yabani yavaş bro yobazsavar diye nick alıcan diye korkuyorum yakında xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne aşkı sosyal medyadan tanıştık Muhammed’in Burak atına binip göğe uçtuğuna inanıyorusunda buna mı inanmıyorsunYa bi konusu vardi hatirladin mi Larien? Bir kadina asik olmus da kadin 8-9 aylik mi ne hamile cikmisti : ))
Ya iste onu diyorum yabani, kizi gormeden hoslanmissin filan. Hayir, ben senden insanlar nefret etmesinler diye ugrasiyorum, sen bana niye giydiriyorsun arkadasNe aşkı sosyal medyadan tanıştık Muhammed’in Burak atına binip göğe uçtuğuna inanıyorusunda buna mı inanmıyorsun
yok yanıldın ben derinliğin en derinliğinin derinliğini ve sonrasında gelen anlamsızlığın karanlığını düşünen biriyim bakma öyle kaba saba şeyler yazdığımaBence de sadece lafini tartarak konusmuyor. En son soyleyecegini basta soyluyor filan. Napalim Yabani'yi de boyle kabul ettik .p
okudum kardeş biliyorumpeki yabani bey bu olay hakkında düşünceleriniz nedir
Mekke'de Kureyş kâfirlerinin ele başları karşısına geçmiş. "Peygamber isen ayı ikiye böldür" demiş. Peygamberimiz ellerini kaldırmış dua etmiş. İşte o anda ay ikiye bölünmüş. Yarısı bir dağın yarısı da bir başka dağın üzerinde görülmüş.
![]()
3 mucizeye bilimsel kanıt!
Kur'an-ı Kerim'de işaret edilen mucizeler bilimsel olarak kanıtlandı! Bilim dünyası şoke oldu... Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise 'Bu mucizeler kutsal kitabımızın, Allah kelamı olduğunu ortaya koyuyor' dedi NASA ay yüzeğindeki derin yarığı keşfetti. Peygember Efendimiz'in yüzyıllar önce...www.sabah.com.tr
okusana bi .p
Yanlış anladın kardeş 100 yanlışın olduğu bir yerde doğru kalmak mümkün değildir doğruluğu çoğunluk belirler sap gibi kaldık ortadaKurşunlara rağmen yere düşmeyen Cüneyt Arkın gibi bir şey çıktı Yabani (:
Yabani, seni bir ben anladım, acaba yanlış mı anladım ne diyorsun bu söylentilere![]()
oyffff... valla yabanı senı yabalıgınle bırakuyorum otherwıse bak mılletın gozy gonly acılcak hahahhh... bıdaha alıntı yapma benı at kafalıSana demedim ablam hurma için dedim zıvanadan çıkma sevap pointlerin azalıyor
Tamam insan kafalıoyffff... valla yabanı senı yabalıgınle bırakuyorum otherwıse bak mılletın gozy gonly acılcak hahahhh... bıdaha alıntı yapma benı at kafalı