- Web sitesi
- www.instagram.com
size kötü bir haberim daha var icardi'de kalmak istemiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Icardi kıskanıyordur zaten.Defolsun gitsin bu ülkeden, istemiyoruz bu sınırlar içinde : ((
Kıskanmayın hocam, çalışın çabalayın siz de getirin böyle birisini.Defolsun gitsin bu ülkeden, istemiyoruz bu sınırlar içinde : ((
Okan hocan bizimle kal osiiiiiiiiivalla oturup kal diye yalvaracak halimiz yok biz GALATASARAYIZ istemezük diye nazlanan adam defolsun gitsin yenisini buluruz
şu cool duruşumuzu da seviyorum awq
okan da defolsun bizi böyle temsil edemez.Okan hocan bizimle kal osiiiiiiiii![]()
hahahahaokan da defolsun bizi böyle temsil edemez.
Belki de son anda vazgeçmiştir, resmi açıklama gelene kadar umudunu yitirme.2 sene sonra görüşmek üzere yiğidim.
Hiç umut etmedim kiBelki de son anda vazgeçmiştir, resmi açıklama gelene kadar umudunu yitirme.![]()
O kadar para alacaksa aslında mantıklı bir karar vermiş olur çünkü biliyorsun futbolcuların en büyük korkusu ciddi sakatlık ile futbol hayatının bitmesidir ve bu sebeple genelde az yorulup çok kazanacakları ligleri tercih ediyorlar. Dediğin gibi iki yıl sonra geri gelebilir ancak o da Icardi gibi iş yaparken tatil yapmaya gelecektir.Hiç umut etmedim ki. Gelmesi buraya mucizeydi, bir sene o mucizeyi yaşattı bize şimdi gidecek.
Dursun Başkanın dediği gibi ; “Transferi için Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Araplarla edemeyiz.”
20m veriyorlarmış. Yani sizin Mourinhoya verdiğiniz kadar :d