Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Rezil mi oldum ben şimdi??? Şaka mı bu ya.
Saygıyı sizden öğrenecek değiliz evet. Önce bi dönüp kendinize bakın lütfen.
Sinirlendiğimiz de biz nasıl terbiyesizlik yapamıyorsak sizin de hakkınız yok.

Konuk olmak istemiyorum evet,sorulsaydı söylerdim zaten.
Keza başlık altında da belirtmiştim,espriyle karışık.
Hatta oyumu değiştirip juju yapmıştım.

Saygı=saygı.

Algida secicilik nedir, okumanizi rica ediyorum. Konuk olduktan sonda hakaret ustune hakaret eden arkadaslarda oldu. Bununda sorumlusu tabi ki biziz. Boyle bir kitleye sorulmasi lazim.

AspavA nin rank renklerini getirseniz keşke Mevcut ranklar
Çok soluk ölü gibi tabii yapan arkadaş da emek vermiştir nihayetinde ama bence iç açici bir şeyler olsa kımıl kımıl renkler

AspavA nin rank renklerini getirseniz keşke Mevcut ranklar
Çok soluk ölü gibi tabii yapan arkadaş da emek vermiştir nihayetinde ama bence iç açici bir şeyler olsa kımıl kımıl renkler
extinction Forumun suan ki database’ine boyle bir eklenti kurulmasi maalesef imkansiz. Kağnıya döner. :)

Cigdem forumun web analiz ve blog kismini kuran arkadasimiz Aspava, yalniz kendisinin yaptigi ranklar forumda hic kulanilmadi bir yanlislik var sanirim. Bir degisiklik olursa bilgilendirme yapariz tabi ki.

Ya konu başına baktım önerileriniz deyince ben de sandım ki sayfamızda olmasını istediğiniz öneriler hakkında sorular ancak sizin değerlendirmeniz bu yönde olmamış lsun ben yine söyleyeceğimi söyleyeyim de İçimde kalmasın Arkadaşlar rica etsem mesela telekinezi parapsikoloji ya da beyin aktiviteleri ile ilgili paylaşımlar yapılabilir mi Ben okudum çok da keyif aldım bilgilendim Teşekkürler

Ya konu başına baktım önerileriniz deyince ben de sandım ki sayfamızda olmasını istediğiniz öneriler hakkında sorular ancak sizin değerlendirmeniz bu yönde olmamış lsun ben yine söyleyeceğimi söyleyeyim de İçimde kalmasın Arkadaşlar rica etsem mesela telekinezi parapsikoloji ya da beyin aktiviteleri ile ilgili paylaşımlar yapılabilir mi Ben okudum çok da keyif aldım bilgilendim Teşekkürler
Merhaba bunu kategori sorumlusu arkadaşlara ileticem. Sizlerde bu tarz konuları açıp paylaşabilirsiniz.

:büyü:

Bu avatari kendime istiyorum.
Yoksa pilimi pirtimi toplar giderim.
Şaka yapiyorum.
Ama istiyorum kendiime.
Tesekkürler.
Yapmazsaniz caniniz sag olsun.s

avatar boyutu bi tık büyük olsa daha iyi olur, böyle secemiyorum kendimi

avatar boyutu bi tık büyük olsa daha iyi olur, böyle secemiyorum kendimi

Merhaba şu an için avatar boyutlarından değişiklik yapılmayacaktır.

Şu andaki boyutlar mobilde ve masa üstü kullananlar için sorun yaratmıcak şekilde düzenlenip ayarlanmıştır.

Benim smileyleri neden eklemediniz :( çok zor değil üstelik ekleme yapma bende yaptğımdan biliyorum :p

Verdiginiz smileyler eklendi.

Başak forumsal temasına kim nerde online butonu eklendi.

h9kri1.png

Forumsal temada bugünün mesajları bölümü olsa iyi olur çünkü yeni mesajlardan bir konuya bakıp çıkıp tekrardan yeni mesajlara girince aynı konu görünmüyor

Forumsal temada bugünün mesajları bölümü olsa iyi olur çünkü yeni mesajlardan bir konuya bakıp çıkıp tekrardan yeni mesajlara girince aynı konu görünmüyor

en üstte bugünün mesajları bir altında yeni mesajlar olmak üzere 2side var şu anda forumsal temasında

Merhaba.
Kategori sorumlusu yetkisinin renginde bir değişiklik yapılma şansı var mıdır?
(En azından birkaç ton daha koyu renk olarak.)
Göze fazla açık renk olarak gelmekle birlikte, görmekte zorlanılıyor.
(Ben hariç başka arkadaşların da bu dertten muzdarip olduğunu bildirmek isterim.)

Merhaba.
Kategori sorumlusu yetkisinin renginde bir değişiklik yapılma şansı var mıdır?
(En azından birkaç ton daha koyu renk olarak.)
Göze fazla açık renk olarak gelmekle birlikte, görmekte zorlanılıyor.
(Ben hariç başka arkadaşların da bu dertten muzdarip olduğunu bildirmek isterim.)

Merhaba şu anda öyle bir düşüncemiz yoktu ama değerlendirmeye alalım durumu.

Selam arkadaşlar, forumda tartışma konuları veya tartışmaya müsait konular açıldığı zaman bir moderatör eşliğinde yapılsa daha uygun olur sanırım. İnsanları tahrik eden mesajları silinmeyip ona cevap niteliğinde olanlar siliniyor. Etki tepki durumunu idrak etmek için, olayın öncesini de inceleyecek kıvrak zekâsı olan kişilerin moderatör olduğu konulara gönül rahatlığıyla yazmak istiyorum. Yoksa burada akşama kadar asansörde kalmış oyunu oynarız, teşekkürler.

Selam arkadaşlar, forumda tartışma konuları veya tartışmaya müsait konular açıldığı zaman bir moderatör eşliğinde yapılsa daha uygun olur sanırım. İnsanları tahrik eden mesajları silinmeyip ona cevap niteliğinde olanlar siliniyor. Etki tepki durumunu idrak etmek için, olayın öncesini de inceleyecek kıvrak zekâsı olan kişilerin moderatör olduğu konulara gönül rahatlığıyla yazmak istiyorum. Yoksa burada akşama kadar asansörde kalmış oyunu oynarız, teşekkürler.

Merhaba azizim. Elimizde degnekle insanlarin basinda beklemek istemiyoruz acikcasi. Yogun faaliyet akislari soz konusu, dolayisiyla hakaret icerikli mesajlari raporlamaniz bizlere ciddi yardimci olacaktir.

IF temasinda, kisilerin profiline girdigimde, misal Larien :p, attigi mesajlari goster butonuna bastigimda her hangi bir sey degismiyor. Buna bi bakabilir misiniz? Tesekkurler

IF temasinda, kisilerin profiline girdigimde, misal Larien :p, attigi mesajlari goster butonuna bastigimda her hangi bir sey degismiyor. Buna bi bakabilir misiniz? Tesekkurler

Gel sen beni dinle Modern temaya gecelim beraber, bak cok guzel renk secenekleri felan var?

Geri