Otantik Varoluş

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 238 gün önce görüldü
Macar gazetelerine sarmışlar bu arkadaşı.
Larousse ansiklepodim macarca bir iki şey söyler mi acaba?? Shjkjd

*Dil canbazı, çift anlamlar içeren, göze çarpan bir karakter atlamayalım arkadaşlar lütfen.

Sempatik biri. Tanıdık gibi de değil gibi de…
Buzdolabına ben talip olabilirim yollarsan… sklsm
Eğlenceli ve kasmadan eğlenmesi güzel. Arada gidiyem diyo gidiyorum yazan parmaklarını kırarım. Otur oturduğun yerde sjlsks

Nick'i büyük anlam taşıyan üye , herkesin de suyuna gider icabında..
kafa bir adama benziyor. Favela'nın dostu dostumuzdur...

bazen sinir bozucu derecede komik oluyor. panter gibi gözüküyor olsa da aslında tam bi minnoş, mırnav, boncuk. ben eğleniyorum; kalsın, gitmesin<345

Foruma veda mı ediyormuş

Oyunu Muharrem ince'ye vericekmiş ama terso yapacağını düşünüyorum:=)
Otantik'in foruma katılışı çok değişikti , sanki yıllardır forumda biz yeni gelmiş gibiydik:=)
Neşeli ve eğlenceli bir de Yalova'lı:=)
Kim takar Yalova Kaymakamını ama:p

Oyunu Muharrem ince'ye vericekmiş ama terso yapacağını düşünüyorum:=)
Otantik'in foruma katılışı çok değişikti , sanki yıllardır forumda biz yeni gelmiş gibiydik:=)
Neşeli ve eğlenceli bir de Yalova'lı:=)
Kim takar Yalova Kaymakamını ama:p
Oyuma pusulada karar vereceğim, aday sayısının artması gerektiğini savunuyorum sadece :)

Bira ısmarlıyon mu bu akşam, yarın gitçem bak… enişteyle bi tanışayım, forumda gördün beni bi de düğünde gör kfhdkglg

Bağımlı, samimiyet sevdalısı, fikir yatırımcısı, düşüncelerinde net, hayallerinde belirsiz, kafada kırık, ağızda sıkı, kalpte boş, sevgide yeteneksiz, saygıda kusursuz....
Kıymeti bilinen yerde mutlu, enerjide yüksek, beklentide düşük, belirsizlikte huzursuz, iradeli ama sabırsız Otantik...
Unutma çocuk; geri dönmek, yalnızca gidenlerin sahip olduğu bir seçenektir.
Sen yine en iyi bildiğin şeyi yapıp kendinden bahsetmeye devam et, baki kalan tek gülücük seninkiler...
Selamlarını ileteceğim.

Geri