Ota boka para toplamak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Tepişmeyin lan konuda. Adam olun. Geyik mi burası.
Konuya gelirsek

Yardım kuruluşu dediğin Kızılay sivil toplum örgü değil. Devlete bağlı. Bağış temelli çalışamaz. Hem Kızılay ne alaka eğitim alanında. Topladığı paraları ne yaptığını bilen yok. Deprem oldu para ver salgın oldu para ver okul kapandı para ver olmaz. Bunlar için vergi veriyorum ben. Ne yani yeterli para toplanmazsa eğitim veremeyecek mi devlet.

O zaman mahalleli para toplar yol yaparız. Para toplar cami yaparız okul yaparız. Para toplar öğretmen tutarız. Para toplar güvenlik tutarız. Nedir yani

Deprem oluyor hadi para toplayalım, virüs çıktı hadi para toplayalım, e çocukların bilgisayarı yok para toplayalım. Neyse canım zaten diğer ülkeler bizi kıskanıyor ve ekonomimiz çok iyi. Hem bunların bir ülkenin ekonomisi ile ne ilgisi var? Lütfen arkadaşlar.

Sevap işlemek isteyenler için bir fırsat işte.
Kendiniz yardım etmek istediniz diyelim, nasıl bulacaksınız muhtaç olanı? İstanbul'da Cuma günler her köşede bir kaç dilenen var. Sonra biniyorlar bir Mercedes'e ve gidiyorlar evlerine. Haluk Levent'i bile kaç kez kerizlemişler.

Sevap işlemek isteyenler için bir fırsat işte.
Kendiniz yardım etmek istediniz diyelim, nasıl bulacaksınız muhtaç olanı? İstanbul'da Cuma günler her köşede bir kaç dilenen var. Sonra biniyorlar bir Mercedes'e ve gidiyorlar evlerine. Haluk Levent'i bile kaç kez kerizlemişler.

Bana en mantıklı gelen yardım şekli kırsal kesimde köylerde görev yapan öğretmen arkadaşlarım var ve gerçekten bir çift eldivene bile muhtaç olan çocuklar var en güzel yardım onların aracılığyla o çocuklara ulaşmak diye dşünüyorum.

Ben yardım derneklerine karşıyım arkadaş

Sen yardım yapmasını bilemezsin
ver parayı ben senin yerine yaparım diyor
Bu suistimale açık bir konu
Cami derneğine yardım toplayanlar bile paranın
belli bir yüzdesini alıyor

Bana en mantıklı gelen yardım şekli kırsal kesimde köylerde görev yapan öğretmen arkadaşlarım var ve gerçekten bir çift eldivene bile muhtaç olan çocuklar var en güzel yardım onların aracılığyla o çocuklara ulaşmak diye dşünüyorum.

Mercedes almama az kaldı yardımseverler sayesinde (:

Tepismeyin lan konuda.Adam olun.Geyik mi burasi? Brehbreh.

Yardım etmeyi sevmeyenler, yardım edenleri de sevmiyorlar. Ve onları itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Çok sürmez, seneye de AFAT ekibine saldırılır. Kurtardıkları kişileri yiyorlar denir.

Ota boka para toplayanları sallayın elinizin yettiği yere yardım edin , zararın olmaz .
Özellikle mevzu çocuklar ise .

bilgisayar ve tabletlerden alınan kdv kaldırılsa herkes rahatlıkla uzaktan eğitim ihtiyacını karşılayacak zaten......... internet hizmetlerinden de vergini çek....... mis gibi...... aman babane ya çocuğu olan düşünsün....... doğurmasaydınız kardeşim........

Geri