Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Postbite sosyal medya ikonları gelebilir. İkonlara tıklayınca o kişinin sosyal medya profili açılabilir.

Son düzenleme:
Postbite sosyal medya ikonları gelebilir. İkonlara tıklayınca o kişinin sosyal medya profili açılabilir.
Bunu düşünüp değerlendiricez.

@x yuvarlak cemberde resmim gozukmuyor kendımı goremedıkce tedırgın oluyorum. :)

Çalışmalar devam ediyor sizlerin kullanımını en zahmetsiz ve sorunsuz şekilde ayarlayabilmek için uğraşıyoruz. Sizlerden biraz daha sabırlı olmanızı istiyorum. iyi forumlar.

İMZA istiyoruz, karıncalar için değil, insanlar için. Yani 100 * 60 'dan daha big.​

Herhangi bir aciliyeti yok, unutmadan yazayim diye... Eliniz degdiginde, IRCForumları - Kızlara Özel Kategorisinin ismini, IRCForumları - Kadınlara Özel olarak degistirir misiniz lutfen?

forum teması çok kötü gerçekten aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum çok karışık geldi bana. forumsal'ın teması klasik forum temasıydı ve kullanışlıydı. yine o tarz bi tema kullansak olmaz mı ya??

forum teması çok kötü gerçekten aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum çok karışık geldi bana. forumsal'ın teması klasik forum temasıydı ve kullanışlıydı. yine o tarz bi tema kullansak olmaz mı ya??

Forumsalın teması aktıf zaten malumat

Aşağıdan temayı seçebilirsin. Olmadı mobil uyumlu modern istiyorsan forumsal blue isimli temayı da tema seçeneklerinden seçebilirsin. Aslında her şey aynı ama işte insan 2019 yılında hala tekerleğin icadına sevinince böyle oluyor.
Yapacak bi şey yok. Seçenekler mevcut.

özel mesajlar yönetim tarafından okunuyormuş öyle diyorlar : )

özel mesajlar yönetim tarafından okunuyormuş öyle diyorlar : )

Bu pek önerileriniz konusuna olmamış ama ben cevap vereyim. "Özel Yükleme Modülü/Eklentisi" kurup öyle bir çaba içerisine girmedik hiç. Kaç tane forum var acaba menüsünde Kurallar ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu bulunan? :)

Oraya onu özellikle koyduk. Kişisel verilerinizle ilgilenmiyoruz. Sizin burda zaman geçirip geçirmediğiniz sorunumuz. Kiminle konuştuğunuz, kime ne attığınız değil. Eğer yönetimden herhangi birisi size birisinin ya da sizin özel mesajını gösterdiyse derhal söylerseniz gereğini yapalım.

Özel mesajların okunması taraftarıyım. Bir sürü illegal iş için iletişim aracı olarak kullanılabilir bu sistem. Gerçekten özel bir mevzu konuşacaksanız telefon numarası, skype adresi vb. isteyebilirsiniz.

Geri