Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Eklenmistir.

Merhaba, ne zamandır bu durumu yazacağım ama fırsat bulamadım.En sık kullandığımız, elimizin alıştığı smileyleri doğru isimleri ile aşağıda paylaşıyorum. Müsait zamanda bu şekilde tekrar ekleyebilir misiniz?

:7gLkBm: = :liv:
:8EadJ7: = :supur:
:OdvV24: = :hö:
:LolnLo: = :tatli:
:076: = : parti:
:XydXRO: = :ash:
:5pmlqd: = :npsrn:
:XEJRGD: = :krn:
:086: = :hppy:
:WrBj6q: = :msm:
:gh: = :gamer:

Tekrar selam.
Bu smileyi Aze’ye çok benzetiyorum da :aze: olarak ekleyebilir miyiz??
Söz daha da bişey istemicem, tişikkirlir :kaç:

7cd2b578554.gif

Tam olarak nerden istemem lazım

Helper rankımı alır mısınız?

Halkın arasına karişmak istiyorum

Selam arkadaşlar, şu bir tane smiley var hatun sarılıp adamı öpüyor. Onun erkeğin öpüyor olanından yapmanız mümkün olabilir mi? Çok hoşuma gitti.

Selam arkadaşlar, şu bir tane smiley var hatun sarılıp adamı öpüyor. Onun erkeğin öpüyor olanından yapmanız mümkün olabilir mi? Çok hoşuma gitti.

Selam Run daha önce gördüysen öyle bi smiley atarsan bize direk ekleriz.

Benim smileyleri neden eklemediniz :( çok zor değil üstelik ekleme yapma bende yaptğımdan biliyorum :p

Selam arkadaşlar, forumda ki arkadaşları daha yakından tanımak için uygulanan şeffaf oda konuk seçimini yönetim kendisi belirleyip, kişiye teklif edip kabul edilmesi durumunda konu açılsa daha iyi olmaz mı? İkidir ortaya çıkan görüntü hoş görünmüyor. Teşekkürler.

Selam arkadaşlar, forumda ki arkadaşları daha yakından tanımak için uygulanan şeffaf oda konuk seçimini yönetim kendisi belirleyip, kişiye teklif edip kabul edilmesi durumunda konu açılsa daha iyi olmaz mı? İkidir ortaya çıkan görüntü hoş görünmüyor. Teşekkürler.

Kendini rezil etmek isteyen o sekildede eder azizim. Essek kadar olmus insanlara biz burada saygili olmayi ogretemeyiz.

Bolum sorumlusu degisti gecen hafta bu tip hadiseler yasanmamasi icin konu acmadan once ozel mesaj ile ulasiyoruz normal sartlarda.

Kendini rezil etmek isteyen o sekildede eder azizim. Essek kadar olmus insanlara biz burada saygili olmayi ogretemeyiz.

Bolum sorumlusu degisti gecen hafta bu tip hadiseler yasanmamasi icin konu acmadan once ozel mesaj ile ulasiyoruz normal sartlarda.

Rezil mi oldum ben şimdi??? Şaka mı bu ya.
Saygıyı sizden öğrenecek değiliz evet. Önce bi dönüp kendinize bakın lütfen.
Sinirlendiğimiz de biz nasıl terbiyesizlik yapamıyorsak sizin de hakkınız yok.

Konuk olmak istemiyorum evet,sorulsaydı söylerdim zaten.
Keza başlık altında da belirtmiştim,espriyle karışık.
Hatta oyumu değiştirip juju yapmıştım.

Saygı=saygı.

Geri