Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Forumsal temasında kim nerede onlayn listesini daha görünür bir yere almamız mümkün mü acaba?
Forumsalcı gardaşlarım bulamadıkları için göç ediyorlar. Milli bütünlüğümüz bozuluyor..
Ana sayfada banlı üyeler sekmesinde vs olurda çohoş olur ^^

Like butonu yanına dislike butonu acil şart çok önemli bir husus

bütün başlıklara bakıldı.
(forumları okundu kabul et)
tema değiştir (İF Standart)
tekrar forumda gezin.
tema değiştir.
forumbahane.

valla ben yazarken bunaldım resmen :/
size zahmet bizim temaya da bi "okundu şeysi" koyarsanız şu mübarek gün çok sevaba girersiniz.

konu sayısı neden yok acaba

Ihtiyac duymamis edit gecen arkadas.

Buğracım modern temada foruma son giriş yapan üyeler ile aktif üyeler kapalı bunu görebilmek için üye girişi yapılması lazım güzel birşey evet ama gözünden kaçmış olmalı ki diğer 2 tema da bu açık.

Ok

Forumsal temasında kim nerede onlayn listesini daha görünür bir yere almamız mümkün mü acaba?
Forumsalcı gardaşlarım bulamadıkları için göç ediyorlar. Milli bütünlüğümüz bozuluyor..
Ana sayfada banlı üyeler sekmesinde vs olurda çohoş olur ^^

Forumsal ve IF Standart temalari ile alakali bir sure herhangi bir yenilik yapilmayacak, durum değiştiğinde haberdar ederim

Like butonu yanına dislike butonu acil şart çok önemli bir husus

Suan icin mumkun degil :)

bütün başlıklara bakıldı.
(forumları okundu kabul et)
tema değiştir (İF Standart)
tekrar forumda gezin.
tema değiştir.
forumbahane.

valla ben yazarken bunaldım resmen :/
size zahmet bizim temaya da bi "okundu şeysi" koyarsanız şu mübarek gün çok sevaba girersiniz.

Merhaba, IF Standart ve Forumbahane temasi ile ilgilenen arkadas izinli, durum degisirse haberdar ederim sizi.

Ihtiyac duymamis edit gecen arkadas.

Ok

Forumsal ve IF Standart temalari ile alakali bir sure herhangi bir yenilik yapilmayacak, durum değiştiğinde haberdar ederim

Suan icin mumkun degil :)

Merhaba, IF Standart ve Forumbahane temasi ile ilgilenen arkadas izinli, durum degisirse haberdar ederim sizi.

İşte tam burda dislike butonu lazımdı :(

@X

Şu konu açarken sağda gif emojiler oluyor onları bi ayarlasanız mı ya? böyle çıkmasınlar sağda ya da biz seçmediğimiz sürece hareket etmesin kekler, çok pis sinirimi bozuyor geçen konu açarken bir ton günaha girdim. Birde şey diyeceğim bu attığımız fotoğrafların boyutu otomatik olarak küçülmesin imzama fotoğraf eklemek istiyorum küçücük kalıyor hiç bir görselliği olmuyor avatarların şeklini değiştiremiyoruz bari onu halledin.

• Beğen
Tepkiler: X
Merhaba
23 sayfanin hepsini okuyamadim bilmiyorum bahsedilmiş mi ama ben genelde mobilden giriyorum.Eminim mobilden de cok fazla kisi giriyordur.Temanizin en başinda olan logo cok yer kapliyor.Bu aksam bilgisayardan da girdigimde fark ettiriyordu.Logoyu biraz kucultebilirmiyiz ? Foruma üye olun bölümü de zaten üye olmuş kişilere kapatilirsa en başta yer kaplamamiş olur.
Ayrica bazi arkadaşlar Tema dan dert yanmiş onlarla ayni fikirde olduğumu belirtmek istiyorum.Yeni bir tema oluşturacaksaniz bütçemize göre bizler de destek olabiliriz.Yani ben kendi adima diyorum fakat öneri olarakta değerlendirilebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: X
Selam arkadaşlar, şuan "Üstteki üye yemek yapsa yer misin" konusu iki tane, ikisine de yazılıyor online olarak, birleştirme yapılsa yada birisinin kaldırılması daha uygun sanki.

Merhaba
23 sayfanin hepsini okuyamadim bilmiyorum bahsedilmiş mi ama ben genelde mobilden giriyorum.Eminim mobilden de cok fazla kisi giriyordur.Temanizin en başinda olan logo cok yer kapliyor.Bu aksam bilgisayardan da girdigimde fark ettiriyordu.Logoyu biraz kucultebilirmiyiz ? Foruma üye olun bölümü de zaten üye olmuş kişilere kapatilirsa en başta yer kaplamamiş olur.
Ayrica bazi arkadaşlar Tema dan dert yanmiş onlarla ayni fikirde olduğumu belirtmek istiyorum.Yeni bir tema oluşturacaksaniz bütçemize göre bizler de destek olabiliriz.Yani ben kendi adima diyorum fakat öneri olarakta değerlendirilebilir.

Merhaba ;

Tema için soyle anlatayim tamamen GOOGLE istedigi icin tasarlanan mobil responsive uyumlu bir tema.

Yani Google amca diyor ki istedigim kodlama diline uygun tema yapmazsan bende seni aramalarda siralamaya sokmam. Bu sekilde bir tema yapmanin maaliyeti masaüstü temasinin emek ve vakit olarak 4-5 kati zaman gerektirir ek olarak java kodlarini icine yedirirken vb 3 sistemine sorunsuz entegre etmek ciddi manada zor istir. Aslinda bizim yaptigimiz eski model arabaya 5000 beygir motor koymak gibi birsey.

Bunun en buyuk sebebi forum acilirken hitap etmeyi dusundugumuz kitlenin maalesef vb3’e asina olmasidir. Yoksa devri coktan gecti. Dilerseniz footer bolumunden diger masaustu temalarini kullanabilirsiniz.

Logo icin tasarimci arkadasla konusacagim gerekli düzenlemeyi yapacaktir.

Selam arkadaşlar, şuan "Üstteki üye yemek yapsa yer misin" konusu iki tane, ikisine de yazılıyor online olarak, birleştirme yapılsa yada birisinin kaldırılması daha uygun sanki.

Ilgili linkleri gonderirmisin, duzenleyeyim :)

47eb4c5457c4216fe513fe8572a996ea.jpg

Hızlı Mesaj bölümünde edit bölümü yok

Profiller de mp3 gibi çalacak şarkı eklentisi olsa ne güzel olurdu :) eski zamanlarda ki gibi..

Geri