Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İmzanı beğenen kişi ateyiz zaten ona lafımız yok o beğenir serbest ona jhasjdhasjfklghdjşkasdjş
Al işte bak yine ön yargı yaptın kişi hakkında. Nereden biliyorsun neye inandığını? İnsanları kötülemek de üzerine yok mu senin![]()
Nerde kötüledim lan kendi söyledi ben ateyizim dedi açtı gösterdi ?
Üslubunu bozma benim yaptığım gibi yap. Neresini açtı gösterdi? İnançlar vücutta dövme olarak mı beliriyor?
Kimliğini. fikir zikir :T:
Ya tabi tabi TC nosunu da vermiştir sana :asd:
Aslında müslüman birine sorulacak soru değil hani.![]()
Al işte bak yine ön yargı yaptın kişi hakkında. Nereden biliyorsun neye inandığını? İnsanları kötülemek de üzerine yok mu senin![]()
Onun uslubu bu saka yapio yanlis anlama
:u2:Ateizm inancsizlik aslinda teoride bu konu icersinde olmamasi gereken uye benim (: bisi yaziosam cevaplarinada hazirim demektir sorun yok yani
Dini inanışların şakası mı olur ya başka konu mu bulamamış şaka yapacak:u2:
Ateizm inancsizlik aslinda teoride bu konu icersinde olmamasi gereken uye benim (: bisi yaziosam cevaplarinada hazirim demektir sorun yok yani
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ateizm inancsizlik aslinda teoride bu konu icersinde olmamasi gereken uye benim (: bisi yaziosam cevaplarinada hazirim demektir sorun yok yani
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi