Oruç tutmak fakirleri anlamak ise.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
En azından oy verip kaderinizle oynamıyorum sevgili huriciğim
Oy vermiyorsan zaten vatandaşlık(!) görevini yerine getirmiyorsun, o yüzden sen dahil olduğun ülkenin dini, sosyal ve ekonomik vs. durumuyla ilgilen.

Oy vermiyorsan zaten vatandaşlık(!) görevini yerine getirmiyorsun, o yüzden sen dahil olduğun ülkenin dini, sosyal ve ekonomik vs. durumuyla ilgilen.
Almancam yeterli değil ondan buralardan haz alıyorum sakıncası var mı

Yine mi kavga ediyorsunuz ya? Arkadaşım adamın inancı bu şekilde. Bazı şeyleri sorgulamak istiyor. Size ne? Siz de inanıyor orucunuzu tutuyorsunuz ona ne.
Ayrıca bence bu arkadaş çok iyi bi trol.

Yabani bey bilmezmisiniz göklerden gelen bir karar vardır ...

Ya bence yabaninin sorunu, hic dusunmeden yazmasi. Noktalama isaretleri filan kullanmayinca, ne dedigi, ne soyledigi anlasilmiyor. Bir de baglanti kurmakta sorunlari var ama olur o kadar .p

Ya bence yabaninin sorunu, hic dusunmeden yazmasi. Noktalama isaretleri filan kullanmayinca, ne dedigi, ne soyledigi anlasilmiyor. Bir de baglanti kurmakta sorunlari var ama olur o kadar .p
.......

Moderatör tarafında düzenlendi:
hahahhh dokuluruz elbet bırer bırer... Allahın farzını kuralını sorgulamak kımsenın haddı degıl..... Dınıme cacık olana salca olurum elbet.. ps kım ustune alırsa alsın

İnsan inanmadığı hayal ürünü olduğu birşeyi neden sorgulamak eleştirme gereği duyar peki?
Evrende toz kadar yer kaplıyoruz evren sürekli genişliyor bilim bunu yakın bir tarihte keşfetti ama gel gör ki hayal ürünü olarak adlandırdığın dinin kitabı bunu 1500 sene önce zaten söylüyordu ve daha bunun gibi nicesini söylüyordu cevapsız değilmiş demekki soruların sen sadece cevapları görmek istemiyorsun ve amacın mantıklı şekilde eleştirmek değil tamamen art niyetle karalamak lekelemeye çalışmak
Ya hayır ya yine mi ‘zaten bu bilgi kuranda yazıyordu’ muhabbeti.
Aksnsjdn

Senin icin iyi bir sey yazdim Yabani, ortaligi karistirma simdi Kuran'i katarak .p
Arkadaş düşünmeden birşey yazılmaz zaten allah bile Kuran’ı düşünerek yazmış benim tek sıkıntım ünlem virgül nokta eksikliği az öğrenemedik okulda artık yapamıyorum

Yine karistirdin ortaligi giii .) Ne yapicaz seninle boyleee .)

Son düzenleme:
Aa ayni forumsalda gibi hissetmeye basladim bak kendimi simdi
Eski kavgalar yeniden basladi .p

Geri