Osimhen'in Galatasaray'daki geleceği

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
sonra size başka şeyler dendiği zaman kızıyorsunuz :D

fetöcü mü diyeceksin :d
terör ürgütü mü diyeceksin :d

osimhen konuşuyoruz burada osimhen ve icardi napıcaklar size bu sene :d siz şimdi şampiyonluk hayalleri kuruyorsunuz ama biz gelip o hayallerinizi yıkacağız :d peşinen uyarımızı yapalım sonra vay efenim biz görmedik duymadık demeyin :d

fetöcü mü diyeceksin :d
terör ürgütü mü diyeceksin :d

osimhen konuşuyoruz burada osimhen ve icardi napıcaklar size bu sene :d siz şimdi şampiyonluk hayalleri kuruyorsunuz ama biz gelip o hayallerinizi yıkacağız :d peşinen uyarımızı yapalım sonra vay efenim biz görmedik duymadık demeyin :d
hahaha ne dersen de beni bağlamaz ben böyle yakıştırmalar yapmam. Bakalım neler olacak hep birlikte izleyeceğiz:D

hahaha ne dersen de beni bağlamaz ben böyle yakıştırmalar yapmam. Bakalım neler olacak hep birlikte izleyeceğiz:D

e söylüyorum sana olacakları işte niye büyük sözü dinlemiyorsun dskfmsdk :d
osimhen icardi ikilisi diyorum bu ikili sahadayken rakip takımın allah yar ve yardımcısı olsun

e söylüyorum sana olacakları işte niye büyük sözü dinlemiyorsun dskfmsdk :d
osimhen icardi ikilisi diyorum bu ikili sahadayken rakip takımın allah yar ve yardımcısı olsun
göreceğizzzzzzz diyorum bendeeeee.

Napoli 75lik teklifi reddetti diye haber olamaz
adamın çıkış maddesi 75
bizimkiler ödeme planı teklif etmiştir
3 yıl için 25, 25, 25 ödeyelim demişlerdir
Napoli onu reddetmiştir
öyle bir yazı yazıyolar ki sanki 90-100 istiyolarmış gibi
Osimhen arapların verdiği 45M maaşı reddetti
kabul etseydi araplar da Napoliye 75 verecekti
ama Napoli yöneticileri belki bir şeyler koparırız diye düşünüyodu
Osimhen Galatasarayda oynayacam diyince Napolililer kudurdular

takımda bir tane çinli olsaydı onun sebebine sponsor bulur bugün alırdık
şu an konuştuğumuz arkadaşlar iki üç seneye zor verebiliyo o paraları

Ödeme planında anlaşma sağlandı ama napoli'nin teminat istemesinden kaynaklı bir tıkanma var görüşmede
Kısa sürede bu sorun çözülecektir
Osimhen de napoliyi transfer konusunda sıkıştırıyor sezon başı kampına bile katılmayacağını kulübüne bildirmiş, Galatasaray'da forma giymek istediğini açık açık belirtmiş
Kısa sürede sorun çözülecektir.

bugün açıklasalar akşam havalimanına gitsek karşılamaya ne güzel olur be

Ortada bir gariplik var ve sanki Osimhen ile başkan arasında gizli bir anlaşma var, bir şekilde istedikleri rakamı-şartları hedefliyorlar.

Son düzenleme:
Görünen o ki Galatasaray'ın geleceğinde var olamayacak... Üzücü.:(

Geri