Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
merhaba

uyelerin profilinde degisiklik yapildiginda EN AZINDAN bunu o uyeye bildirmenizi tavsiye ederim.

Merhaba iyi günler,

Forum oyunlarında birbirine benzeyen çok fazla konu olduğundan neredeyse tüm sayfalar sadece forum oyunlarından ibaret.

Asla forum oyunları bölümüne karşı değilim, bence kafa dağıtmak için birebir bir alan fakat konu kirliliğinin temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Başka konular arada kaynıyor bazen, gölgeleniyor. Bu konuyla ilgilenebilir misiniz?

Merhaba iyi günler,

Forum oyunlarında birbirine benzeyen çok fazla konu olduğundan neredeyse tüm sayfalar sadece forum oyunlarından ibaret.

Asla forum oyunları bölümüne karşı değilim, bence kafa dağıtmak için birebir bir alan fakat konu kirliliğinin temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Başka konular arada kaynıyor bazen, gölgeleniyor. Bu konuyla ilgilenebilir misiniz?

Merhaba, birebir ayni oldugunu dusundugunuz konular varsa birlestirme yapabiliriz. Gecen gun gozlemledim biraz, gosterirseniz düzenleyebiliriz.

Anlık foto konusunu bulmak için taa fizana gidiyoruz
Konu başlıklarının yerleri değişse iyi olmazmi

Resim yükle ' olayını ben önermiştim. Fakat benim için çok kullanışsız upload sitelerinden bir farkı yok.
Orada da upload edip gelip iki saatte konuya aktarıyordum, forumda da aynı şekilde yapıyorum.
Demek istediğim şu şekildeydi ;

mXZpMV.png

Grafik ekle'ye tıklayınca böyle bir şey çıkması ve dosya seçip direk istediğimiz konu altından yükleme yapabilmemiz.
Eğer olmuyorsa burada ki resim ekle özelliğini de kaldırın , çünkü çok kullanışsız kimsenın kullandığını da pek sanmıyorum.
Boşuna yer kapmalamasın bari :)

Bu format XenForo sistemin de mevcut bizimkine uyar mı uymaz mı bilemiyorum , belki yenileme de göz önünde bulundurulup eklenebilir diye düşündüm.

Anlık foto konusunu bulmak için taa fizana gidiyoruz
Konu başlıklarının yerleri değişse iyi olmazmi
Kategoriler ile alakalı bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Sadeleştirme ve sıralama çalışması yapacağım.
Resim yükle ' olayını ben önermiştim. Fakat benim için çok kullanışsız upload sitelerinden bir farkı yok.
Orada da upload edip gelip iki saatte konuya aktarıyordum, forumda da aynı şekilde yapıyorum.
Demek istediğim şu şekildeydi ;

mXZpMV.png

Grafik ekle'ye tıklayınca böyle bir şey çıkması ve dosya seçip direk istediğimiz konu altından yükleme yapabilmemiz.
Eğer olmuyorsa burada ki resim ekle özelliğini de kaldırın , çünkü çok kullanışsız kimsenın kullandığını da pek sanmıyorum.
Boşuna yer kapmalamasın bari :)

Bu format XenForo sistemin de mevcut bizimkine uyar mı uymaz mı bilemiyorum , belki yenileme de göz önünde bulundurulup eklenebilir diye düşündüm.
vBulletin sistemin de resim ekleme işlemi XenForo sistemine göre farklı çalışıyor. Upload linki aslında basit, fotoğrafı yüklediğiniz de
kodlarının arasına fotoğraf linkini kendisi ekliyor. Tek yapmanız gereken linki kopyala yapıştır yapmak. Sizin belirttiğiniz türden bir çalışma mümkün mü? Bu isteğinize siLex daha iyi yanıt verecektir.

vBulletin sistemin de resim ekleme işlemi XenForo sistemine göre farklı çalışıyor. Upload linki aslında basit, fotoğrafı yüklediğiniz de
kodlarının arasına fotoğraf linkini kendisi ekliyor. Tek yapmanız gereken linki kopyala yapıştır yapmak. Sizin belirttiğiniz türden bir çalışma mümkün mü? Bu isteğinize siLex daha iyi yanıt verecektir.

Biliyorum nasıl upload edildiğini nasıl yüklendiğini.img kodlarına gerek yok zaten img li şekilde de veriyor kodu. kopyala yapıştırla hallediliyor. Benim demek istediğim bu işlemi yapana kadar vakit kaybı oluyor. Upload et sonra ekleyeceğin konuyu bul zaten kategori fazlalılığı var aradığını bulmakta zor neredeyse 5 dakikanı alıyor bu işlem. Özellikle telefondan tam bir işkence. Zaten bu sistem diğer upload sitelerindekinin aynısı.
Var olan şeyi foruma eklemişsin ne farkı var?

İşte mümkünse ilgili arkadaslara soruyorum bende. Umarım ne demek istediğimi anlayan biri çıkar. Bekliyorum yanıtı.

Biliyorum nasıl upload edildiğini nasıl yüklendiğini.img kodlarına gerek yok zaten img li şekilde de veriyor kodu. kopyala yapıştırla hallediliyor. Benim demek istediğim bu işlemi yapana kadar vakit kaybı oluyor. Upload et sonra ekleyeceğin konuyu bul zaten kategori fazlalılığı var aradığını bulmakta zor neredeyse 5 dakikanı alıyor bu işlem. Özellikle telefondan tam bir işkence. Zaten bu sistem diğer upload sitelerindekinin aynısı.
Var olan şeyi foruma eklemişsin ne farkı var?

İşte mümkünse ilgili arkadaslara soruyorum bende. Umarım ne demek istediğimi anlayan biri çıkar. Bekliyorum yanıtı.
Aynı şeyleri konuşuyoruz. Eğer böyle bir şey mümkünse teknik admin görevinde bulunan siLex uygun gördüğü takdirde yapacaktır.

Şu nickleri kalınlaştırsanız ne güzel olur.
Aşırı silik ve boğuk görünüyor. Renkler belli olmuyor. Göze hitap etmiyor :/
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: X
Sayın [mention]X[/mention] ForumBahane temasında online.php mevcut değilmiş.
Eklenme şansı varsa üyeler açısından iyi olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Bana bir nick bulalım morla baglantim kalmadi artık yabanci gibi hissediyorum bay Mastorun da bulacağı yok.. tam bir pinokyooooo dogradigim soganlar gözüne dizine dursun..

Bana bir nick bulalım morla baglantim kalmadi artık yabanci gibi hissediyorum bay Mastorun da bulacağı yok.. tam bir pinokyooooo dogradigim soganlar gözüne dizine dursun..

Forum birlesiminden sonra degisim yapmadiysaniz nick degisimi ve duzenlemeleri basligindan talepte bulunmaniz halinde degisim saglariz. :)

Tskler @X :) nick değişimi konusu gözüme ilişti sonra önerileri görünce yardımınızı alabileceğimi düşündüm belki yaratıcı nickler çıkar:)

• Beğen
Tskler @X :) nick değişimi konusu gözüme ilişti sonra önerileri görünce yardımınızı alabileceğimi düşündüm belki yaratıcı nickler çıkar:)

Merhaba hevesinizi kirmak veya uzmek istemem yalniz ilgili konu basligi altindan forum ile alakali önerileri kabul ediyoruz, ilgili konu icin serbest kursuye konu acabilir veya genel sohbet bolumunden arkadaslarinizla istisare edebilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Merhaba, ne zamandır bu durumu yazacağım ama fırsat bulamadım.En sık kullandığımız, elimizin alıştığı smileyleri doğru isimleri ile aşağıda paylaşıyorum. Müsait zamanda bu şekilde tekrar ekleyebilir misiniz?

:7gLkBm: = :liv:
:8EadJ7: = :supur:
:OdvV24: = :hö:
:LolnLo: = :tatli:
:076: = : parti:
:XydXRO: = :ash:
:5pmlqd: = :npsrn:
:XEJRGD: = :krn:
:086: = :hppy:
:WrBj6q: = :msm:
:gh: = :gamer:

Merhaba, ne zamandır bu durumu yazacağım ama fırsat bulamadım.En sık kullandığımız, elimizin alıştığı smileyleri doğru isimleri ile aşağıda paylaşıyorum. Müsait zamanda bu şekilde tekrar ekleyebilir misiniz?

:7gLkBm: = :liv:
:8EadJ7: = :supur:
:OdvV24: = :hö:
:LolnLo: = :tatli:
:076: = : parti:
:XydXRO: = :ash:
:5pmlqd: = :npsrn:
:XEJRGD: = :krn:
:086: = :hppy:
:WrBj6q: = :msm:
:gh: = :gamer:

Gördüğüm kadariyla arkadaşlarımız tarafindan eklenmiş,keyifli paylaşimlar.

Geri