X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Üye bilgileri avatarını altında olsun be kardeşim
Merhaba, temalara gore degiskenlik gosteren bir durum. Uye bilgileri altta olan 2 aded tema var, secip kullanabilirsiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üye bilgileri avatarını altında olsun be kardeşim
Smileyler ekli zaten fakat kısaltma kodları çok uzun, listeden bulmak da çok zor oluyor özellikle mobilde.
Merhaba, temalara gore degiskenlik gosteren bir durum. Uye bilgileri altta olan 2 aded tema var, secip kullanabilirsiniz.
Merhaba, ne zamandır bu durumu yazacağım ama fırsat bulamadım.En sık kullandığımız, elimizin alıştığı smileyleri doğru isimleri ile aşağıda paylaşıyorum. Müsait zamanda bu şekilde tekrar ekleyebilir misiniz?
:7gLkBm: =
:8EadJ7: = :supur:
dvV24: = :hö:
:LolnLo: = :tatli:
:076: = : parti:
:XydXRO: = :ash:
:5pmlqd: = :npsrn:
:XEJRGD: = :krn:
:086: = :hppy:
:WrBj6q: = :msm:
:gh: = :gamer:
Tam olarak nerden istemem lazım
Helper rankımı alır mısınız?
Halkın arasına karişmak istiyorum
ekliyorum.
Unutuldu mu acaba? :orgu:
Selam arkadaşlar, şu bir tane smiley var hatun sarılıp adamı öpüyor. Onun erkeğin öpüyor olanından yapmanız mümkün olabilir mi? Çok hoşuma gitti.
Benim smileyleri neden eklemedinizçok zor değil üstelik ekleme yapma bende yaptğımdan biliyorum :p
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence bunlar çok sevimli ekleyelim:vo6Xnp:
Daha önce yazmıştım uygun olursa ekleyelim bence :p
Selam arkadaşlar, forumda ki arkadaşları daha yakından tanımak için uygulanan şeffaf oda konuk seçimini yönetim kendisi belirleyip, kişiye teklif edip kabul edilmesi durumunda konu açılsa daha iyi olmaz mı? İkidir ortaya çıkan görüntü hoş görünmüyor. Teşekkürler.
Kendini rezil etmek isteyen o sekildede eder azizim. Essek kadar olmus insanlara biz burada saygili olmayi ogretemeyiz.
Bolum sorumlusu degisti gecen hafta bu tip hadiseler yasanmamasi icin konu acmadan once ozel mesaj ile ulasiyoruz normal sartlarda.