Oruc Tutacakmisiniz Muhterem Uyeler.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ramazan ayi yaklasiyor bu sene oruc tutacam diyenler yada simdiden mazereti olanlar :u1::u3::u2: buyuk bir ihtimal tutmayacam galiba :hi:
6nQpEE.jpg
[/url][/IMG]
QMJ8nv.jpg
[/url][/IMG]
l1LPXB.jpg
[/url][/IMG]

İnancım gereği tutacağım nasip olursa. Karikatürler güzelmiş :cici:

allah kabul etsin sabir versin simdiden tutanlara

Milleti mi fisliyosunuz anlamadım ki:liv:

İbadetin GİZLİ olanı makbul .....

Bencede gizli olanı makbuldür o yüzden tutup tutmayacağımı söylemicem :u3:

yok ne fislemesi normal bir soru herkes kendisi icin tutar veya tutmaz sadece merak ettik.

İbatetin gizlisi makbul ama islamın 5 şartını yerine getirirken aşikare yapabilirsin kimse seni ayıplamaz.

Ayiplaniyor demedim ki benim ibadetim kimseyi ilgilendirmez sonuçta dedim.

1 ay boyunca az yigip 11 ay boyunca okuz gibi yemek yedikten sonra insanlar ac ac cumlesi kullanan insanlarin nefs ini dovme ritueli

genelde gizli olan makbuldur diyen arkadaşlar tutmaz . Birde uzun uzun yazarlar :) en son aman din de neymiş koy g.tne rahman moduna sokana kadar yılmadan yazarlar :)

Girmeyeceksen hiç başlangıç yapmayacaksın. Yaptıysan sonuçlarına katlanacaksın :trip: Muhtemelen südyen logosunu şeytan boynuzu olarak algıladın. Fikir zikir diyelim :liv:

şeytan logosu sandıysam daha masumane bence sütyense çok şeytani :u3:
ayrıca südyen ne sütyen o adını bilmion oraya buraya yapıştırıon ayıp ya pes yuuuuh

şeytan logosu sandıysam daha masumane bence sütyense çok şeytani :u3:
ayrıca südyen ne sütyen o adını bilmion oraya buraya yapıştırıon ayıp ya pes yuuuuh

Sen benim kelimelerimi düzeltmeye çalışacağına içindeki niyetleri düzelt önce :hih: hem XasthuR beğendi imzamı kalacak öyle :heavenly:

Geri