Oruç tutmak fakirleri anlamak ise.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
yabani yavaş bro yobazsavar diye nick alıcan diye korkuyorum yakında xd

Haha ya sezen ya <3
Yabani'nin de düzeltmesi dmdndn

Yabaninin kadınlara hakaret ettiğini hiç görmedim yalan yok:d ama yabani sen de az değilsin, sen neden böylesin kız meselesi mi...

Ya bi konusu vardi hatirladin mi Larien? Bir kadina asik olmus da kadin 8-9 aylik mi ne hamile cikmisti : ))

ülkede yasakçı kültür hakim olduğu için birbirini dinleme, tartışma hassasiyeti yok genelikle kaba kuvvet yada baskıyla seni susturmaya çalışırlar herşeyi tartışmak sorgulamak insana birşey kaybettirmez yüzlerce konum bu yüzden kapandı

Ya bi konusu vardi hatirladin mi Larien? Bir kadina asik olmus da kadin 8-9 aylik mi ne hamile cikmisti : ))
Ne aşkı sosyal medyadan tanıştık Muhammed’in Burak atına binip göğe uçtuğuna inanıyorusunda buna mı inanmıyorsun

haahhahashasdhashahahahaha yabani kopardın beni ahahahahahsdshasdasdadsadsadad

Bence de sadece lafini tartarak konusmuyor. En son soyleyecegini basta soyluyor filan. Napalim Yabani'yi de boyle kabul ettik .p

Ne aşkı sosyal medyadan tanıştık Muhammed’in Burak atına binip göğe uçtuğuna inanıyorusunda buna mı inanmıyorsun
Ya iste onu diyorum yabani, kizi gormeden hoslanmissin filan. Hayir, ben senden insanlar nefret etmesinler diye ugrasiyorum, sen bana niye giydiriyorsun arkadas :D Iyilik de yaramiyor .p

Y
Bence de sadece lafini tartarak konusmuyor. En son soyleyecegini basta soyluyor filan. Napalim Yabani'yi de boyle kabul ettik .p
yok yanıldın ben derinliğin en derinliğinin derinliğini ve sonrasında gelen anlamsızlığın karanlığını düşünen biriyim bakma öyle kaba saba şeyler yazdığıma

peki yabani bey bu olay hakkında düşünceleriniz nedir
Mekke'de Kureyş kâfirlerinin ele başları karşısına geçmiş. "Peygamber isen ayı ikiye böldür" demiş. Peygamberimiz ellerini kaldırmış dua etmiş. İşte o anda ay ikiye bölünmüş. Yarısı bir dağın yarısı da bir başka dağın üzerinde görülmüş.

okusana bi

No pasaranın dine dönüş sebebi olacak.........p

(umarım nickini yazdığıma kızmaz)

Okud
peki yabani bey bu olay hakkında düşünceleriniz nedir
Mekke'de Kureyş kâfirlerinin ele başları karşısına geçmiş. "Peygamber isen ayı ikiye böldür" demiş. Peygamberimiz ellerini kaldırmış dua etmiş. İşte o anda ay ikiye bölünmüş. Yarısı bir dağın yarısı da bir başka dağın üzerinde görülmüş.

okusana bi .p
okudum kardeş biliyorum
Herşeyi başarmış kuranı Kerim gibi önemli olan insanlığı bütün Evren’i ilgilendiren Allah’ın kelamını kitap haline getirmeden vefat edip gitmiş keşke bende inançlı kalsaydım hayat çok basit geliyor kendini kandırmak varken

Kurşunlara rağmen yere düşmeyen Cüneyt Arkın gibi bir şey çıktı Yabani (:
Yabani, seni bir ben anladım, acaba yanlış mı anladım ne diyorsun bu söylentilere :D

Kurşunlara rağmen yere düşmeyen Cüneyt Arkın gibi bir şey çıktı Yabani (:
Yabani, seni bir ben anladım, acaba yanlış mı anladım ne diyorsun bu söylentilere :D
Yanlış anladın kardeş 100 yanlışın olduğu bir yerde doğru kalmak mümkün değildir doğruluğu çoğunluk belirler sap gibi kaldık ortada

ben niye gülüyorum ya ikisinin atışmasına ajsk hiç gergin değiller dnsds

Geri