Osimhen'in Galatasaray'daki geleceği

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Henüz netleşmemiş olduğuna göre halen umut var demektir.

Ne kadar rakip de olsak Osimhen'in kalmasını isterim çünkü hem ligin kalitesi adına hem de Avrupa'da ülke temsili adına böyle oyuncular önemlidir.

Ben niye yıkayım ya? Osi çok galatasaraylıydı, öyle böyle değildi, Avrupa’daki teklifleri bile gese için reddederdi. Bırak Avrupayı Arap ligine sattı adam gs yi
Hehehehhe gidince söylenenleri oku hele sen tw senlik olur:D

Sonunda istediği rakama ulaşacaktır çünkü bu kadar çok istiyorlarsa bir yolunu bulacaklarını düşünüyor.

Son düzenleme:
15 milyon sabit maaş şu sponsor bu sponsor derken 22 milyona çıkmayı hedefliyoruz
bizimkiler burada kalırsan avrupa kariyerin için iyi olur diyo
araplar 35 milyon veriyo Osimhen araplardan 45 istiyo
dönüp dolaşıp 22ye bizde kalırsa bir yandan maddi anlamda iflas ederiz diğer yandan 1 - 2 seneye avrupada bir başarı gelir çok öteki yandan da avrupada başarı gelirse para da gelir
çok zor bir denklem

Bu kadar uzadığına göre kalsa keşke çünkü yeni sezonda Osimhen olmadan Galatasaray maçlarını izlemek keyif vermeyecektir.

Anlaştığını iddia eden haberler de çıkıyor ancak resmi açıklama gelmeden netleşmeyecektir.

Son düzenleme:
maç esnasında herkese küfrederiz ama transfer zamanı küfretmeleri iyi değil
adam neleri reddetmiş
ya çok büyük para beklentisi var ya da arupadan çok büyük kulüplerin teklif etmesini bekliyo
Galatasarayı istese şimdiye kadar kabul ederdi

1749306311460.png
1749306284841.png

elinden geleni yaptığına inanıyor, teşekkür ediyorum. ama hiçbir kulüp sadece bir oyuncudan ibaret değil, Galatasaray gibi uluslararası bir kulüp asla değil. sosyal medya zehirlenmesi yaşıyor bu arkadaşı. osimhen geldi, işini yaptı, parasını aldı ve gitti duygusal olmaya gerek yok. açıkçası alınmadığı için hiç üzgün değilim. ayrıca 21 milyon seviyelerine çıkmanızın nedeni muhtemelen bir ışık yakmasıydı. zaten taraftar buna kızıyor, yoksa bizim için değişen bir şey yok.

Ben bahsedilen paralara kalması taraftarı olmadım hiçbir zaman.

Büyük oyuncu evet, takıma büyük aidiyet gösterdi evet, zaten olmaması gereken bir transferdi, oldu. Tadını çıkardık. Kâfi.

Eğer bizim 100m paramız var ise, 20mlik 5 topçuyu tercih ederim. Icardi hala bu takımda. Romuloyu da çek tamamdır.

psg donnarummayı satmayı düşünüyomuş kaleyi yine 10 sene rahatlatmak istiyosak bizim almamız lazım
yönetim çok para bulabiliyosa ikisini de alsın

psg donnarummayı satmayı düşünüyomuş kaleyi yine 10 sene rahatlatmak istiyosak bizim almamız lazım
yönetim çok para bulabiliyosa ikisini de alsın
Bize düşmez o ya.

Reçete bende ;

-Romulo
-Sane
-Meret
-Boey
-Sol Stoper
-Bernardo Silva
-Biraz yerli topçu

Bitti gitti.

verelim parasını alalım