Ota boka para toplamak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bilgisayar ve tabletlerden alınan kdv kaldırılsa herkes rahatlıkla uzaktan eğitim ihtiyacını karşılayacak zaten......... internet hizmetlerinden de vergini çek....... mis gibi...... aman babane ya çocuğu olan düşünsün....... doğurmasaydınız kardeşim........

Bilgisayar ve tabletler %18 ucuzlarsa herkes alabilir yani. Güzel.

Yahu neden böyle yapıyorsunuz.
İdeoloji böyle bişey mi.
"Kızılay yolsuzluk" diye ararsan bunu mu demek istediniz "ensar" diye soruyor arama motoru bile.

Hangimiz neden düşman olsun Kızılay'a AFAD'a.

Güneş sivanmiyo işte. Mızrak da çuvala sığmıyor. Ama o iman dolu vicdanınız bunları bile bile burada gevşek gevşek yorum yapmanıza engel olmuyor.

Kapı kapı dolaşıp para toplayanlar da var. Bir gün gittim sözde öğrenci yurdunun olması gereken adrese, ortada hiç bir şey yok. Bir daha geldiklerinde rahmetli amcamın yaptığının aynısını yaptım. s.... ettim gittiler.

Kapı kapı dolaşıp para toplayanlar da var. Bir gün gittim sözde öğrenci yurdunun olması gereken adrese, ortada hiç bir şey yok. Bir daha geldiklerinde rahmetli amcamın yaptığının aynısını yaptım. s.... ettim gittiler.

Sene 2020, adrese gitmene gerek yok.

Forumda da bana para toplayalım. İşsizim. Hadi be abiler..

Devlet millete bakar, bizde tam tersi millet devlete bakıyor ;d
Doğal afet oldu = Yardım
Salgın oldu = Yardım
Yan yattı = Yardım
Çamura battı = Yardım

DS’Damat ;d

Para toplamak demeyelim de bağış, vergi falan diyelim... daha masum oluyormuş.

Dünyanın en büyük yardım kuruluşu Unicef Birleşik Milletlerin kuruluşu. Nerede ve kime yardım ettiğini hiç görmesek te, Türkiye'de bile yardım topluyor ve hiç göze batmıyor.

UNICEF | her çocuk için
UNICEF Türkiye

Son depremlerde Türkiye'nin dışarıdan yardım almadan ve kaos yaşamadan üstesinden gelmesindeki en büyük rolü Kızılay'a yükleyen içimizdeki yabancılar, bu nedenle de Kızılay'ı hedef almış durumdalar. Kızılay denince akıllarına Ensar geliyormuş! Şimdi ne ilgisi var? Bağı nasıl kuruyorsunuz? Güvenmeyen Unicef'e bağışta bulunabilir. Ne de olsa yabancı bir kuruluş. Onlar her şeyi daha iyi bilir.

Geri