohbetinde her renk var. madalyonunun öbür yüzü ile karşılaştığımdan beri de, ayrı bir sevgi besliyorum otantik'e. cuddy buddy<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
bana şarkı borcu olduğunu söyledi ben hatırlamıyorum ama borç sevmem otantik…. öde ltfn dfjl. enerjisini sevdiklerimden.

gökkuşağı gibi, sohbetinde her renk var. madalyonunun öbür yüzü ile karşılaştığımdan beri de, ayrı bir sevgi besliyorum otantik'e. cuddy buddy<3
nası bi sevgi….. anlatsana birazzzz………
bana şarkı borcu olduğunu söyledi ben hatırlamıyorum ama borç sevmem otantik…. öde ltfn dfjl. enerjisini sevdiklerimden.
borcumu hangi kurdan ödemem gerektiğini sormuştum efendim, istek parçanız nedir…..

Ilımlı bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Aşırılıktan uzak, aşırı davranışlarla muhatap olmaktan da bir o kadar uzak biri. Sakinliğini ve konu hakkındaki analizlerini ifade ederken ki tavrını çok beğeniyorum. Nedense sohbet insanı olduğunu hissediyorum. Keyifle sıkılmadan sohbet edip fikir alışverişinde bulunulacak biri gibi.. Herhangi bir düşüncenize objektif yorumlama getirirken niyetinden şüphe duymacağınız bir güven veriyor insana. Bu enerjiyi aldığım birkaç arkadaş daha var forumda kendisi de öyle. Umarım her şey gönlünce olur Sevgili Otantik Varoluş. :)

Geri