Oruc Tutacakmisiniz Muhterem Uyeler.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İmzanı beğenen kişi ateyiz zaten ona lafımız yok o beğenir serbest ona jhasjdhasjfklghdjşkasdjş

Al işte bak yine ön yargı yaptın kişi hakkında. Nereden biliyorsun neye inandığını? İnsanları kötülemek de üzerine yok mu senin :(

Spor Döneminde zor oluyor, Gece Karbonhidrat yüklenip öyle yatarım.

Oruç dönemi kas yıkımı ister istemez olacaktır. o yüzden Kardio yüklenebilirim

Ama Tabiki sonuç ne olursa olsun oruç tutacağım

11+1 ayda öküz gibi yiyip içenler orucun sadece ac , açlık , açları anlamak olarak düşündükleri bir eylem olabilir ama . Oruç inananlar için farzdır bunun sadece açlığı anlamak için yerine getirilmediğini bilirler. Bunun yanında bütün aileyi bir iftar sahur Sofrasında toplayıp bağları güclendirebilecek kadar üstün de bir eylemdir. Orucu değil kendini tutanların ibadetleri fikir zikirleri kabul olsun :p

Aslında müslüman birine sorulacak soru değil hani. :(

tutarım kime ne
tutmam kime ne
allah ile kulu arasına girilmez.

Bugün forum çok heyecanlı ya la :)
20120424_japon-komori-ilk-kez-cekirdek-citledi.jpg

Dini inanışların şakası mı olur ya başka konu mu bulamamış şaka yapacak :liv::u2:
Ateizm inancsizlik aslinda teoride bu konu icersinde olmamasi gereken uye benim (: bisi yaziosam cevaplarinada hazirim demektir sorun yok yani

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ateizm inancsizlik aslinda teoride bu konu icersinde olmamasi gereken uye benim (: bisi yaziosam cevaplarinada hazirim demektir sorun yok yani

Yani sen şimdi ateist misin değil misin ben anlamadım :dusun:

Kendimi ben suyum ben buyum gibi kaliplara sokmam ama herhangibi dine mensup degilim digim nese konuyu dagitmiyalim

Geri