Ota boka para toplamak

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Ya arkadaş tamam vatandaştan para istenir. Ama Medine dilencisi gibi bu nedir ya. Lafa gelince uçuyoruz kaçıyoruz ama fiiliyatta al bak. En ufak olayda para ver. Yahu sen vereceksin parayı sen!

Tıkla

Vallahi bezdim. bilgisayar ihtiyacından doğan mağduriyetleri gidermek adına birşeyler yapıyoruz arkadaşlarla. Kapıcının oğlu güvenliğin kızı falan elimizin değdiği herkese eğitim desteği sağlıyoruz. Ama gidip şaibeli bir kuruma para mara vermem ben.

kişisel eğitimimi tamamlayıp, insanlığa faydalı biri olmam için tablete ihtiyacım var.
ilgililerin dikkatine..

Korkup linke tıklayamayanlarda bugün <<
ben senin için kendimi feda edip tıkladım, ürkütücü birşey yok.

merhaba klara hanım : dd

düzeltme; nasıl heyecanlanmışsam hep yanlış yazmışım : dd

Kızılay artık hükümetin gizli vergi toplama kurumu oldu. Destek, yardım adı altında iktidarın kaynak sıkıntısını çözmeye çalışıyor.

Yardım kuruluşları zaten bağış ile ayakta durur. Bağışta zorunluluk ta yok. Yardım edene yardım et. Etmek istemiyorsan da etme.

Huri ye yatiriyorum bahsimi.

Milyoner olsam ve yardım yapacaksam böyle kurumları aracı tutmazdım, direk alır ihtiyaç sahiplerini tespit eder dağıtırdım.
Üç beş lira bağış yapacaksam da lafını etmezdim heralde. Sonuçta isteyen yapıyor isteyen yapmıyor

Eğitim devletin görevi, dolayısıyla devleti temsil eden iktidarın görevi. İmkansız olmayan öğrencilere devlet imkan sağlamalı herhangi bir yardım kuruluşu değil. Yardım kuruluşu olmanın da içine ettiniz. Bunu hala anlamayan insanlar varya gıcık oluyorum onlara. İktidar yandaşlığı kör etmiş duygularını ve akıllarını.

Milyoner olsam ve yardım yapacaksam böyle kurumları aracı tutmazdım, direk alır ihtiyaç sahiplerini tespit eder dağıtırdım.
Üç beş lira bağış yapacaksam da lafını etmezdim heralde. Sonuçta isteyen yapıyor isteyen yapmıyor
milyonların olmadığı için yine çok vaktim olacak sanıyorsun. eski milyoner olarak sana bizden bir kesit söyleyeyim. biz uğraşmayız parasını verir hallettiririz : ddd

Eğitim devletin görevi, dolayısıyla devleti temsil eden iktidarın görevi. İmkansız olmayan öğrencilere devlet imkan sağlamalı herhangi bir yardım kuruluşu değil. Yardım kuruluşu olmanın da içine ettiniz. Bunu hala anlamayan insanlar varya gıcık oluyorum onlara. İktidar yandaşlığı kör etmiş duygularını ve akıllarını.
Unesco ne iş yapar? Hadi bize yardım nasıl yapılırmış bir anlat.

Geri